Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende yazdım yazdım sildim muhtemelen tahliye olmuştur kese
Kese boşmuş öğlen hastaneye yattım ilaçla düşürmeye çalışıyorlar. Şu an kanamam ve ağrım varteşekkür ederim unutmadiginiz düşündüğünüz için. Dua edin bir an önce bitsin bu işkence

Rabbim sana şifa versin, yardımcın olsun inş canım benim

Rabbim tez zamanda kurtarsın canım çok geçmiş olsun aynı şeyleri tekrar yaşatmasın
Ah kuzum neden ilaçla peki neden almadılar ki allah kurtarsın canim geçecek dayan
Daha yeni kürtaj olmuş arkadaş diye hatırlıyorum rahim zarar görsün istemiyorlardır muhtemelen

Rabbim şifa versin inşallah canım bu son olsun tez zamanda saglıkla yeniden olur inşallah

Kızlar meraba ben bişe sorucam ya aramızda sürekli baş ağrısı çeken varmı benim nerdeyse hergun başım ağrıyor ya neden oluyor bu hiç bilmiyorum doktor bazı kişilerde oluyor demişti ama.ozamn daha hamileliğimin başıydı şimdi 15.haftaya giricem.hala ağrıyor ya çok.zor bişe buya

Ben hala baş ağrısı çekiyorum canım benim hamileliğin başından beri

Geçmiş olsun cnm benim çok üzgünüm umarım en kısa zmanda iyi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…