- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.341
Canım bu gece sıkı takip yapman lazımdı ilk açılma başlayınca t de ilişki olacaktı kaçırmadın umarımEki Görüntüle 2664165
Bunu öğlen 2 de yapmıştım.
Eki Görüntüle 2664166
Bunuda şimdi yaptım . Ama en son 11 de 1 bardak çay içmiştim birazda maden suyu . O yanlış etkiler mi ? Rica etsem Yorumlar mısınız
Üzerinden 2.5 saat geçmiş oluyor etkilemez diye biliyorumEki Görüntüle 2664165
Eki Görüntüle 2664166
Bunuda şimdi yaptım . Ama en son 11 de 1 bardak çay içmiştim birazda maden suyu . O yanlış etkiler mi ? Rica etsem Yorumlar mısınız
Amin cnm çok sağ olasin
Akşam 9 gibi düşük gerçekleşti cnm. Rahatladım biraz. Yine de kanamam devam ediyor. Kese gerçekten boşmuş. İzin sürmeden düştü. Diğer düşüğümde daha çok zorlanmistim. Şimdi daha iyiyim. Hepiniz sağ olun. Allah gönlünüzdekileri nasip etsin.
Malesef ondan sonra test yapamadım cnm hatta deneme oldu. Kısmet artık ddim.Canım bu gece sıkı takip yapman lazımdı ilk açılma başlayınca t de ilişki olacaktı kaçırmadın umarım
Bende öyle düşündüm cnm Rabbim hayırlısını versin. En kısa zmn da sizlerden ilk hamiş sonra oğluş isteyene oğluş ,kız isteyene kız haberi duymayı nasip etsinÜzerinden 2.5 saat geçmiş oluyor etkilemez diye biliyorum
Bi test daha yapsaydin simdiMalesef ondan sonra test yapamadım cnm hatta deneme oldu. Kısmet artık ddim.bakalım ne olacak
Bi test daha yapsaydin simdi
Sağ olasın cnm her şeyin hayırlısı.Çok geçmiş olsun üzülme demek ki sağlıklı değilmiş,önce sağlık hayatta toparlanınca denersin yine.çok şükür hamile kalabiliyorsun öyle düşün niceleri var.her şey nasip Allah ol der olur
Aynenn cnm 3 saat sonraYeni uyandım cnm ilk idrarla olmaz dimi? 3 saat sonra yapayım değil mi cnm ?
Aynenn cnm 3 saat sonra
Canım bi test yap bence de ama belki de stres falan olduysan ondan gecikme olmuştur birde emziriyorsun haliyleArkadaşlar merhaba ben hâlâ adet olamadım bugün gecikmenin 8. günü..Ve ben artık hamilelikten şüphelenmeye başladım adet belirtileri vardı ama dünden beri hiç adet olacak gibi değilim ağzımın tadında biraz değişiklik var ara ara sıcak basıyor başim dönüyor tam da bu sayfaya girip erkek bebek için araştırmalara başlamıştım hiç birisini yapamadım hislerim karışık Rabbim gönlümü biliyor eğer hamileysem de boynum kıldan ince. Esimle bile paylasamadim test alacağım ama kendimle yüzleşmeye hazır değilim misafirliğe olduğum için de eve gidince yapayım dedim.Lutfen bana da duanizda yer ayırır mısınız çok ihtiyacım var.
Canım testin hala pik senin açılma olmamış gibi geldi bana sıkı takip yap bence ilk açılmayı heöem değerlendirEki Görüntüle 2664165
Eki Görüntüle 2664166
Canım bi test yap bence de ama belki de stres falan olduysan ondan gecikme olmuştur birde emziriyorsun haliyle
Canım testin hala pik senin açılma olmamış gibi geldi bana sıkı takip yap bence ilk açılmayı heöem değerlendir
Canım bi test yap bence de ama belki de stres falan olduysan ondan gecikme olmuştur birde emziriyorsun haliyle
Canım testin hala pik senin açılma olmamış gibi geldi bana sıkı takip yap bence ilk açılmayı heöem değerlendir
Canım kızım iki yaşına yaklaştı sadece keyif için emiyordu zaten bıraktıracaktim ama hiç stresli bir zamanım değildi zaten şehir dışında annemlerde akrabalarda geçti nasıl olsa olurum dedim hep ama iki gündür hissediyorum sanırım gebelik var kızım iki gündür emdiği gibi alttan ishal gibi çıkarıyor diş dir vs dir dedik ama sütüm bozdu çocuğumu.Bende de mide hassasiyeti başladı kokulara karşı çok az da olsa ağzımin tadı bir tuhaf çok ciddi bir bulantı yok ama ben diyetteyim iki aydır alkali besleniyor ve aralıklı oruç yapıyordum ama özelikle bugün midem yemekten iki saat sonra kazinmaya başladı dün de midem tuhaftı iki kere hamile kaldım anneler hissediyorum inşallah bir aksilik yoktur ama var sanırım bebiş.İşin garibi hiç ne Zaman hamile kaldım ne zaman olabilecegine dair bir fikir yok zihnimde.Yarin eve dönüyorum pazartesi sağlık ocağına giderim herşeyin hayırlısı rabbim burdaki yöntemleri nasip etmedi ama çok dua ettim biliyor rabbim tek yaptığım iki aydır ph yüksek su içmek
İnşallah hepimizin beraberHakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inş cnm. Pazartesi öğrenince bizede söyle
Sen kendini daha iyi tanıyorsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahCanım kızım iki yaşına yaklaştı sadece keyif için emiyordu zaten bıraktıracaktim ama hiç stresli bir zamanım değildi zaten şehir dışında annemlerde akrabalarda geçti nasıl olsa olurum dedim hep ama iki gündür hissediyorum sanırım gebelik var kızım iki gündür emdiği gibi alttan ishal gibi çıkarıyor diş dir vs dir dedik ama sütüm bozdu çocuğumu.Bende de mide hassasiyeti başladı kokulara karşı çok az da olsa ağzımin tadı bir tuhaf çok ciddi bir bulantı yok ama ben diyetteyim iki aydır alkali besleniyor ve aralıklı oruç yapıyordum ama özelikle bugün midem yemekten iki saat sonra kazinmaya başladı dün de midem tuhaftı iki kere hamile kaldım anneler hissediyorum inşallah bir aksilik yoktur ama var sanırım bebiş.İşin garibi hiç ne Zaman hamile kaldım ne zaman olabilecegine dair bir fikir yok zihnimde.Yarin eve dönüyorum pazartesi sağlık ocağına giderim herşeyin hayırlısı rabbim burdaki yöntemleri nasip etmedi ama çok dua ettim biliyor rabbim tek yaptığım iki aydır ph yüksek su içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?