- 1 Mayıs 2020
- 160
- 172
- 33
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.261
Sağlıkla al kucağına inşallah, Rabbim hayırlı sağlıklı bi erkek bebe nasıp etsin inşallah canım
Teşekkür ederim .evet bugün minnak kurabiyeleri dinledim çok beğendim.Canım bende ilk yaptığım ay rastgele saatlerde yaptım ama yakalayamadım sabah ilk idrarı yapıp hiç su içmeyip iki saat sonra ikinci idrar ile yap testlerini daha saglıklı oluyor öyle YouTube da minnak kurabiyelerrr ovulasyon testi yapımı ile video çok güzel anlatmış bir onuda dinle istersen
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bi oğluşun olur benimde 2 kızım var bakalım bu ne gelecek???Kızlar merhaba bende buradaki tavsiyeler doğrultusunda hamile kaldım iki kızım var rabbim hayırlısını nasip etsinHerkesin gönlündekini versin inşallah
Oy maşallah sağlıkla gelsin inşallah7inci hafta içindeyim ☺
Canım adetinin bugün 11.günü koyulaşmaya başlamış devam et ama düzenli yapmaya çalış aynı saatte olmasına çok dikkat et benceArkadaşlar ben testlerimi düzenli yapamadım
Eki Görüntüle 2663374
Bunlar önceki testlerim
Eki Görüntüle 2663377
Bunu da bugün öğlen 13.30 da yaptım sanki gittikçe koyulaşıyor
Bu arada SAT 5 temmuz
Oy maşallah sağlıkla gelsin inşallah
Canım adetinin bugün 11.günü koyulaşmaya başlamış devam et ama düzenli yapmaya çalış aynı saatte olmasına çok dikkat et bence
Canım Sabah ilk idrar yaptıktan sonra hiç su içme 2 saat sonra İkinci idrar ile yap en doğru sonuç öyle çıkıyorÇok tşk ederim cnm. Bugün kalsın yarın yine aynı saatte test yapayım değil mi arkadaşım?
Evet canım yarın yine aynı saatte yap ama baktın kasıkta sancın ağrın akıntı vs oldu sıvı alımını kes 2 saat sonra yap testi çünkü bazen hiç farkında olmadan birden yum çat oluyorÇok tşk ederim cnm. Bugün kalsın yarın yine aynı saatte test yapayım değil mi arkadaşım?
Canım Sabah ilk idrar yaptıktan sonra hiç su içme 2 saat sonra İkinci idrar ile yap en doğru sonuç öyle çıkıyor
Evet canım yarın yine aynı saatte yap ama baktın kasıkta sancın ağrın akıntı vs oldu sıvı alımını kes 2 saat sonra yap testi çünkü bazen hiç farkında olmadan birden yum çat oluyor
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bi oğluşun olur benimde 2 kızım var bakalım bu ne gelecek???
Canım bende çok tecrübeli değilim ama ilk ay rastgele yaptım kaçırdım gün içinde idrar seyreltebşlecek şeyler yenilip içildiği için sabah kalkınca ilk idrarla değil ikinci idrarla yapıyorum Arada su içmiyorum hiç iki saat bekliyorum çok güzel sonuç aldım böyle Koyu olan günü bulunca 3 saatte bir test yaptım Bide böyle dene derim benSabah erken kalkamıyorum cnm 10 buçuk ta kalkıyorum . Yarın sabah tam olarak saat kaçta testi yapayım arkadaşım?
Canım bende çok tecrübeli değilim ama ilk ay rastgele yaptım kaçırdım gün içinde idrar seyreltebşlecek şeyler yenilip içildiği için sabah kalkınca ilk idrarla değil ikinci idrarla yapıyorum Arada su içmiyorum hiç iki saat bekliyorum çok güzel sonuç aldım böyle Koyu olan günü bulunca 3 saatte bir test yaptım Bide böyle dene derim ben
Rica ederim canım ne demek inşallah hep birlikte kavuşuruz oğluşlarımızaTmm cnm öyle yaparımbu arada sana ve diğer arkadaşımız #zremos a çok tşk ederim ❣
Canım senin dediğin de çok mantıklı aslında bende denicemCanım bende çok tecrübeli değilim ama ilk ay rastgele yaptım kaçırdım gün içinde idrar seyreltebşlecek şeyler yenilip içildiği için sabah kalkınca ilk idrarla değil ikinci idrarla yapıyorum Arada su içmiyorum hiç iki saat bekliyorum çok güzel sonuç aldım böyle Koyu olan günü bulunca 3 saatte bir test yaptım Bide böyle dene derim ben
3. Ye mi hamilesiniz Allah sizin de gönlünüze göre versin
EvetNasip olursa üçüncü
4 . Ay bu ay canım bakalım hayırlısı iki kızım var benimde rabbim banada tüm iseyen arkadaşlarada hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallahRica ederim canım ne demek inşallah hep birlikte kavuşuruz oğluşlarımıza
Canım senin dediğin de çok mantıklı aslında bende denicemSenin deneme ne zaman? Ne kadar oldu takibe başlayalı?
Canim nasilsin doktora gidicektin bugunSağ olasın cnm sorduğun için. Yarına sabah 9 a randevu aldım kürtaj icin. Karnım ve kasıklarım ağrımaya başladı. Kanamam her an başlayabilir. Bekleme zehirleme yapabilir dedi doktorum. Hayırlısı olsun ne deyim kader böyleyse yapacak bir şey yok.
Rica ederim canım ne demek inşallah hep birlikte kavuşuruz oğluşlarımıza
Canım senin dediğin de çok mantıklı aslında bende denicemSenin deneme ne zaman? Ne kadar oldu takibe başlayalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?