Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Bunu öğlen 2 de yapmıştım.

Bunuda şimdi yaptım . Ama en son 11 de 1 bardak çay içmiştim birazda maden suyu . O yanlış etkiler mi ? Rica etsem Yorumlar mısınız

Çok geçmiş olsun üzülme demek ki sağlıklı değilmiş,önce sağlık hayatta toparlanınca denersin yine.çok şükür hamile kalabiliyorsun öyle düşün niceleri var.her şey nasip Allah ol der olur

Canım bi test yap bence de ama belki de stres falan olduysan ondan gecikme olmuştur birde emziriyorsun haliyle
Canım testin hala pik senin açılma olmamış gibi geldi bana sıkı takip yap bence ilk açılmayı heöem değerlendir

Gece 1 buçukta bu testi yapmıştım 1 saat sonra deneme oldu. Sonra test yapamadım. Bide sabah test yapsam açılma olsa bile deneme yapamazdık kızım uyanıyor müsait olamıyoruz. O yüzden cnm. Namaz kıldım Allaha dua ettim artık hayırlısı inş ddim . 1 saat sonra test yapacam bakalım ne durumda

Canım kızım iki yaşına yaklaştı sadece keyif için emiyordu zaten bıraktıracaktim ama hiç stresli bir zamanım değildi zaten şehir dışında annemlerde akrabalarda geçti nasıl olsa olurum dedim hep ama iki gündür hissediyorum sanırım gebelik var kızım iki gündür emdiği gibi alttan ishal gibi çıkarıyor diş dir vs dir dedik ama sütüm bozdu çocuğumu.Bende de mide hassasiyeti başladı kokulara karşı çok az da olsa ağzımin tadı bir tuhaf çok ciddi bir bulantı yok ama ben diyetteyim iki aydır alkali besleniyor ve aralıklı oruç yapıyordum ama özelikle bugün midem yemekten iki saat sonra kazinmaya başladı dün de midem tuhaftı iki kere hamile kaldım anneler hissediyorum inşallah bir aksilik yoktur ama var sanırım bebiş .İşin garibi hiç ne Zaman hamile kaldım ne zaman olabilecegine dair bir fikir yok zihnimde.Yarin eve dönüyorum pazartesi sağlık ocağına giderim herşeyin hayırlısı rabbim burdaki yöntemleri nasip etmedi ama çok dua ettim biliyor rabbim tek yaptığım iki aydır ph yüksek su içmek

Kızlar hamile olup cinsiyet öğrenen var mı? Bu sene kız senesi diyorlar bence erkek senesi kimi sorsam erkek ama bilemiyorum

Hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inş cnm. Pazartesi öğrenince bizede söyle

Sen kendini daha iyi tanıyorsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah pazartesi bize de haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…