- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.521
Benim en yakın arkadaşlarımdan birisinin 3 oğlu var ve üçüncüyü kız için denemişti kendisi de kız delisiÜçüncü aynı cinsiyete gebe olan hanımlar ruh haliniz nasıl?Ben 24.haftadayim ama ruhsuz bir gebelik yaşıyorum sanki. Allah'ın taktirine boynum kıldan ince. Heyecan yaşamak için bebeğim için hep dua ediyorum. Günaha girmemek için hep estağfurullah çekiyorum. Doğduktan sonra zorlanmaktan da korkuyorum. Kim cinsiyetini duysa Allah yardım etsin üç erkekle bir de babalarıyla nasıl başa çıkacaksın diyor. Çok mu zor olacak acaba? Büyük bir zorluk mu bekliyor beni diye de korkuyorum. Bu ruh hali canımı çok sıkıyor bebeğimi istemeden üzüyorumdur diye de daha çok dert ediyorum.
Insallah kuzum nasip artik yaCanım senin çok erken daha
Şimdiden stres olma
İnşaAllah hepiniz hayırla ve sağlıkla gönlünüzdekini duyarsınız
Bana sorarsan vucudunu tam anlamıyla tanımadan sakın yapma. Ben heves ettim acele ettim bana göre iyi oldu denemem herkes iyi dedi ama demek iyi değilmiş yada kısmet değilmiş. Şuan hamileyim ama gönlüme göre değil yine baş göz üstüne bişi diyemem ama geç olsun gönlündeki olsun derim vücudunu iyi tanı. Yumurtanın çatlayacağından tam olarak emin olduğun zaman dene. Artı eşini iyi besle iş onlarda bitiyor. Rabbim gönlüne göre versin inşallahAsbei @3 cicek annesi L Laladunya ve diğer bütün arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum.22.gundeyim bu ay stresten yumurtlamada gecikti diye düşünüyorum.hatta heyecan ve stresten uçuk bile cikardim.bu forumu 10 gundur takip ediyorum.c.tesi doktora gittim sağda 15 m yumurta var dedi.bugun gittiğimde 19 m olmuş dedi.1 aydır alkali su içiyorum.eşim bazı macunlar kullandı.ben forumu okudukça 1 ay sonraya ertelemek istiyorum.(aslinda 1 yıldır erteliyorum , keşke daha önce bu forumla karsilaşsaydim.ama bugünlere kısmetmiş.eşimde artık ertelemek istemiyor.bu surecten geçenler olarak siz ne dersiniz.Eki Görüntüle 2665297 Eki Görüntüle 2665298 Eki Görüntüle 2665299
Benimki 12. Haftada söylediMerhaba kızlar tünaydın herkese ben şimdi doktordan geldim ama doktor cinsiyet için erken dedi söylemedi sinir oldum 15+2ciktik ultrosanda bende nasıl.erken ya dedim hiç tahmininiz yokmu dedim tahminim var ama 16
Haftadan önce soylemiyom genelde emin olmak için dedi daha küçük dedi bayramdan sonraya kaldı bizim.is anliycagniiz.acaba ne meraktan delircm
Ne kadar güzel dua etmişsinizBenim en yakın arkadaşlarımdan birisinin 3 oğlu var ve üçüncüyü kız için denemişti kendisi de kız delisi
Ama şimdi çok mutlu evet biraz yoruluyorum diyor erkek çocuğuna laf anlatmak daha zor diyor ama en nihayetinde çok mutlu
İnşaAllah ona da size de ilerde sürpriz bi şekilde bi kız nasip eder Rabbim gerçekten çok isterim
Yarım kaldığını hissettiğiniz tüm heyecanlarınız tamamlanır inşaAllah
Hayırlı olsun canım. İnşallah Allah gönlündekini vermistirKızlar benim sonuçlarım geldi hamileyim
Sağol canım nasip artıkHayırlı olsun canım. İnşallah Allah gönlündekini vermistir
Tebrik ederimKızlar benim sonuçlarım geldi hamileyim
Tebrik ederim saglikla grlsinnKızlar benim sonuçlarım geldi hamileyim
Sağol canımTebrik ederim
Sağol canım cümlemizinTebrik ederim saglikla grlsinn
Valla bende bilmiom.cnm garantici galiba benim doktor ama.artk buzamnda garanti söylemesi lazımdı bende çok umutluydum.soylicegindm a melesef demedi napalm beklicem.zaten ya kız ya erkek başka ihtimal yok.bi sekil.dayncaz inş gönlümdeki olurBenimki 12. Haftada söyledio günden sonra hiç gitmedim gitmek istemiyorum. Ama erken değil senin tam zmanı cinsiyet için niye söylemedi ki
İşte boş boş konuştu beni sinir etti cnm valal bend etam ekrana bakmadım bide deli gibi ultroson resminide almayı da unuttum ordan eve gelince farkettim öyle kaldı yani neyse artk bayramdan sonra keisn öğrenirim kız erkek bakalım neymişCanım sen gördün mü birşeyler sonuçta anlaşılıyor kız da erkek de
Yani gerçekten garip tahminim var da neymiş ki bellidir zaten artık
Kaçıncı gebeliğin canım? İnşallah erkektirİşte boş boş konuştu beni sinir etti cnm valal bend etam ekrana bakmadım bide deli gibi ultroson resminide almayı da unuttum ordan eve gelince farkettim öyle kaldı yani neyse artk bayramdan sonra keisn öğrenirim kız erkek bakalım neymiş
2.gebeligim.cnm bitane kızım.var 3yasinda ins buda erkek olur tabi gönül olmayani istiyor ama.bakalim in Rabbim nasip.etmistirKaçıncı gebeliğin canım? İnşallah erkektir
Hiç sanmıyorum canım. Bence tamamen söylenti.Merhaba hanımlar, cinsiyet ile ilgili aklıma takılan şu var; benim ne ağrım ne sızım ne bulantım var ama canım hiç yemek istemiyor. Sadece süt içmek, yoğurt, yumurta, badem ve ceviz yemek istiyorum. Diğer şeyler zorla... Hele ki et... Balık yemem lazım diye zorla yiyorum ama eti düşünmek bile istemiyorum. Bu iştah olayının cinsiyetle ilgisi var mı acaba hiç?
Canım hayırlı olsun inşallah gönlündekini kucağına almak nasip olurKızlar benim sonuçlarım geldi hamileyim
Sağol canım inşallah buradaki herkesin olurCanım hayırlı olsun inşallah gönlündekini kucağına almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?