Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok canım benim 5inci ayımdayım haftanın 5 günü agrır iki günü tek iyi sen ne zman gidiyorsun bebişin baya büyümüş ihmal etme doktora gitmekte
Offf cnm yaa benimde öyle.inanki.hergun nerdeyse ağrıyor ya bu nasıl birşey böyle yaa.Allah yardımcımız olsun insallaj.benimkide bugün 14+5cnn aslında yarın gidicektin de ertelemek zorunda kaldim bazı sebeplerden dolayı haftaya gidicem.insallah cnm kesin inş bı sorun yoktur hayirlisi ile

Cokta farkimiz yok
Senin kizlar buyuktur canim ben bu yastan
Benim ilk kozda kese uzundu canim ikincide yuvarlak

ArdaArda çok geçmiş olsun tez zamanda şifa ile sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallah sana gönlündekine göre
Amin cnm çok sağ olasin
Geçmiş olsun cnm benim çok üzgünüm umarım en kısa zmanda iyi olursun
Akşam 9 gibi düşük gerçekleşti cnm. Rahatladım biraz. Yine de kanamam devam ediyor. Kese gerçekten boşmuş. İzin sürmeden düştü. Diğer düşüğümde daha çok zorlanmistim. Şimdi daha iyiyim. Hepiniz sağ olun. Allah gönlünüzdekileri nasip etsin.

Cok gecmis olsun canim,Allah bi daha yasatmasin

Allahım bir daha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerinizi alalım

Rabbim şifa versin çokgeçmiş olsun cnm . Bu son olsun inş . En kısa zamanda tekrar hamile olursun sağlıklı hayırlı bi evladın olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…