Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim en yakın arkadaşlarımdan birisinin 3 oğlu var ve üçüncüyü kız için denemişti kendisi de kız delisi
Ama şimdi çok mutlu evet biraz yoruluyorum diyor erkek çocuğuna laf anlatmak daha zor diyor ama en nihayetinde çok mutlu
İnşaAllah ona da size de ilerde sürpriz bi şekilde bi kız nasip eder Rabbim gerçekten çok isterim
Yarım kaldığını hissettiğiniz tüm heyecanlarınız tamamlanır inşaAllah

Bana sorarsan vucudunu tam anlamıyla tanımadan sakın yapma. Ben heves ettim acele ettim bana göre iyi oldu denemem herkes iyi dedi ama demek iyi değilmiş yada kısmet değilmiş. Şuan hamileyim ama gönlüme göre değil yine baş göz üstüne bişi diyemem ama geç olsun gönlündeki olsun derim vücudunu iyi tanı. Yumurtanın çatlayacağından tam olarak emin olduğun zaman dene. Artı eşini iyi besle iş onlarda bitiyor. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Benimki 12. Haftada söyledi o günden sonra hiç gitmedim gitmek istemiyorum. Ama erken değil senin tam zmanı cinsiyet için niye söylemedi ki

Bu arada üç kız annesi olmak üç erkek annesi olmaktan daha
Ne kadar güzel dua etmişsiniz Allah razı olsun. Rabbım size de gönlünüzden geçenleri hayra çevirip nasip etsin.İnşallah ben de çok mutlu olurum. Hamdolsun şimdi iki oğlumla çok mutluyumAslında kız ya da erkek değil olay hayırlı olan tabiki ama nefis sahibi kulları işte.

Benimki 12. Haftada söyledi o günden sonra hiç gitmedim gitmek istemiyorum. Ama erken değil senin tam zmanı cinsiyet için niye söylemedi ki
Valla bende bilmiom.cnm garantici galiba benim doktor ama.artk buzamnda garanti söylemesi lazımdı bende çok umutluydum.soylicegindm a melesef demedi napalm beklicem.zaten ya kız ya erkek başka ihtimal yok.bi sekil.dayncaz inş gönlümdeki olur

Canım sen gördün mü birşeyler sonuçta anlaşılıyor kız da erkek de
Yani gerçekten garip tahminim var da neymiş ki bellidir zaten artık
İşte boş boş konuştu beni sinir etti cnm valal bend etam ekrana bakmadım bide deli gibi ultroson resminide almayı da unuttum ordan eve gelince farkettim öyle kaldı yani neyse artk bayramdan sonra keisn öğrenirim kız erkek bakalım neymiş

Kaçıncı gebeliğin canım? İnşallah erkektir

Merhaba hanımlar, cinsiyet ile ilgili aklıma takılan şu var; benim ne ağrım ne sızım ne bulantım var ama canım hiç yemek istemiyor. Sadece süt içmek, yoğurt, yumurta, badem ve ceviz yemek istiyorum. Diğer şeyler zorla... Hele ki et... Balık yemem lazım diye zorla yiyorum ama eti düşünmek bile istemiyorum. Bu iştah olayının cinsiyetle ilgisi var mı acaba hiç?

Hiç sanmıyorum canım. Bence tamamen söylenti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…