- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.481
Bu da yalan olduCanım ben baktım ben oğluma ve kızıma kız döneminde hamile kalmışım
Malum peşpeşe olunca aynı döneme denk gelmiş oldular
84-88-92-96-00-04-08-12-16-2020Ben hiçbirşey anlamadim
Ocak/84 eşim eylül/86 Benim doğum günüm çocuklar 2013 2015 bide bu var tabi
Esim ocak doğumlu olduğu için onun 2020 ocakta yenilenmiş olarak gözükmüyormu benmi yanlış bakıyorum canim84-88-92-96-00-04-08-12-16-2020
86-89-92-95-98-01-04-07-10-13-16-19-
2012 de hamile kaldı iseniz 2010 sizde yenilenmiş 2016 aynı yenilenmiş ama ocak eşiniz dogum yılı onda yenilenmiş görünüyor
2019 sizde yenilmiş şimdiki hamileliğiniz
Etkilermi bilmiyorum bazı kişiler olabilir olmayabilir yazmış
86-89-92-95-98-01-04-07-10-13-16-19-22
82-86-90-94-98-02-06-10-14-18-22
En son eşinizin yenilenmiş 2018 de bu yıl hamile kalırsanız
[/QUOTEtesekkur ederim benim kide 2019 gosteriyo benim kide yenilenmis olmuyomu merak ettim esiminki yenilendiyse erkek ihtimali artiyo sanirim
Canım mesajını tesadüfen gördüm tedavi görüyorum ve vajinal fitil kullanıyorum elime çok yumuşak baloncuk gibi şeyler geliyor bu ne demekKızlar az önce tesedüfen bi posta denk geldim ilk kez duydum ve çok sasirdim bileniniz var mi
Parmak kontrolü yapılarak hamilelik olup olmadigi anlasiliyomus
Adet zamani adete 1-2 gün kala filan parmağınızı vajinadan iceri sokuyomusuz eger parmağa sert bisey(rahim asagi inmiş oluyomus) hemen değerse adet olacakmisiz ama parmağı sonuna kadar sokup zor ulaşılan yumuşak bisey (rahim yukarda ve balon gibi) ise hamilelik oluyomus
(Ovulasyon gününde de hamilelikle aynı oluyomus) duydunuz mu sizde hic
Ayyy insan catlar meraktan, daha ne zaman soyleyecekmis acabaaa, baska doktora gitseydin keskeeMerhaba kızlar tünaydın herkese ben şimdi doktordan geldim ama doktor cinsiyet için erken dedi söylemedi sinir oldum 15+2ciktik ultrosanda bende nasıl.erken ya dedim hiç tahmininiz yokmu dedim tahminim var ama 16
Haftadan önce soylemiyom genelde emin olmak için dedi daha küçük dedi bayramdan sonraya kaldı bizim.is anliycagniiz.acaba ne meraktan delircm
Ayyvalla kuzum ya ben kesin olur diye bekledim böyle ama olmadı ne yazikki artık beklicem napiyim beklememe değer inşallahAyyy insan catlar meraktan, daha ne zaman soyleyecekmis acabaaa, baska doktora gitseydin keskee
Insallah kuzum, bekledigini duyarsin insallahAyyvalla kuzum ya ben kesin olur diye bekledim böyle ama olmadı ne yazikki artık beklicem napiyim beklememe değer inşallah
Amin canım ben.insallahInsallah kuzum, bekledigini duyarsin insallah
Hayır en son 2019 yenilenmiş demek oluyor eşinden önce senin yenilenmişEsim ocak doğumlu olduğu için onun 2020 ocakta yenilenmiş olarak gözükmüyormu benmi yanlış bakıyorum canim
Haftaya gidin 5 gun kalmış zatenMerhaba kızlar tünaydın herkese ben şimdi doktordan geldim ama doktor cinsiyet için erken dedi söylemedi sinir oldum 15+2ciktik ultrosanda bende nasıl.erken ya dedim hiç tahmininiz yokmu dedim tahminim var ama 16
Haftadan önce soylemiyom genelde emin olmak için dedi daha küçük dedi bayramdan sonraya kaldı bizim.is anliycagniiz.acaba ne meraktan delircm
Özele gitmiyor.cnm devlete gidiyom belkide ondan demiyolar özele gitsem derdi heraldeHaftaya gidin 5 gun kalmış zatenözele giiyorsanız 1 dolu 1 boş zaten ücret
Bende devlete gidiyorum canım dün kontrolüm vardı sormadım ama kız gibi dedi yani hayallerim suya düştü nedense erkek diye düşünüyordum hep ama nasip değilmiş napalimMerhaba kızlar tünaydın herkese ben şimdi doktordan geldim ama doktor cinsiyet için erken dedi söylemedi sinir oldum 15+2ciktik ultrosanda bende nasıl.erken ya dedim hiç tahmininiz yokmu dedim tahminim var ama 16
Ben hiç anlamadım canım bu hesaplamadan ama tutuyor ozmn bizdeHayır en son 2019 yenilenmiş demek oluyor eşinden önce senin yenilenmiş
Hadi yaa cnm belli olmaz yine cnm tam kesin konuşmamis bende çok merak ediyorum valla.kalbim.cok attı soylicek diye bekledim ama.soylemedi benimde kalbim erkekten yana ama nasibimizde ne zarda o olucak inş gönlümüze göre versin RabbimBende devlete gidiyorum canım dün kontrolüm vardı sormadım ama kız gibi dedi yani hayallerim suya düştü nedense erkek diye düşünüyordum hep ama nasip değilmiş napalim
Ben kız olduğuna eminim artık ama nub teorisinde de kız çıktı zaten napalim nasip böyleymiş plansız bir gebelik zaten biran önce kabul etmem lazim çocuğuma da haksizlik etmek istemiyorumHadi yaa cnm belli olmaz yine cnm tam kesin konuşmamis bende çok merak ediyorum valla.kalbim.cok attı soylicek diye bekledim ama.soylemedi benimde kalbim erkekten yana ama nasibimizde ne zarda o olucak inş gönlümüze göre versin Rabbim
Tabi kizda olsa başımızın üstüne ama insan olmayanı istiyor gönül işte.bende nub için yollamamisitm da gtmemistm o dönemlerde doktora 8.haftada erkek demişti bakalım ne cikicak inş yanılmaz diye umut ediyorum.Ben kız olduğuna eminim artık ama nub teorisinde de kız çıktı zaten napalim nasip böyleymiş plansız bir gebelik zaten biran önce kabul etmem lazim çocuğuma da haksizlik etmek istemiyorum
Bende doktoruma cok inandigim icin artik erkek umudum yok.sonucta docent dr %70 dedi yani.uzmani olmus bu isin..saglik olsun bebis tatlidir her zaman.Ben kız olduğuna eminim artık ama nub teorisinde de kız çıktı zaten napalim nasip böyleymiş plansız bir gebelik zaten biran önce kabul etmem lazim çocuğuma da haksizlik etmek istemiyorum
Öyle canım sağlıklı olsun gerçekten en önemlisi oBende doktoruma cok inandigim icin artik erkek umudum yok.sonucta docent dr %70 dedi yani.uzmani olmus bu isin..saglik olsun bebis tatlidir her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?