Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kzular insragamda cinsyet planlayan bir çok hemşire var yorumlara bakıyorum hep tüttürüyorlarda..%90 diyorlar sizce planlama doğru olabilir mi?? Anne ve babanın Doğum tarihi bir de varsa geçmişte ameliyat onu soruyorlar baZı aylara ait günler hesaplıyorlar o günlere yumurtlama denk geliyorsa istenen cinsiyet çoğunlukla elde ediliyormuş. Anne ve babaya beslenme takviye si de öneriyorlarmış. Sizce ne kadar doğru olabilir??

Bu son cinsiyet haberlerinden sonra hic doktora gitmek istemiyorum ben
Bugun mecbur gidicem cinsiyet zaten soylemez ama korkuyorum
Seninki.nekadarlikti kuzumn erkendi galiba senin ogrenmene ama Allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin

Seninki.nekadarlikti kuzumn erkendi galiba senin ogrenmene ama Allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin
Amin canim 10 hafta bitti yeni, mide bulantilari arttigi icin gidiyorum, normalde bayramdan 1 hafta sonra gidecektim ama korkuyorum artik gitmeye

Valla bu sayfaları ben de merak ediyorum bakıyorum arada erkenden cinsiyeti biliyorlar. Planlama da yapıyorlar bazen acaba yaptırsam mi ilerde keşke dememek için diye düşünüyorum ama kararsızım ben de

Kızlar hepinizin cinsiyetini o kadar çok merak ediyorum ki inş gönlünüzdeki olur. Burda da cinsiyet tahmini yapan çok arkadaş var oralara yazdınız mi

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ne zaman eve döneceksin test yapacaksın dimi
Bugün benimde kontrolum vardi doktor bana da kiz gibi dedi nasip artik napalim 3. Kizimiz gelcek gibi bizimde
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz siz bir yöntem denemiş miydiniz?

Arkadaslar ben bugun biokadin fitil baslivam ovi testini etkiler mi bi de cok afedersiniz fitil kullanirken iliski yasak mi

Üçüncü aynı cinsiyete gebe olan hanımlar ruh haliniz nasıl?Ben 24.haftadayim ama ruhsuz bir gebelik yaşıyorum sanki. Allah'ın taktirine boynum kıldan ince. Heyecan yaşamak için bebeğim için hep dua ediyorum. Günaha girmemek için hep estağfurullah çekiyorum. Doğduktan sonra zorlanmaktan da korkuyorum. Kim cinsiyetini duysa Allah yardım etsin üç erkekle bir de babalarıyla nasıl başa çıkacaksın diyor. Çok mu zor olacak acaba? Büyük bir zorluk mu bekliyor beni diye de korkuyorum. Bu ruh hali canımı çok sıkıyor bebeğimi istemeden üzüyorumdur diye de daha çok dert ediyorum.

Ben kız olduğuna eminim artık ama nub teorisinde de kız çıktı zaten napalim nasip böyleymiş plansız bir gebelik zaten biran önce kabul etmem lazim çocuğuma da haksizlik etmek istemiyorum
Tabi kizda olsa başımızın üstüne ama insan olmayanı istiyor gönül işte.bende nub için yollamamisitm da gtmemistm o dönemlerde doktora 8.haftada erkek demişti bakalım ne cikicak inş yanılmaz diye umut ediyorum.
[/QUOTE]
Canım nuba baktilarsa nub teorisi bilimsel diye biliyorum erkektir o zaman ins senin

Bende 3.yü kiz bekliyorum canim, muhtemelen benim esime de diyecekler ki 3 kiz cocugu bi de esin, Allah yardim etsin

Bende 3.yü kiz bekliyorum canim, muhtemelen benim esime de diyecekler ki 3 kiz cocugu bi de esin, Allah yardim etsin
Evet diyeceklerdir. Allah eşinize de bana da yardım etsinşaka tabi kibana damdan düşen biri lazım demiş ya Nasrettin Hoca o moddayim. Birileri güzel bir şeyler söylesin heyecanlanayim istiyorum. Normalde dışarıdan duyduklarımla ruh halim çok etkilenmez ama bu sıralar tersini yaşıyorum. Hormonlar bana oyun oynuyor herhalde

Allah gonlumuzdekini yazmistir insallah, bende ayni durumdayim suan bu arafa ben cinsiyet igrenmedim henuz, ama kiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…