- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.401
Karından bakıldı ise kız buna göre yolk saç sagda görünüyorÇok ilginç. Bende de aynısı mi var acaba. Benim de aklıma geldi acaba erkek bebekleri vücudum taşımıyor mu diye. Çünkü 2 düşüğümde de tek ilişki ve ovulasyon takibi ile yaptım. Kese şekline göre olan teori doğru ise bnm kesen de uzundu yani erkek bebeği gösteriyordu. Ne bileyim artık saçma şeylere inanır oldum
Kan verdiysen ameliyat olduysan düşük olduysa senin kanın yenilenmiş oluyor eşinde senden sonra gidip kan versin kızılaya en son onun kanı yenilenmiş olucak cinsiyeti erkek olmuş olucakCanım kan yenıleme olayı nedır.
36 saat içinde tutma anlamında söylemiştir yada pik oldugu için 36 saat içinde çatlicak anlamında söylüyorŞu doktor nasıl aklımı karıştırıyo ya
Evet evet kesin öyle çünkü hangi doktora sorsam piki görünce ilişki olsun diyor yani bizim bu ince işlerden kmssnin haberi yok, pik olcakta ilk silinmede deneme olcakta falanda filan36 saat içinde tutma anlamında söylemiştir yada pik oldugu için 36 saat içinde çatlicak anlamında söylüyor
Nane yagı iyi gelir masaj yap cnm bebegin nasıl ögrendinmiKızlar meraba ben bişe sorucam ya aramızda sürekli baş ağrısı çeken varmı benim nerdeyse hergun başım ağrıyor ya neden oluyor bu hiç bilmiyorum doktor bazı kişilerde oluyor demişti ama.ozamn daha hamileliğimin başıydı şimdi 15.haftaya giricem.hala ağrıyor ya çok.zor bişe buya
Sağol kuzum onuda denicem yok daha gidemedim canım ya hafta içi inşaallah öğrencemNane yagı iyi gelir masaj yap cnm bebegin nasıl ögrendinmi
Cok sagol canim ogrendim evetÖgrendinizmi minnoşunuzu saglıkla gelsin inşallah
Normal kan vermek de mi dahil buna?Kan verdiysen ameliyat olduysan düşük olduysa senin kanın yenilenmiş oluyor eşinde senden sonra gidip kan versin kızılaya en son onun kanı yenilenmiş olucak cinsiyeti erkek olmuş olucakne kadar dogru bilemicem
Valla canım yoruma falan kapalı güvenilir mi bilmiyorum ama kardeşim kendine ve eltisine baktırdı doğrı çıktı. Artık bilmiyorum tesadüf mü doğru mu
Vall
Valla canım yoruma falan kapalı güvenilir mi bilmiyorum ama kardeşim kendine ve eltisine baktırdı doğrı çıktı. Artık bilmiyorum tesadüf mü doğru mu
Nasıl yani canım eşim en son kan veren olacak yani bunun nasıl bir bilimsel açıklaması var acabaKan verdiysen ameliyat olduysan düşük olduysa senin kanın yenilenmiş oluyor eşinde senden sonra gidip kan versin kızılaya en son onun kanı yenilenmiş olucak cinsiyeti erkek olmuş olucakne kadar dogru bilemicem
Kan verme olayını bilmiyorum ama Yanlış hatırlamıyorsam kadınların 3 yılda bir erkeklerin 4 yılda bir kanı yenileniyor Ona göre bi hesaplama yapılıyordu. Bilimsel bi açıklaması Var mı bilmiyorumNasıl yani canım eşim en son kan veren olacak yani bunun nasıl bir bilimsel açıklaması var acaba
Böyle bir teori var canımNasıl yani canım eşim en son kan veren olacak yani bunun nasıl bir bilimsel açıklaması var acaba
Saglıkla gelsin sanki benze tahmin ettim ama hatırlayamadımCok sagol canim ogrendim evet
Erkek olucak Rabbimin izniyle
Bir yerde okumuştum en son erkek kan verirse hücre yenileniyor diyeNasıl yani canım eşim en son kan veren olacak yani bunun nasıl bir bilimsel açıklaması var acaba
Şimdi çocuk en son kanı yenilenenin cinsiyetinden oluyorsa eşimm nisansa ben ağustossam ikimizde kan yenilenme 2020 ise diyelimki doğum günümden sonra hamile kaldım. Bebek kız mı olurBir yerde okumuştum en son erkek kan verirse hücre yenileniyor diyetabi size şöyle hesaplama tablosu vereyim önceki çocuklarınızada bakın hanımlar rabbim gönüllerdekini saglıkla kucagınızada nasip etsin inşallah . birde kimin dogdugu ayı önde ise onada bakarsınız aynı çıkarsa
Örnek
Diyelimki ikinizde 2020 çıktı ikinizinde
mart eşiniz haziran sizseniz dogum gününe bakıcaksınızbu durumda mart önce olmuş oluyor
Eki Görüntüle 2664958
Hayır yine değişmez diye düşünüyorumŞimdi çocuk en son kanı yenilenenin cinsiyetinden oluyorsa eşimm nisansa ben ağustossam ikimizde kan yenilenme 2020 ise diyelimki doğum günümden sonra hamile kaldım. Bebek kız mı olur
Eşiniz nisan oldugu için erkek olurŞimdi çocuk en son kanı yenilenenin cinsiyetinden oluyorsa eşimm nisansa ben ağustossam ikimizde kan yenilenme 2020 ise diyelimki doğum günümden sonra hamile kaldım. Bebek kız mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?