- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.281
Bende yazdım yazdım sildim muhtemelen tahliye olmuştur keseCanim nasilsin doktora gidicektin bugun
Hayirli haberler vardir insAllah
Kese boşmuş öğlen hastaneye yattım ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Şu an kanamam ve ağrım varBende yazdım yazdım sildim muhtemelen tahliye olmuştur kese
Kese boşmuş öğlen hastaneye yattım ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Şu an kanamam ve ağrım varteşekkür ederim unutmadiginiz düşündüğünüz için. Dua edin bir an önce bitsin bu işkence
Ah kuzum neden ilaçla peki neden almadılar ki allah kurtarsın canim geçecek dayanKese boşmuş öğlen hastaneye yattım ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Şu an kanamam ve ağrım varteşekkür ederim unutmadiginiz düşündüğünüz için. Dua edin bir an önce bitsin bu işkence
Bilmiyorum ki cnm kürtaj istedim olmaz diyorlar.boule düşmezse kürtaj olacakmis.Ah kuzum neden ilaçla peki neden almadılar ki allah kurtarsın canim geçecek dayan
Kese boşmuş öğlen hastaneye yattım ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Şu an kanamam ve ağrım varteşekkür ederim unutmadiginiz düşündüğünüz için. Dua edin bir an önce bitsin bu işkence
Allah allah ne bileyim ben anesteziyle yattım kalktım hatırlamıyorum bile bilen yazarBilmiyorum ki cnm kürtaj istedim olmaz diyorlar.boule düşmezse kürtaj olacakmis.
Allah yardimcin olsun insAllahKese boşmuş öğlen hastaneye yattım ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Şu an kanamam ve ağrım varteşekkür ederim unutmadiginiz düşündüğünüz için. Dua edin bir an önce bitsin bu işkence
Rabbim tez zamanda kurtarsın canım çok geçmiş olsun aynı şeyleri tekrar yaşatmasınKese boşmuş öğlen hastaneye yattım ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Şu an kanamam ve ağrım varteşekkür ederim unutmadiginiz düşündüğünüz için. Dua edin bir an önce bitsin bu işkence
Daha yeni kürtaj olmuş arkadaş diye hatırlıyorum rahim zarar görsün istemiyorlardır muhtemelenAh kuzum neden ilaçla peki neden almadılar ki allah kurtarsın canim geçecek dayan
Çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel kurtulursun canımKese boşmuş öğlen hastaneye yattım ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Şu an kanamam ve ağrım varteşekkür ederim unutmadiginiz düşündüğünüz için. Dua edin bir an önce bitsin bu işkence
Rabbim şifa versin inşallah canım bu son olsun tez zamanda saglıkla yeniden olur inşallahKese boşmuş öğlen hastaneye yattım ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Şu an kanamam ve ağrım varteşekkür ederim unutmadiginiz düşündüğünüz için. Dua edin bir an önce bitsin bu işkence
Sen bayadır takiptesin canım tanımışsındır kendini4 . Ay bu ay canım bakalım hayırlısı iki kızım var benimde rabbim banada tüm iseyen arkadaşlarada hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah
Evet canım bu ay bakalım yeni başladı regl kısmet olur inşallah sıkılmaya başladık eşimleSen bayadır takiptesin canım tanımışsındır kendiniAminnnnn inşallah canım inşallah
Ben hala baş ağrısı çekiyorum canım benim hamileliğin başından beriKızlar meraba ben bişe sorucam ya aramızda sürekli baş ağrısı çeken varmı benim nerdeyse hergun başım ağrıyor ya neden oluyor bu hiç bilmiyorum doktor bazı kişilerde oluyor demişti ama.ozamn daha hamileliğimin başıydı şimdi 15.haftaya giricem.hala ağrıyor ya çok.zor bişe buya
Geçmiş olsun cnm benim çok üzgünüm umarım en kısa zmanda iyi olursunKese boşmuş öğlen hastaneye yattım ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Şu an kanamam ve ağrım varteşekkür ederim unutmadiginiz düşündüğünüz için. Dua edin bir an önce bitsin bu işkence
Hadi yaa canim ay çok fena bişey ya canım Allah yardimcimiz olsun inşallah biran önce biter yaaBen hala baş ağrısı çekiyorum canım benim hamileliğin başından beri
Yok canım benim 5inci ayımdayım haftanın 5 günü agrır iki günü tek iyiHadi yaa canim ay çok fena bişey ya canım Allah yardimcimiz olsun inşallah biran önce biter yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?