- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.301
Offf cnm yaa benimde öyle.inanki.hergun nerdeyse ağrıyor ya bu nasıl birşey böyle yaa.Allah yardımcımız olsun insallaj.benimkide bugün 14+5cnn aslında yarın gidicektin de ertelemek zorunda kaldim bazı sebeplerden dolayı haftaya gidicem.insallah cnm kesin inş bı sorun yoktur hayirlisi ileYok canım benim 5inci ayımdayım haftanın 5 günü agrır iki günü tek iyisen ne zman gidiyorsun bebişin baya büyümüş ihmal etme doktora gitmekte
Yasinda genc canim ben 35Ruhum genc canisi
Cokta farkimiz yokYasinda genc canim ben 35
Senin kizlar buyuktur canim ben bu yastanCokta farkimiz yok
Benim ilk kozda kese uzundu canim ikincide yuvarlakÇok ilginç. Bende de aynısı mi var acaba. Benim de aklıma geldi acaba erkek bebekleri vücudum taşımıyor mu diye. Çünkü 2 düşüğümde de tek ilişki ve ovulasyon takibi ile yaptım. Kese şekline göre olan teori doğru ise bnm kesen de uzundu yani erkek bebeği gösteriyordu. Ne bileyim artık saçma şeylere inanır oldum
Yok cnm biri 5bucuk, biri 2bucuk,Senin kizlar buyuktur canim ben bu yastan
Benim ilk kozda kese uzundu canim ikincide yuvarlak
Masallah benimde 3 yasinda bide gec oldu tedavi ile Rabbim saglilarini versin seninde gonlune gore versinYok cnm biri 5bucuk, biri 2bucuk,
Amin canim cumlemizin insallahMasallah benimde 3 yasinda bide gec oldu tedavi ile Rabbim saglilarini versin seninde gonlune gore versin
Amin cnm çok sağ olasinArdaArda çok geçmiş olsun tez zamanda şifa ile sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallah sana gönlündekine göre
Akşam 9 gibi düşük gerçekleşti cnm. Rahatladım biraz. Yine de kanamam devam ediyor. Kese gerçekten boşmuş. İzin sürmeden düştü. Diğer düşüğümde daha çok zorlanmistim. Şimdi daha iyiyim. Hepiniz sağ olun. Allah gönlünüzdekileri nasip etsin.Geçmiş olsun cnm benim çok üzgünüm umarım en kısa zmanda iyi olursun
Cok gecmis olsun canim,Allah bi daha yasatmasinAmin cnm çok sağ olasin
Akşam 9 gibi düşük gerçekleşti cnm. Rahatladım biraz. Yine de kanamam devam ediyor. Kese gerçekten boşmuş. İzin sürmeden düştü. Diğer düşüğümde daha çok zorlanmistim. Şimdi daha iyiyim. Hepiniz sağ olun. Allah gönlünüzdekileri nasip etsin.
Amin cnm çokça aminCok gecmis olsun canim,Allah bi daha yasatmasin
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahEvet canım bu ay bakalım yeni başladı regl kısmet olur inşallah sıkılmaya başladık eşimle
Allahım bir daha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerinizi alalımAmin cnm çok sağ olasin
Akşam 9 gibi düşük gerçekleşti cnm. Rahatladım biraz. Yine de kanamam devam ediyor. Kese gerçekten boşmuş. İzin sürmeden düştü. Diğer düşüğümde daha çok zorlanmistim. Şimdi daha iyiyim. Hepiniz sağ olun. Allah gönlünüzdekileri nasip etsin.
Bunlar da geçeçek sağlıkla bir paşa nasip olsun sakin üzülmeAmin cnm çokça amin
Sağ olasın cnm bir tane kızım var Rabbim ona ömür versin.Bunlar da geçeçek sağlıkla bir paşa nasip olsun sakin üzülme
Sağlıklı evlatların var gene olur❤
İns cnm insAllahım bir daha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerinizi alalım
Evet canım deneme yapıyorum her ay ama olmuyor bu ayda yapıcam kısmetseHadi bakalım hayırlısı olsun inşallahuzun süre zaten bu psikolojide çekilmez ki insan iyice strese girer bu ay deneme olacak mı sizin?
Amin cnm çok sağ olasin
GünaydınGünaydın kızlar
İns cnm aminRabbim şifa versin çokgeçmiş olsun cnm . Bu son olsun inş . En kısa zamanda tekrar hamile olursun sağlıklı hayırlı bi evladın olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?