- 17 Haziran 2020
- 372
- 539
- 23
- 41
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.461
Dogru degil emin ol.bana da erkek diyordu ama kiz bebis geliyorİnşallah doğru değildirağostos kız yılı diyor bana
Canim takvimlere falan takilmayin.İnşallah doğru değildirağostos kız yılı diyor bana
Canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin11 hafta 3 gunluk canim
Az uz da degil %70 dedi ama.bence %100 diyecekti de %30 luk bir alışma payı birakti banaCanim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ama cok erken bence bu hafta, insAllah yanilmistir
Canim %90 denilip donenleri de okudum benAz uz da degil %70 dedi ama.bence %100 diyecekti de %30 luk bir alışma payı birakti bana
Canım kızım erkek döneminde çıktı buna göreKizlar bi de buna bakin bakalim ne diyor, kizlarinizda tutuyormu
Canım bu sanırım üstte arkadaşın yazdığı kan yenilemeyi otomatik hesaplıyor hep aynı tarihler çıktı cünküKizlar bi de buna bakin bakalim ne diyor, kizlarinizda tutuyormu
Etkilermi bilmiyorum bazı kişiler olabilir olmayabilir yazmışMerhaba cok guzel hesaplamissiniz ben beceremedim ben aralik 1986 esim ocak 1982 dogumlu bizim nasil oluyo yardimci olur musunuz bir de ben kan verdim nisan ayinda etkiler mi acaba
Tarih önemli dogum yılı yazın istersenizBenim eşim mayıs ben temmuz doğumluyum ilk eşimin yenilendiği için erkek mi oluyor?
Merhaba şimdi ben kendime göre yapıyorum doğruluğunu teyit eder misiniz
Eşim Aralık 1990
Ben Mayıs 1992 doğumluyum
Erkek: 1990-1994-1998-2002-2006-2010-2014-2018-2022
Kadın: 1992-1995-1998-2001-2004-2007-2010-2013-2016-2019-2022
2018 ocakta hamile kaldım ekimde doğum yaptım. Aralıkta eşimin doğum günü. Daha aralığa gelmediğimiz için 2016 baz alınarak kızım oldu. 2018 de doğum yaptım en son geçen ay eşim kan verdi yani en son onun mu yenilenmiş oluyor? Ağustosta hamilelik planlıyorum bu durumda cinsiyeti ne olur sizce
2018 eşiniz yenilenmiş en son 2020 erkek buna göre
Ama ben ekim 2018 de doğum yaptım yine de 2020 erkek mi oluyor2018 eşiniz yenilenmiş en son 2020 erkek buna göre
Canım bir de ben sana daha önce de sormuştum vücut pH ölçen kağıtlardan aldım hiç bir renk değişimi olmadı şaşırdım açıkçası tam 7 mi yani sen kullandığında değişmiş miydi kağıtlarda sıkıntı olabilir mi acabaKizlar bi de buna bakin bakalim ne diyor, kizlarinizda tutuyormu
Kendini biraz daha tanı canm birde eşine en az 3 ay takviye yap çünkü spermler 72 günde üretiliyormuşAsbei 3 cicek annesi L Laladunya ve diğer bütün arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum.22.gundeyim bu ay stresten yumurtlamada gecikti diye düşünüyorum.hatta heyecan ve stresten uçuk bile cikardim.bu forumu 10 gundur takip ediyorum.c.tesi doktora gittim sağda 15 m yumurta var dedi.bugun gittiğimde 19 m olmuş dedi.1 aydır alkali su içiyorum.eşim bazı macunlar kullandı.ben forumu okudukça 1 ay sonraya ertelemek istiyorum.(aslinda 1 yıldır erteliyorum , keşke daha önce bu forumla karsilaşsaydim.ama bugünlere kısmetmiş.eşimde artık ertelemek istemiyor.bu surecten geçenler olarak siz ne dersiniz.Eki Görüntüle 2665297 Eki Görüntüle 2665298 Eki Görüntüle 2665299
Canim ustte ki testlere gore yarin olur gibi,gece yatmadan bi kez daha yap koyulasmaya bakalimCanım bir de ben sana daha önce de sormuştum vücut pH ölçen kağıtlardan aldım hiç bir renk değişimi olmadı şaşırdım açıkçası tam 7 mi yani sen kullandığında değişmiş miydi kağıtlarda sıkıntı olabilir mi acaba
Canim bu ay takip yap derimAsbei 3 cicek annesi L Laladunya ve diğer bütün arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum.22.gundeyim bu ay stresten yumurtlamada gecikti diye düşünüyorum.hatta heyecan ve stresten uçuk bile cikardim.bu forumu 10 gundur takip ediyorum.c.tesi doktora gittim sağda 15 m yumurta var dedi.bugun gittiğimde 19 m olmuş dedi.1 aydır alkali su içiyorum.eşim bazı macunlar kullandı.ben forumu okudukça 1 ay sonraya ertelemek istiyorum.(aslinda 1 yıldır erteliyorum , keşke daha önce bu forumla karsilaşsaydim.ama bugünlere kısmetmiş.eşimde artık ertelemek istemiyor.bu surecten geçenler olarak siz ne dersiniz.Eki Görüntüle 2665297 Eki Görüntüle 2665298 Eki Görüntüle 2665299
Ben hiçbirşey anlamadim87.90.93.96.99.02.05.08.11.14.
83.87.91.95.99.03.07.11.15.
2003 oglum oldu en son eşimin yenilendigi için 2006 nisan dogumlu
2007 oglum oldu 2008 kasım dogumlu
2014 ikiz kızlarım benim yenilendi en son 2016 ekim dogumlular
Canım ben baktım ben oğluma ve kızıma kız döneminde hamile kalmışımKizlar bi de buna bakin bakalim ne diyor, kizlarinizda tutuyormu
Canım sen test yaptın mı?Ben de burayı kısa bir zaman önce takibe aldım ama hiç bir yöntemi uygulamadan yine hamileyim iki gündür mutfağa giremiyorum öğürmeler başladı hiç ama hiç hesapta olmayan bir hamilelik bazen yapamadım diye üzülüyorum ama biliyorum ki ne yaparsak yapalım hakkımızda hayırlı olan olacaktı zaten hayırlı ne ise o gelecek.
Hiç bir şey yapmayıp da erkek evladı olan bir sürü gebe var ben ikinci kızımı erkek senesinde doğurdum nasip kısmet artık Rabbimden istiyorum ne verirse basım üstüne.
Bugün benimde kontrolum vardi doktor bana da kiz gibi dedi nasip artik napalim 3. Kizimiz gelcek gibi bizimdeBen bugun dr gittim %70 kız dedi onumuzdeki hafta gelseydiniz tam cinsiyeti soylerdim dedi.
Burdaki tüm yontemleri uyguladim ama olmadi.3.kizim saglikla gelsin insallah.
Biz kiz ailesi olduk artik enistelerimize oglumuz diyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?