- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.381
İnşallah canım temiz niyetleriniz dualarınizla Rabbim nasip ederHayırlısıyla gönlündeki olsun canım inşallah seneye bakmaz o nasip kısmet.
Kalp atisi icin 140 tan az olmasina erkek derler ama mide bulantisinin cinsiyetle alakasi yokMide bulantısı olmaması ve 6 haftalık bebeğin kalp atışının 118 olması Erkek bebek işaretimi ? Kuzenim hamile aslında alakası yok dedim ama int. Baya bu tür seyler yazıyor
Canım testler bitmek üzere 3 kutu kalmış şimdi çat uzun sürerse diye hepsini harcamak istemiyorum 3 saatte değil de 6saatte bir yapsam çok mu uzun olur senceTamam kuzu
Özel bir sebebi yok canım kendi planlarımız o şekilde birde kendimi test ile tanımak istiyorum hemen birden yapmak istemiyorumNeden ekime erteliyorsunuz özel bi sebebimi var
6 saat cok fazla canim, takip etmenin bi anlami olmazCanım testler bitmek üzere 3 kutu kalmış şimdi çat uzun sürerse diye hepsini harcamak istemiyorum 3 saatte değil de 6saatte bir yapsam çok mu uzun olur sence6da yapmam gerekiyordu yapmadım 9 yapıyım diye birde ağrım hala devam ediyor şuan sanki yapsam da hala pik görünecek gibi hissediyorum ne dersin?
Canım şimdi yaptım baksana hala pik açılma olmamış6 saat cok fazla canim, takip etmenin bi anlami olmaz
Pik olmuş sanki cnmBak böyle daha iyi anlaşılır 4 saat ara ile yapmış oldum ağrım da hafifledi biraz
Aynen cnmBak böyle daha iyi anlaşılır 4 saat ara ile yapmış oldum ağrım da hafifledi biraz
Hala pik dimi canım şimdi bi test daha yapacağım atarım birazdanAynen cnm
Ben daha koyu bekliyordum ama bana ayni gibi geldiHala pik dimi canım şimdi bi test daha yapacağım atarım birazdan
Acaba öğlen 3 te yaptığım testten öncesi mi daha koyuydu ki çünkü bu ağrı dün akşamdan beri var bende nasılsa piki göremedim kaçırdım diye günde 1 test yapıyordum adete kadar ne olur ne olmaz diye belki de en koyu halini kaçırdım çünkü şuan ki haliyle açılıyor gibi geldi banaBen daha koyu bekliyordum ama bana ayni gibi geldi
Anladım canım Rabbim gönlümüzdekini hayırlı etsin ve nasip etsin inşallahCanım testler bitmek üzere 3 kutu kalmış şimdi çat uzun sürerse diye hepsini harcamak istemiyorum 3 saatte değil de 6saatte bir yapsam çok mu uzun olur sence6da yapmam gerekiyordu yapmadım 9 yapıyım diye birde ağrım hala devam ediyor şuan sanki yapsam da hala pik görünecek gibi hissediyorum ne dersin?
Özel bir sebebi yok canım kendi planlarımız o şekilde birde kendimi test ile tanımak istiyorum hemen birden yapmak istemiyorumolacağı varsa her türlü olacakta işte
Catlamis evet muhtemelen daha koyuydu ama onu kacirdin saglik olsun deneme olmayacakti nede olsaAcaba öğlen 3 te yaptığım testten öncesi mi daha koyuydu ki çünkü bu ağrı dün akşamdan beri var bende nasılsa piki göremedim kaçırdım diye günde 1 test yapıyordum adete kadar ne olur ne olmaz diye belki de en koyu halini kaçırdım çünkü şuan ki haliyle açılıyor gibi geldi bana
Ögrendinizmi minnoşunuzu saglıkla gelsin inşallahGoogle den giris yap canim
Uygulamadan olmuyo
Usg varsa tahmin ederim 11 12 13 hafta olmalıEn erken cinsiyet öğrenme haftası nedir ? Bazı formlarda 11. Haftada renklide gözüktüğüne dair söylentiler olmuş uvuzları gelişmemiştir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?