- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.441
Hayırlısı demekki kızmış. Tevekkulunu ve duanı yapıp işini Allah'a bıraktıktan sonra gelen hayırlı olur. Allah ömrünü bereketli etsin. Sağlıkla al kucağına.Merak edenler icin ovulasyonla tam pik ve ilk silinme ve de tek iliski
Muz ve maden suyu cok tukettik
Iliski oncesi soguk dus ve alkali dus sert kahve vb vb
Kisacasi en saglikli sperm x mis
Nasip kismet hayirlisi diyecez
İcimde kalmadi en azindan sunu da yapsaydim bunu da yapsaydim demeyecegim cunku hepsini yaptim.
Gonlunuzu ferah tutun evlatlarimiza Allah saglik sihhat uzun ve guzel bir omur versin.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım, kaç haftalık ki senin kiBen bugun dr gittim %70 kız dedi onumuzdeki hafta gelseydiniz tam cinsiyeti soylerdim dedi.
Burdaki tüm yontemleri uyguladim ama olmadi.3.kizim saglikla gelsin insallah.
Biz kiz ailesi olduk artik enistelerimize oglumuz diyecez
11 hafta 3 gunluk canimHakkında hayırlısı olsun inşallah canım, kaç haftalık ki senin ki
Erken daha sanki canım ya Allah hayırlısını versin ama inşallah bi sonraki gitmen de erkek der hayırlısıyla, herşeyi yapıp ediyoruz ama yine nasipte ki oluyor Allahim hayırlı evlatlar nasıp etsin11 hafta 3 gunluk canim
Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minik prensesMerak edenler icin ovulasyonla tam pik ve ilk silinme ve de tek iliski
İcimde kalmadi en azindan sunu da yapsaydim bunu da yapsaydim demeyecegim cunku hepsini yaptim.
Gonlunuzu ferah tutun evlatlarimiza Allah saglik sihhat uzun ve guzel bir omur versin.
Bu ay ilk kes test yaptım canım bende merak ediyorumBende merak ettim bana 6 gibi geldi bizede ornek olur yorumlari bekliyorum
Canım 4 numaradan sonra ki test koyu değil mi sence?4 numara da bence
Koyu fakat pik değil, ilk silinme 4 numara da olmus, sonraki koyuluklar pik olmadığı için çok sorun değil cnmBu ay ilk kes test yaptım canım bende merak ediyorum
Canım 4 numaradan sonra ki test koyu değil mi sence?
Canım bu hesap işini bende pek anlayamıyorum. Doğruluğuna inanıyorum Doğumlarda kan yenilenme oluyorsa işler dahada karışık oluyor.Eşim mayıs ben temmuz o zaman erkek mi oluyor ?
Merak edenler icin ovulasyonla tam pik ve ilk silinme ve de tek iliski
Anladım canım ilk bi siliniyor sonra da koyu da olsa önemli olan o ilk silindiği an demek ki peki o an hemen mi ilişki olması gerekiyor?Koyu fakat pik değil, ilk silinme 4 numara da olmus, sonraki koyuluklar pik olmadığı için çok sorun değil cnm
Evet canim ilk silinmede iliski olmasi gerekiyor, zaten kendini taniyor olacaksin ya tekrar koyulasacak mi tekrar pik olacak mi bilirsin bunlari, sonradan pik olmadigi surece sorun yok canimAnladım canım ilk bi siliniyor sonra da koyu da olsa önemli olan o ilk silindiği an demek ki peki o an hemen mi ilişki olması gerekiyor?
Anladım canım çok teşekkür ederim ilgin için Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallahEvet canim ilk silinmede iliski olmasi gerekiyor, zaten kendini taniyor olacaksin ya tekrar koyulasacak mi tekrar pik olacak mi bilirsin bunlari, sonradan pik olmadigi surece sorun yok canim
Amin cumlemize canimAnladım canım çok teşekkür ederim ilgin için Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Merhaba şimdi ben kendime göre yapıyorum doğruluğunu teyit eder misiniz87.90.93.96.99.02.05.08.11.14.
83.87.91.95.99.03.07.11.15.
2003 oglum oldu en son eşimin yenilendigi için 2006 nisan dogumlu
2007 oglum oldu 2008 kasım dogumlu
2014 ikiz kızlarım benim yenilendi en son 2016 ekim dogumlular
Canım sağlıkla gelsin kızın.Hayirli evlat olsunlar da erkek kız farketmez Allah hayırlı damatlar versin inşallahBen bugun dr gittim %70 kız dedi onumuzdeki hafta gelseydiniz tam cinsiyeti soylerdim dedi.
Burdaki tüm yontemleri uyguladim ama olmadi.3.kizim saglikla gelsin insallah.
Biz kiz ailesi olduk artik enistelerimize oglumuz diyecez
Ben de burayı kısa bir zaman önce takibe aldım ama hiç bir yöntemi uygulamadan yine hamileyim iki gündür mutfağa giremiyorum öğürmeler başladı hiç ama hiç hesapta olmayan bir hamilelik bazen yapamadım diye üzülüyorum ama biliyorum ki ne yaparsak yapalım hakkımızda hayırlı olan olacaktı zaten hayırlı ne ise o gelecek.
Hiç bir şey yapmayıp da erkek evladı olan bir sürü gebe var ben ikinci kızımı erkek senesinde doğurdum nasip kısmet artık Rabbimden istiyorum ne verirse basım üstüne.
[/QUO
Plan program yapamadim diye hic üzülmeyin inaninki elimizde olan bir sey yok ben artik buna inaniyorum.tibben de kesin bir sey olsaydi benim doktorum yapardi onunda 3 kizi oldu.bizler bir umut diyerek deniyoruz ama kimin rizki varsa dunyaya o geliyor..tabiki insan olmayani istemeye meyillidir her daim.saglikli sihhatli bebislerimiz olsun❤
İnşallah doğru değildirKizlar bi de buna bakin bakalim ne diyor, kizlarinizda tutuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?