Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Teşekkür ederim .evet bugün minnak kurabiyeleri dinledim çok beğendim.

Kızlar merhaba bende buradaki tavsiyeler doğrultusunda hamile kaldım iki kızım var rabbim hayırlısını nasip etsin Herkesin gönlündekini versin inşallah
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bi oğluşun olur benimde 2 kızım var bakalım bu ne gelecek???

Arkadaşlar ben testlerimi düzenli yapamadım

Bunlar önceki testlerim

Bunu da bugün öğlen 13.30 da yaptım sanki gittikçe koyulaşıyor
Bu arada SAT 5 temmuz

7inci hafta içindeyim ☺
Oy maşallah sağlıkla gelsin inşallah
Canım adetinin bugün 11.günü koyulaşmaya başlamış devam et ama düzenli yapmaya çalış aynı saatte olmasına çok dikkat et bence

Oy maşallah sağlıkla gelsin inşallah

Canım adetinin bugün 11.günü koyulaşmaya başlamış devam et ama düzenli yapmaya çalış aynı saatte olmasına çok dikkat et bence

Çok tşk ederim cnm. Bugün kalsın yarın yine aynı saatte test yapayım değil mi arkadaşım?

Çok tşk ederim cnm. Bugün kalsın yarın yine aynı saatte test yapayım değil mi arkadaşım?
Evet canım yarın yine aynı saatte yap ama baktın kasıkta sancın ağrın akıntı vs oldu sıvı alımını kes 2 saat sonra yap testi çünkü bazen hiç farkında olmadan birden yum çat oluyor

Evet canım yarın yine aynı saatte yap ama baktın kasıkta sancın ağrın akıntı vs oldu sıvı alımını kes 2 saat sonra yap testi çünkü bazen hiç farkında olmadan birden yum çat oluyor

Tmm cnm öyle yaparım bu arada sana ve diğer arkadaşımız #zremos a çok tşk ederim ❣

Valla heyecan ile bekliyorum hiç tahminde bulunamıyorum Büyük kızımda çok ekşi yedim doğumda bile midem kötüydü ama ikinci kızımda çok tatlı yedim hiç midem bulanmadı ve çok rahat geçti şimdi biraz biraz midem bulanıyor ve çok rahatsız edici hep uykum var gibi hiç halim yok rabbim eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar versin Cümlemize

Sabah erken kalkamıyorum cnm 10 buçuk ta kalkıyorum . Yarın sabah tam olarak saat kaçta testi yapayım arkadaşım?
Canım bende çok tecrübeli değilim ama ilk ay rastgele yaptım kaçırdım gün içinde idrar seyreltebşlecek şeyler yenilip içildiği için sabah kalkınca ilk idrarla değil ikinci idrarla yapıyorum Arada su içmiyorum hiç iki saat bekliyorum çok güzel sonuç aldım böyle Koyu olan günü bulunca 3 saatte bir test yaptım Bide böyle dene derim ben

Tmm canım öyle yapacam inş

Tmm cnm öyle yaparım bu arada sana ve diğer arkadaşımız #zremos a çok tşk ederim ❣
Rica ederim canım ne demek inşallah hep birlikte kavuşuruz oğluşlarımıza
Canım senin dediğin de çok mantıklı aslında bende denicem Senin deneme ne zaman? Ne kadar oldu takibe başlayalı?

Rica ederim canım ne demek inşallah hep birlikte kavuşuruz oğluşlarımıza

Canım senin dediğin de çok mantıklı aslında bende denicem Senin deneme ne zaman? Ne kadar oldu takibe başlayalı?
4 . Ay bu ay canım bakalım hayırlısı iki kızım var benimde rabbim banada tüm iseyen arkadaşlarada hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah

Canim nasilsin doktora gidicektin bugun
Hayirli haberler vardir insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…