- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.501
Seninki.nekadarlikti kuzumn erkendi galiba senin ogrenmene ama Allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizinBu son cinsiyet haberlerinden sonra hic doktora gitmek istemiyorum ben
Bugun mecbur gidicem cinsiyet zaten soylemez ama korkuyorum
Amin canim 10 hafta bitti yeni, mide bulantilari arttigi icin gidiyorum, normalde bayramdan 1 hafta sonra gidecektim ama korkuyorum artik gitmeyeSeninki.nekadarlikti kuzumn erkendi galiba senin ogrenmene ama Allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin
Evet kan verdim sonucunu bekliyorum canım a sürekli uyuyorum ve mutfağa giremiyorumCanım sen test yaptın mı?
Valla bu sayfaları ben de merak ediyorum bakıyorum arada erkenden cinsiyeti biliyorlar. Planlama da yapıyorlar bazen acaba yaptırsam mi ilerde keşke dememek için diye düşünüyorum ama kararsızım ben deKzular insragamda cinsyet planlayan bir çok hemşire var yorumlara bakıyorum hep tüttürüyorlarda..%90 diyorlar sizce planlama doğru olabilir mi?? Anne ve babanın Doğum tarihi bir de varsa geçmişte ameliyat onu soruyorlar baZı aylara ait günler hesaplıyorlar o günlere yumurtlama denk geliyorsa istenen cinsiyet çoğunlukla elde ediliyormuş. Anne ve babaya beslenme takviye si de öneriyorlarmış. Sizce ne kadar doğru olabilir??
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ne zaman eve döneceksin test yapacaksın dimiBen de burayı kısa bir zaman önce takibe aldım ama hiç bir yöntemi uygulamadan yine hamileyim iki gündür mutfağa giremiyorum öğürmeler başladı hiç ama hiç hesapta olmayan bir hamilelik bazen yapamadım diye üzülüyorum ama biliyorum ki ne yaparsak yapalım hakkımızda hayırlı olan olacaktı zaten hayırlı ne ise o gelecek.
Hiç bir şey yapmayıp da erkek evladı olan bir sürü gebe var ben ikinci kızımı erkek senesinde doğurdum nasip kısmet artık Rabbimden istiyorum ne verirse basım üstüne.
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz siz bir yöntem denemiş miydiniz?Bugün benimde kontrolum vardi doktor bana da kiz gibi dedi nasip artik napalim 3. Kizimiz gelcek gibi bizimde
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ne zaman eve döneceksin test yapacaksın dimi
Amin teşekkür ederim eve döndüm ama kan sonucu bugün çıkarmış test almadım o yüzden HCG değerini ogreniyim dedim bu kadar bulantı olur mu hemen perişan etti üç gün içinde
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz siz bir yöntem denemiş miydiniz?
Tabi kizda olsa başımızın üstüne ama insan olmayanı istiyor gönül işte.bende nub için yollamamisitm da gtmemistm o dönemlerde doktora 8.haftada erkek demişti bakalım ne cikicak inş yanılmaz diye umut ediyorum.Ben kız olduğuna eminim artık ama nub teorisinde de kız çıktı zaten napalim nasip böyleymiş plansız bir gebelik zaten biran önce kabul etmem lazim çocuğuma da haksizlik etmek istemiyorum
Bende 3.yü kiz bekliyorum canim, muhtemelen benim esime de diyecekler ki 3 kiz cocugu bi de esin, Allah yardim etsinÜçüncü aynı cinsiyete gebe olan hanımlar ruh haliniz nasıl?Ben 24.haftadayim ama ruhsuz bir gebelik yaşıyorum sanki. Allah'ın taktirine boynum kıldan ince. Heyecan yaşamak için bebeğim için hep dua ediyorum. Günaha girmemek için hep estağfurullah çekiyorum. Doğduktan sonra zorlanmaktan da korkuyorum. Kim cinsiyetini duysa Allah yardım etsin üç erkekle bir de babalarıyla nasıl başa çıkacaksın diyor. Çok mu zor olacak acaba? Büyük bir zorluk mu bekliyor beni diye de korkuyorum. Bu ruh hali canımı çok sıkıyor bebeğimi istemeden üzüyorumdur diye de daha çok dert ediyorum.
Yok canım ne yöntemi sürpriz gebelik benimkiCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah ne zaman eve döneceksin test yapacaksın dimi
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz siz bir yöntem denemiş miydiniz?
Bende 3.yü kiz bekliyorum canim, muhtemelen benim esime de diyecekler ki 3 kiz cocugu bi de esin, Allah yardim etsin
Allah gonlumuzdekini yazmistir insallah, bende ayni durumdayim suanEvet diyeceklerdir. Allah eşinize de bana da yardım etsin şaka tabi ki bana damdan düşen biri lazım demiş ya Nasrettin Hoca o moddayim. Birileri güzel bir şeyler söylesin heyecanlanayim istiyorum. Normalde dışarıdan duyduklarımla ruh halim çok etkilenmez ama bu sıralar tersini yaşıyorum. Hormonlar bana oyun oynuyor herhalde
Bence siz umutsuz olmayın ben erkek olacağına inanıyorum inş öyle de olurAllah gonlumuzdekini yazmistir insallah, bende ayni durumdayim suanbu arafa ben cinsiyet igrenmedim henuz, ama kiz hissediyorum
Insallah canim nasip olsun hepimizeBence siz umutsuz olmayın ben erkek olacağına inanıyorum inş öyle de olur
Canım sen gördün mü birşeyler sonuçta anlaşılıyor kız da erkek deAyyvalla kuzum ya ben kesin olur diye bekledim böyle ama olmadı ne yazikki artık beklicem napiyim beklememe değer inşallah
Canım senin çok erken dahaBu son cinsiyet haberlerinden sonra hic doktora gitmek istemiyorum ben
Bugun mecbur gidicem cinsiyet zaten soylemez ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?