Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Mide bulantısı olmaması ve 6 haftalık bebeğin kalp atışının 118 olması Erkek bebek işaretimi ? Kuzenim hamile aslında alakası yok dedim ama int. Baya bu tür seyler yazıyor

Mide bulantısı olmaması ve 6 haftalık bebeğin kalp atışının 118 olması Erkek bebek işaretimi ? Kuzenim hamile aslında alakası yok dedim ama int. Baya bu tür seyler yazıyor
Kalp atisi icin 140 tan az olmasina erkek derler ama mide bulantisinin cinsiyetle alakasi yok

En erken cinsiyet öğrenme haftası nedir ? Bazı formlarda 11. Haftada renklide gözüktüğüne dair söylentiler olmuş uvuzları gelişmemiştir diye düşünüyorum

Canım testler bitmek üzere 3 kutu kalmış şimdi çat uzun sürerse diye hepsini harcamak istemiyorum 3 saatte değil de 6saatte bir yapsam çok mu uzun olur sence 6da yapmam gerekiyordu yapmadım 9 yapıyım diye birde ağrım hala devam ediyor şuan sanki yapsam da hala pik görünecek gibi hissediyorum ne dersin?
Neden ekime erteliyorsunuz özel bi sebebimi var
Özel bir sebebi yok canım kendi planlarımız o şekilde birde kendimi test ile tanımak istiyorum hemen birden yapmak istemiyorum olacağı varsa her türlü olacakta işte

6 saat cok fazla canim, takip etmenin bi anlami olmaz

Bak böyle daha iyi anlaşılır 4 saat ara ile yapmış oldum ağrım da hafifledi biraz

Eklentiler

• CM_20200718202008479.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 135
11 de yaptım canım sanki açılma var gibi geldi bana bide siz bakın ne diyeceksiniz

Eklentiler

• CM_20200718235358301.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 58
Ben daha koyu bekliyordum ama bana ayni gibi geldi
Acaba öğlen 3 te yaptığım testten öncesi mi daha koyuydu ki çünkü bu ağrı dün akşamdan beri var bende nasılsa piki göremedim kaçırdım diye günde 1 test yapıyordum adete kadar ne olur ne olmaz diye belki de en koyu halini kaçırdım çünkü şuan ki haliyle açılıyor gibi geldi bana

Anladım canım Rabbim gönlümüzdekini hayırlı etsin ve nasip etsin inşallah

Catlamis evet muhtemelen daha koyuydu ama onu kacirdin saglik olsun deneme olmayacakti nede olsa

Günaydın kızlar
Dün gece 3 te yaptım sabah 7de yapacaktım uyanamadım öğlen 12 de yaptım. Gece 4 e kadar ağrım devam etti sonra kesildi. Sizce çat olmuş mu?

Eklentiler

• CM_20200719131741220.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 50
En erken cinsiyet öğrenme haftası nedir ? Bazı formlarda 11. Haftada renklide gözüktüğüne dair söylentiler olmuş uvuzları gelişmemiştir diye düşünüyorum

Usg varsa tahmin ederim 11 12 13 hafta olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…