Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bidaha yüklesene resmi biraz gölgeli geldi bana üstteki gibi çek daha net çıkar sanırım açılma olmuş gibi geldi bana

Kızlar ben bu ay yumu kaçırdım derken bakın ne gördüm şimdi 35.günde pik oldu testim

Eklentiler

• IMG_20200718_153310.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20200718_151640.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 60
Canım açılmış testin çat olmuş keşke bu zamanı da değerlendirebilsen iyi olurdu sanki gece ilişki 2.30 da olmuş ilişki üzerinden 13 saat geçmiş oluyor yaklaşık olarak keşke sabah test yapabilseydin ama hayırkısı olsun inşallah Rabbim müjdeli haberini almayı nasip etsin

Haklısın cnm akşam tekrar test yaptığımda böyleyse tekrar deneme olsa mı acaba ?

İnşallah hayırlısı olur Alkali beslenmek nasıl canım mesela ne yiyosun açıklarsan sevinirim

İnşallah hayırlısı olur Alkali beslenmek nasıl canım mesela ne yiyosun açıklarsan sevinirim
İnşallah canım ben içtiğim suların ph ina dikkat ettim bir de asitli içecek yiyecek çay kahve et süt peynir vs azalttım daha çok sebze yeşillik Himalaya tuzu ağırlıklı yedim kilo da verdim bu yöntemle güya 1 sene suya vs dikkat edecek sonra burdakileri uygulayacaktım ama olmadı.Su an Rabbime tevekkül etmekten başka evladımin sağlığını istemekten başka birşey yapamam.Bu sene de kız senesi miymiş nasip artık

Hayırlısıyla gönlündeki olsun canım inşallah seneye bakmaz o nasip kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…