- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.361
Vereceğim inşallahSen kendini daha iyi tanıyorsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahpazartesi bize de haber ver
Gece 1 buçukta bu testi yapmıştım 1 saat sonra deneme oldu. Sonra test yapamadım. Bide sabah test yapsam açılma olsa bile deneme yapamazdık kızım uyanıyor müsait olamıyoruz. O yüzden cnm. Namaz kıldım Allaha dua ettim artık hayırlısı inş ddim . 1 saat sonra test yapacam bakalım ne durumda
Canım bidaha yüklesene resmi biraz gölgeli geldi bana üstteki gibi çek daha net çıkar
Tmm cnm tekrar çekip atayımCanım bidaha yüklesene resmi biraz gölgeli geldi bana üstteki gibi çek daha net çıkarsanırım açılma olmuş gibi geldi bana
Canım açılmış testin çat olmuş keşke bu zamanı da değerlendirebilsen iyi olurdu sankigece ilişki 2.30 da olmuş ilişki üzerinden 13 saat geçmiş oluyor yaklaşık olarak keşke sabah test yapabilseydin ama hayırkısı olsun inşallah Rabbim müjdeli haberini almayı nasip etsin
Suan yapacak bisey yok artik, Allah nasip eder insallah dua etŞimdi neoldu ne yapmam gerekiyor
Sıkı takip yap deneme yapmasan bile kac saatte catliyor gorursun en azindan cnmKızlar ben bu ay yumu kaçırdım derken bakın ne gördüm şimdi35.günde pik oldu testim
Bu sene kız senesi diyorlar canmKızlar hamile olup cinsiyet öğrenen var mı? Bu sene kız senesi diyorlar bence erkek senesi kimi sorsam erkek ama bilemiyorum
İnşallah hayırlısı olur Alkali beslenmek nasıl canım mesela ne yiyosun açıklarsan sevinirimCanım kızım iki yaşına yaklaştı sadece keyif için emiyordu zaten bıraktıracaktim ama hiç stresli bir zamanım değildi zaten şehir dışında annemlerde akrabalarda geçti nasıl olsa olurum dedim hep ama iki gündür hissediyorum sanırım gebelik var kızım iki gündür emdiği gibi alttan ishal gibi çıkarıyor diş dir vs dir dedik ama sütüm bozdu çocuğumu.Bende de mide hassasiyeti başladı kokulara karşı çok az da olsa ağzımin tadı bir tuhaf çok ciddi bir bulantı yok ama ben diyetteyim iki aydır alkali besleniyor ve aralıklı oruç yapıyordum ama özelikle bugün midem yemekten iki saat sonra kazinmaya başladı dün de midem tuhaftı iki kere hamile kaldım anneler hissediyorum inşallah bir aksilik yoktur ama var sanırım bebiş.İşin garibi hiç ne Zaman hamile kaldım ne zaman olabilecegine dair bir fikir yok zihnimde.Yarin eve dönüyorum pazartesi sağlık ocağına giderim herşeyin hayırlısı rabbim burdaki yöntemleri nasip etmedi ama çok dua ettim biliyor rabbim tek yaptığım iki aydır ph yüksek su içmek
İnşallah canım ben içtiğim suların ph ina dikkat ettim bir de asitli içecek yiyecek çay kahve et süt peynir vs azalttım daha çok sebze yeşillik Himalaya tuzu ağırlıklı yedim kilo da verdim bu yöntemle güya 1 sene suya vs dikkat edecek sonra burdakileri uygulayacaktım ama olmadı.Su an Rabbime tevekkül etmekten başka evladımin sağlığını istemekten başka birşey yapamam.Bu sene de kız senesi miymiş nasip artıkİnşallah hayırlısı olur Alkali beslenmek nasıl canım mesela ne yiyosun açıklarsan sevinirim
Hayırlısıyla gönlündeki olsun canım inşallah seneye bakmaz o nasip kısmet.İnşallah canım ben içtiğim suların ph ina dikkat ettim bir de asitli içecek yiyecek çay kahve et süt peynir vs azalttım daha çok sebze yeşillik Himalaya tuzu ağırlıklı yedim kilo da verdim bu yöntemle güya 1 sene suya vs dikkat edecek sonra burdakileri uygulayacaktım ama olmadı.Su an Rabbime tevekkül etmekten başka evladımin sağlığını istemekten başka birşey yapamam.Bu sene de kız senesi miymiş nasip artık
Şimdi kaç saatte bir yapıyım canım 3 saatte yapsam uygun olur mu sence?Sıkı takip yap deneme yapmasan bile kac saatte catliyor gorursun en azindan cnm
Aynen cnm siviya dikkat ederek 3 saatte bi yapŞimdi kaç saatte bir yapıyım canım 3 saatte yapsam uygun olur mu sence?
Bu ay deneme olmayacak zaten Ekim yada Kasım ayında deneme inşallah
Tamamdır canım zaten yarım bardak su içtim yaptıktan sonra henüz bişey içmedim yemedim deAynen cnm siviya dikkat ederek 3 saatte bi yap
Tamam kuzuTamamdır canım zaten yarım bardak su içtim yaptıktan sonra henüz bişey içmedim yemedim de6 da bi test daha yaparım
Suan yapacak bisey yok artik, Allah nasip eder insallah dua et
Neden ekime erteliyorsunuz özel bi sebebimi varŞimdi kaç saatte bir yapıyım canım 3 saatte yapsam uygun olur mu sence?
Bu ay deneme olmayacak zaten Ekim yada Kasım ayında deneme inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?