Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Karından bakıldı ise kız buna göre yolk saç sagda görünüyor rabbim tekrar saglıkla nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun

Canım kan yenıleme olayı nedır.
Kan verdiysen ameliyat olduysan düşük olduysa senin kanın yenilenmiş oluyor eşinde senden sonra gidip kan versin kızılaya en son onun kanı yenilenmiş olucak cinsiyeti erkek olmuş olucak ne kadar dogru bilemicem

36 saat içinde tutma anlamında söylemiştir yada pik oldugu için 36 saat içinde çatlicak anlamında söylüyor
Evet evet kesin öyle çünkü hangi doktora sorsam piki görünce ilişki olsun diyor yani bizim bu ince işlerden kmssnin haberi yok, pik olcakta ilk silinmede deneme olcakta falanda filan

Nane yagı iyi gelir masaj yap cnm bebegin nasıl ögrendinmi

Asbei sazoom Merhaba eski mesajları okuyordum aklımda doğru kaldıysa.instagramda Hamileliğim isimli Azeri bı gebelik planlama ve cinsiyet tahmin eden bir sayfa vardı .O sayfaya baktiran oldu mu ? Güvenilir midir ?Nasil birşey acaba?

Vall
Valla canım yoruma falan kapalı güvenilir mi bilmiyorum ama kardeşim kendine ve eltisine baktırdı doğrı çıktı. Artık bilmiyorum tesadüf mü doğru mu

Vall

Valla canım yoruma falan kapalı güvenilir mi bilmiyorum ama kardeşim kendine ve eltisine baktırdı doğrı çıktı. Artık bilmiyorum tesadüf mü doğru mu
Asbei nasılsın cnm başka doktora gitmedin daha galiba sen. Bayadr grmiyorsun buraya dün ozwlden yazicaktm da giremedm kapatmıştım profili

Kan verdiysen ameliyat olduysan düşük olduysa senin kanın yenilenmiş oluyor eşinde senden sonra gidip kan versin kızılaya en son onun kanı yenilenmiş olucak cinsiyeti erkek olmuş olucak ne kadar dogru bilemicem
Nasıl yani canım eşim en son kan veren olacak yani bunun nasıl bir bilimsel açıklaması var acaba

Nasıl yani canım eşim en son kan veren olacak yani bunun nasıl bir bilimsel açıklaması var acaba
Kan verme olayını bilmiyorum ama Yanlış hatırlamıyorsam kadınların 3 yılda bir erkeklerin 4 yılda bir kanı yenileniyor Ona göre bi hesaplama yapılıyordu. Bilimsel bi açıklaması Var mı bilmiyorum

Bir yerde okumuştum en son erkek kan verirse hücre yenileniyor diye tabi size şöyle hesaplama tablosu vereyim önceki çocuklarınızada bakın hanımlar rabbim gönüllerdekini saglıkla kucagınızada nasip etsin inşallah . birde kimin dogdugu ayı önde ise onada bakarsınız aynı çıkarsa
Örnek

Diyelimki ikinizde 2020 çıktı ikinizinde
mart eşiniz haziran sizseniz dogum gününe bakıcaksınız bu durumda mart önce olmuş oluyor

Son düzenleme:
87.90.93.96.99.02.05.08.11.14.

83.87.91.95.99.03.07.11.15.

2003 oglum oldu en son eşimin yenilendigi için 2006 nisan dogumlu
2007 oglum oldu 2008 kasım dogumlu

2014 ikiz kızlarım benim yenilendi en son 2016 ekim dogumlular

Son düzenleme:
Şimdi çocuk en son kanı yenilenenin cinsiyetinden oluyorsa eşimm nisansa ben ağustossam ikimizde kan yenilenme 2020 ise diyelimki doğum günümden sonra hamile kaldım. Bebek kız mı olur

Şimdi çocuk en son kanı yenilenenin cinsiyetinden oluyorsa eşimm nisansa ben ağustossam ikimizde kan yenilenme 2020 ise diyelimki doğum günümden sonra hamile kaldım. Bebek kız mı olur
Hayır yine değişmez diye düşünüyorum

Eşiniz nisan oldugu için erkek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…