Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlısı demekki kızmış. Tevekkulunu ve duanı yapıp işini Allah'a bıraktıktan sonra gelen hayırlı olur. Allah ömrünü bereketli etsin. Sağlıkla al kucağına.

Ben bugun dr gittim %70 kız dedi onumuzdeki hafta gelseydiniz tam cinsiyeti soylerdim dedi.
Burdaki tüm yontemleri uyguladim ama olmadi.3.kizim saglikla gelsin insallah.
Biz kiz ailesi olduk artik enistelerimize oglumuz diyecez
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım, kaç haftalık ki senin ki

11 hafta 3 gunluk canim
Erken daha sanki canım ya Allah hayırlısını versin ama inşallah bi sonraki gitmen de erkek der hayırlısıyla, herşeyi yapıp ediyoruz ama yine nasipte ki oluyor Allahim hayırlı evlatlar nasıp etsin

Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minik prenses Rabbim ol dedikten sonra ne yapsak boş ama aynı dediğiniz gibi keşke dememek için bütün bunlar sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah

Bu ay ilk kes test yaptım canım bende merak ediyorum

Canım 4 numaradan sonra ki test koyu değil mi sence?
Koyu fakat pik değil, ilk silinme 4 numara da olmus, sonraki koyuluklar pik olmadığı için çok sorun değil cnm

Hayırlı sağlıklı evlat olsun cnm demekki sizin için kız olması daha hayırlıymış. Sağlıkla kucağına al bebişini
Bu arada tekrar dr a gittiğinde cinsiyet değişirse söyle çünkü bebiş daha küçük Bazen dr lar yanılabiliyor

Anladım canım ilk bi siliniyor sonra da koyu da olsa önemli olan o ilk silindiği an demek ki peki o an hemen mi ilişki olması gerekiyor?
Evet canim ilk silinmede iliski olmasi gerekiyor, zaten kendini taniyor olacaksin ya tekrar koyulasacak mi tekrar pik olacak mi bilirsin bunlari, sonradan pik olmadigi surece sorun yok canim

Evet canim ilk silinmede iliski olmasi gerekiyor, zaten kendini taniyor olacaksin ya tekrar koyulasacak mi tekrar pik olacak mi bilirsin bunlari, sonradan pik olmadigi surece sorun yok canim
Anladım canım çok teşekkür ederim ilgin için Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

87.90.93.96.99.02.05.08.11.14.

83.87.91.95.99.03.07.11.15.

2003 oglum oldu en son eşimin yenilendigi için 2006 nisan dogumlu
2007 oglum oldu 2008 kasım dogumlu

2014 ikiz kızlarım benim yenilendi en son 2016 ekim dogumlular
Merhaba şimdi ben kendime göre yapıyorum doğruluğunu teyit eder misiniz
Eşim Aralık 1990
Ben Mayıs 1992 doğumluyum

Erkek: 1990-1994-1998-2002-2006-2010-2014-2018-2022
Kadın: 1992-1995-1998-2001-2004-2007-2010-2013-2016-2019-2022

2018 ocakta hamile kaldım ekimde doğum yaptım. Aralıkta eşimin doğum günü. Daha aralığa gelmediğimiz için 2016 baz alınarak kızım oldu. 2018 de doğum yaptım en son geçen ay eşim kan verdi yani en son onun mu yenilenmiş oluyor? Ağustosta hamilelik planlıyorum bu durumda cinsiyeti ne olur sizce

Ben bugun dr gittim %70 kız dedi onumuzdeki hafta gelseydiniz tam cinsiyeti soylerdim dedi.
Burdaki tüm yontemleri uyguladim ama olmadi.3.kizim saglikla gelsin insallah.
Biz kiz ailesi olduk artik enistelerimize oglumuz diyecez
Canım sağlıkla gelsin kızın.Hayirli evlat olsunlar da erkek kız farketmez Allah hayırlı damatlar versin inşallah

Ben de burayı kısa bir zaman önce takibe aldım ama hiç bir yöntemi uygulamadan yine hamileyim iki gündür mutfağa giremiyorum öğürmeler başladı hiç ama hiç hesapta olmayan bir hamilelik bazen yapamadım diye üzülüyorum ama biliyorum ki ne yaparsak yapalım hakkımızda hayırlı olan olacaktı zaten hayırlı ne ise o gelecek.
Hiç bir şey yapmayıp da erkek evladı olan bir sürü gebe var ben ikinci kızımı erkek senesinde doğurdum nasip kısmet artık Rabbimden istiyorum ne verirse basım üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…