Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Pik olmuş lütfen suya çok dikkat ederek 3 saatte bi test yap

Akşam 6 7 gibi yapsam bişey olur mu? Çünkü akşama misafirim gelecek yemek yapıyorum da

akşam misafir gelmeden önce bide gittikten sonra yaparım inş.
Gece 12 1 kadar çatlamaz inş
artık kısmet cnm bakalım hakkımda hayırlısı
bu arada çok tşk ederim cnm Rabbim sana kolay hamilelik ve doğum nasip etsin evladını sağlıkla kucağına alırsın inş

Amin inşallah canım darısı isteyen herkese inşallah,
Deneme olacaksa bu ay kesinlikle çok dikkatli ol, Allah gönlüne göre versin inşallah canım

Arkadaşlar merhaba ben hâlâ adet olamadım bugün gecikmenin 8. günü..Ve ben artık hamilelikten şüphelenmeye başladım adet belirtileri vardı ama dünden beri hiç adet olacak gibi değilim ağzımın tadında biraz değişiklik var ara ara sıcak basıyor başim dönüyor tam da bu sayfaya girip erkek bebek için araştırmalara başlamıştım hiç birisini yapamadım hislerim karışık Rabbim gönlümü biliyor eğer hamileysem de boynum kıldan ince. Esimle bile paylasamadim test alacağım ama kendimle yüzleşmeye hazır değilim misafirliğe olduğum için de eve gidince yapayım dedim.Lutfen bana da duanizda yer ayırır mısınız çok ihtiyacım var.

Canım rabbim gönlündeki mi en hayırlı zamanda versin inşallah ama strestendir bende ilk deneme başlıycagım aylarda adeti gecikmişti rahat ol bence

Canim suphen varsa test yap Allah hazir oldugun zamanda nasip etsin insallah,

Kızları olan güzel anneler lütfen yardım istiyorum

Aslında bu ay hiç böyle bir şey beklemiyorum o yüzden rahattım ama 8gun normal mi sizce yani bugün biterse 9 gün olacak test yapacağım ama buralarda hiç eczane yok misafirlikteyim hiç müsait olamadim
Hamile degilsindir bence ya emziriyor muydun sen, yanlis mi.hatirladim

Rabbim kalbindekini nasip etsin en hayırlısı senibulsun

Arkadaşlar biraz önce 1 çay bardağı çay yarım çay bardağı maden suyu içtim. 2 veya 3 saat sonra test yapsam olur mu?
En son öğlen test yaptığımda pik olmuştu. Sonra test yapamadım . 2 saat sonra test yapsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…