- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.321
Pik olmuş lütfen suya çok dikkat ederek 3 saatte bi test yapEki Görüntüle 2663812
Arkadaşlar bu testlerim
Eki Görüntüle 2663813
Bunu da şimdi yaptım sanki pik oldu
Pik olmuş lütfen suya çok dikkat ederek 3 saatte bi test yap
Amin inşallah canım darısı isteyen herkese inşallah,Akşam 6 7 gibi yapsam bişey olur mu? Çünkü akşama misafirim gelecek yemek yapıyorum da
akşam misafir gelmeden önce bide gittikten sonra yaparım inş.
Gece 12 1 kadar çatlamaz inş
artık kısmet cnm bakalım hakkımda hayırlısı
bu arada çok tşk ederim cnm Rabbim sana kolay hamilelik ve doğum nasip etsin evladını sağlıkla kucağına alırsın inş❣
Allah razı olsun canım benim tmm İnşaAllahAmin inşallah canım darısı isteyen herkese inşallah,
Deneme olacaksa bu ay kesinlikle çok dikkatli ol, Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Canım rabbim gönlündeki mi en hayırlı zamanda versin inşallah ama strestendir bende ilk deneme başlıycagım aylarda adeti gecikmişti rahat ol benceArkadaşlar merhaba ben hâlâ adet olamadım bugün gecikmenin 8. günü..Ve ben artık hamilelikten şüphelenmeye başladım adet belirtileri vardı ama dünden beri hiç adet olacak gibi değilim ağzımın tadında biraz değişiklik var ara ara sıcak basıyor başim dönüyor tam da bu sayfaya girip erkek bebek için araştırmalara başlamıştım hiç birisini yapamadım hislerim karışık Rabbim gönlümü biliyor eğer hamileysem de boynum kıldan ince. Esimle bile paylasamadim test alacağım ama kendimle yüzleşmeye hazır değilim misafirliğe olduğum için de eve gidince yapayım dedim.Lutfen bana da duanizda yer ayırır mısınız çok ihtiyacım var.
Canim suphen varsa test yap Allah hazir oldugun zamanda nasip etsin insallah,Arkadaşlar merhaba ben hâlâ adet olamadım bugün gecikmenin 8. günü..Ve ben artık hamilelikten şüphelenmeye başladım adet belirtileri vardı ama dünden beri hiç adet olacak gibi değilim ağzımın tadında biraz değişiklik var ara ara sıcak basıyor başim dönüyor tam da bu sayfaya girip erkek bebek için araştırmalara başlamıştım hiç birisini yapamadım hislerim karışık Rabbim gönlümü biliyor eğer hamileysem de boynum kıldan ince. Esimle bile paylasamadim test alacağım ama kendimle yüzleşmeye hazır değilim misafirliğe olduğum için de eve gidince yapayım dedim.Lutfen bana da duanizda yer ayırır mısınız çok ihtiyacım var.
Aslında bu ay hiç böyle bir şey beklemiyorum o yüzden rahattım ama 8gun normal mi sizce yani bugün biterse 9 gün olacak test yapacağım ama buralarda hiç eczane yok misafirlikteyim hiç müsait olamadimCanim suphen varsa test yap Allah hazir oldugun zamanda nasip etsin insallah,
İnşallah öyledir canım hayırlısı artık Rabbim verirse de basım üstüneCanım rabbim gönlündeki mi en hayırlı zamanda versin inşallah ama strestendir bende ilk deneme başlıycagım aylarda adeti gecikmişti rahat ol bence
Hamile degilsindir bence ya emziriyor muydun sen, yanlis mi.hatirladimAslında bu ay hiç böyle bir şey beklemiyorum o yüzden rahattım ama 8gun normal mi sizce yani bugün biterse 9 gün olacak test yapacağım ama buralarda hiç eczane yok misafirlikteyim hiç müsait olamadim
Evet 21 aylık kızım emiyor ama öyle aşırı değil bir gece bir gündüz.Hamile degilsindir bence ya emziriyor muydun sen, yanlis mi.hatirladim
Rabbim kalbindekini nasip etsin en hayırlısı senibulsunArkadaşlar merhaba ben hâlâ adet olamadım bugün gecikmenin 8. günü..Ve ben artık hamilelikten şüphelenmeye başladım adet belirtileri vardı ama dünden beri hiç adet olacak gibi değilim ağzımın tadında biraz değişiklik var ara ara sıcak basıyor başim dönüyor tam da bu sayfaya girip erkek bebek için araştırmalara başlamıştım hiç birisini yapamadım hislerim karışık Rabbim gönlümü biliyor eğer hamileysem de boynum kıldan ince. Esimle bile paylasamadim test alacağım ama kendimle yüzleşmeye hazır değilim misafirliğe olduğum için de eve gidince yapayım dedim.Lutfen bana da duanizda yer ayırır mısınız çok ihtiyacım var.
Bence gebeliktir baya geçmiş üstünden canım sen test yap emin olmak için emziren annelerde hamile kalıyor.çünküİnşallah öyledir canım hayırlısı artık Rabbim verirse de basım üstüne
Bence gebeliktir baya geçmiş üstünden canım sen test yap emin olmak için emziren annelerde hamile kalıyor.çünkü
[/QUOT
Teşekkür ederim canım Rabbim gönlündekini biliyor iki kızım var ve gözümüzün nuru ikisi de..Bir de oğlum olsun isterim buraları okumaya başladım ama eğer gebelikse çok büyük sürpriz olacak.Ben de şüpheleniyorum yapacağım en kısa zamanda sizi de bilgilendirirm dua edin bana hamile duası kabul olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?