- 31 Ağustos 2018
- 286
- 431
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.421
Yani o yılın ilk kimin kanı yenilendiyse o cinsiyetten olur diyorsun canım❤Hayır yine değişmez diye düşünüyorum
InşallahEşiniz nisan oldugu için erkek olur
Üste benim hamileliğime bakınInşallahben bu teoriye inanıyorum. Arkadaşımada doktoru böyle hesaplayıp hamile kalmasını söylemişti ve 3 kızdan sonra oğlu oldu
87.90.93.96.99.02.05.08.11.14.
83.87.91.95.99.03.07.11.15.
2003 oglum oldu en son eşimin yenilendigi için 2006 nisan dogumlu
2007 oglum oldu 2008 kasım dogumlu
2014 ikiz kızlarım benim yenilendi en son 2016 ekim dogumlular
Rabbim nasip etsin saglıkla inşallahInşallahben bu teoriye inanıyorum. Arkadaşımada doktoru böyle hesaplayıp hamile kalmasını söylemişti ve 3 kızdan sonra oğlu oldu
Sizin çok iyi denk gelmiş.Eşinizle Aynı yıla hiç denk gelmemiş. Temmuz ayı benim için idealdi ama kaçirdım. İnşallah dediginiz gibi o yılın ilk yenilenmesiyle oluyordur
Aminn inşallah. Hayırlı gecelerRabbim nasip etsin saglıkla inşallahiyi geceler
Sagol canimSaglıkla gelsin sanki benze tahmin ettim ama hatırlayamadım☺
Kese değilde 11 12 13 haftalar önemliSagol canim
Kesede ki konumuna gore kiz demistin ama arkadas sormustu benim yerime
Merhaba cok guzel hesaplamissiniz ben beceremedim ben aralik 1986 esim ocak 1982 dogumlu bizim nasil oluyo yardimci olur musunuz bir de ben kan verdim nisan ayinda etkiler mi acaba87.90.93.96.99.02.05.08.11.14.
83.87.91.95.99.03.07.11.15.
2003 oglum oldu en son eşimin yenilendigi için 2006 nisan dogumlu
2007 oglum oldu 2008 kasım dogumlu
2014 ikiz kızlarım benim yenilendi en son 2016 ekim dogumlular
Allah bağışlasın çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallahCok sagol canim ogrendim evet
Erkek olucak Rabbimin izniyle
Bende merak ettim bana 6 gibi geldi bizede ornek olur yorumlari bekliyorumTecrübeli arkadaşlar şimdi bu testlere göre deneme hangi aşamada olmalıydı?
4 numara da benceTecrübeli arkadaşlar şimdi bu testlere göre deneme hangi aşamada olmalıydı?
Tecrübeli arkadaşlar şimdi bu testlere göre deneme hangi aşamada olmalıydı?
Eşim mayıs ben temmuz o zaman erkek mi oluyor ?Inşallahben bu teoriye inanıyorum. Arkadaşımada doktoru böyle hesaplayıp hamile kalmasını söylemişti ve 3 kızdan sonra oğlu oldu
Merak edenler icin ovulasyonla tam pik ve ilk silinme ve de tek iliski
Muz ve maden suyu cok tukettik
Iliski oncesi soguk dus ve alkali dus sert kahve vb vb
Kisacasi en saglikli sperm x mis
Nasip kismet hayirlisi diyecez
İcimde kalmadi en azindan sunu da yapsaydim bunu da yapsaydim demeyecegim cunku hepsini yaptim.
Gonlunuzu ferah tutun evlatlarimiza Allah saglik sihhat uzun ve guzel bir omur versin.
[/QUOT
RABBİM HAYIRLISINI BÖYLE YAZMIŞ SİZİN YAPTIĞINIZ ŞEYLERİN BİR TANESİNİ BİLE ARKADAŞIM YAPMADI DÜZENSİZ ADETİ VARDI VE ADETİ BİTER BİTMEZ SÜREKLİ İLİŞKİYE GİRDİ DOKTOR ÖYLE SÖYLEMİŞ ÇÜNKÜ ŞUAN BİR ERKEK BEBEĞE HAMİLE ONA SORMUŞTUM YUM. GÜNÜ MÜ TAKİP ETTİN DİYE HAYIR ADETTEN SONRA SIK İLİŞKİ DEDİ NASİPTEN ÖTEYE YOL YOK EYVALLAH DİYELİM HAKLA KABUL EDELİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?