Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben hiçbirşey anlamadim
Ocak/84 eşim eylül/86 Benim doğum günüm çocuklar 2013 2015 bide bu var tabi
84-88-92-96-00-04-08-12-16-2020
86-89-92-95-98-01-04-07-10-13-16-19-
2012 de hamile kaldı iseniz 2010 sizde yenilenmiş 2016 aynı yenilenmiş ama ocak eşiniz dogum yılı onda yenilenmiş görünüyor
2019 sizde yenilmiş şimdiki hamileliğiniz

Esim ocak doğumlu olduğu için onun 2020 ocakta yenilenmiş olarak gözükmüyormu benmi yanlış bakıyorum canim

Merhaba kızlar tünaydın herkese ben şimdi doktordan geldim ama doktor cinsiyet için erken dedi söylemedi sinir oldum 15+2ciktik ultrosanda bende nasıl.erken ya dedim hiç tahmininiz yokmu dedim tahminim var ama 16
Haftadan önce soylemiyom genelde emin olmak için dedi daha küçük dedi bayramdan sonraya kaldı bizim.is anliycagniiz.acaba ne meraktan delircm

Canım mesajını tesadüfen gördüm tedavi görüyorum ve vajinal fitil kullanıyorum elime çok yumuşak baloncuk gibi şeyler geliyor bu ne demek

Ayyy insan catlar meraktan, daha ne zaman soyleyecekmis acabaaa, baska doktora gitseydin keskee

Haftaya gidin 5 gun kalmış zaten özele giiyorsanız 1 dolu 1 boş zaten ücret

Bende devlete gidiyorum canım dün kontrolüm vardı sormadım ama kız gibi dedi yani hayallerim suya düştü nedense erkek diye düşünüyordum hep ama nasip değilmiş napalim

Bende devlete gidiyorum canım dün kontrolüm vardı sormadım ama kız gibi dedi yani hayallerim suya düştü nedense erkek diye düşünüyordum hep ama nasip değilmiş napalim
Hadi yaa cnm belli olmaz yine cnm tam kesin konuşmamis bende çok merak ediyorum valla.kalbim.cok attı soylicek diye bekledim ama.soylemedi benimde kalbim erkekten yana ama nasibimizde ne zarda o olucak inş gönlümüze göre versin Rabbim

Ben kız olduğuna eminim artık ama nub teorisinde de kız çıktı zaten napalim nasip böyleymiş plansız bir gebelik zaten biran önce kabul etmem lazim çocuğuma da haksizlik etmek istemiyorum

Ben kız olduğuna eminim artık ama nub teorisinde de kız çıktı zaten napalim nasip böyleymiş plansız bir gebelik zaten biran önce kabul etmem lazim çocuğuma da haksizlik etmek istemiyorum
Tabi kizda olsa başımızın üstüne ama insan olmayanı istiyor gönül işte.bende nub için yollamamisitm da gtmemistm o dönemlerde doktora 8.haftada erkek demişti bakalım ne cikicak inş yanılmaz diye umut ediyorum.

Bende doktoruma cok inandigim icin artik erkek umudum yok.sonucta docent dr %70 dedi yani.uzmani olmus bu isin..saglik olsun bebis tatlidir her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…