- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.541
Canım gönül olmayanı istiyor insanın elinde değilBu arada üç kız annesi olmak üç erkek annesi olmaktan daha
Ne kadar güzel dua etmişsiniz ❤Allah razı olsun. Rabbım size de gönlünüzden geçenleri hayra çevirip nasip etsin.İnşallah ben de çok mutlu olurum. Hamdolsun şimdi iki oğlumla çok mutluyum Aslında kız ya da erkek değil olay hayırlı olan tabiki ama nefis sahibi kulları işte.
Canım tebrik ederimKızlar benim sonuçlarım geldi hamileyim
Canım benim ya sonu inşaAllah hayırla sağlıkla gönlüne göre olsun da bir şekilde zaman geçerİşte boş boş konuştu beni sinir etti cnm valal bend etam ekrana bakmadım bide deli gibi ultroson resminide almayı da unuttum ordan eve gelince farkettim öyle kaldı yani neyse artk bayramdan sonra keisn öğrenirim kız erkek bakalım neymiş
Bence cinsiyetin hamilelikle hiçbir alakası yok. Benim ilk gebeliğim çok kolay bi gebelikti kızım oldu. İkincisi çok zordu oğlum oldu. Üçüncü gebeliğim yediğim içtiğim dahil olmak üzere herşeyiyle ikincisinin aynısı ama kızım olacak inşAllah.Merhaba hanımlar, cinsiyet ile ilgili aklıma takılan şu var; benim ne ağrım ne sızım ne bulantım var ama canım hiç yemek istemiyor. Sadece süt içmek, yoğurt, yumurta, badem ve ceviz yemek istiyorum. Diğer şeyler zorla... Hele ki et... Balık yemem lazım diye zorla yiyorum ama eti düşünmek bile istemiyorum. Bu iştah olayının cinsiyetle ilgisi var mı acaba hiç?
Canım kaç haftaliksin cinsiyeti bilmem ama çok şanslı olduğunu bilmeni isterim bulantı kusma hayat kalitesini ciddi etkiliyor.Mutfaga girememek yemek yapamamak canının birşey istememesi öyle zor ki.Ben iki kere çektim bu illeti ama 7.hafta başlardı bunda daha test bile yapamadan hamile olduğumu ağzımın tadının bozulmasından midemin herşeyi reddetmesinden anladım.Bu da diğerlerinden farksız yani gidişat belli fazlası var eksiği yok.Baglantisi varsa cinsiyetle,bu da kızdır benim ablalarin aynısı çünkü.Merhaba hanımlar, cinsiyet ile ilgili aklıma takılan şu var; benim ne ağrım ne sızım ne bulantım var ama canım hiç yemek istemiyor. Sadece süt içmek, yoğurt, yumurta, badem ve ceviz yemek istiyorum. Diğer şeyler zorla... Hele ki et... Balık yemem lazım diye zorla yiyorum ama eti düşünmek bile istemiyorum. Bu iştah olayının cinsiyetle ilgisi var mı acaba hiç?
Amin canım benimnya inşallahCanım benim ya sonu inşaAllah hayırla sağlıkla gönlüne göre olsun da bir şekilde zaman geçer
Kesinlikle öyle canım doğana kadar tabikiCanım gönül olmayanı istiyor insanın elinde değil ☺ Bu evladını istememek değil biz anlıyoruz seni burda hepimiz emin ol kendini kötü hissetmene hiç gerek yok. Yoksa insan evladını doğurduğu an artık ne cinsiyetine bakıyor ne başka birşeye sadece o küçük mucizeye odaklanıyorsende oğlunu doğurduğun an bu hislerden tamamen arınmış olacaksın inşaAllah
Ve inşaAllah dünyalar güzeli bi prensesin de olur ☺
Sizin bulantı gerçekten çok zor şükür benim öyle değil ve hamileliginizdeki belirtilerde kızlardaki gibi sanırım değişik olursa gerçekten söylenenleri tamamen çürüteceksinizKizlar gece 2 prilam dr icicem
Gunduz 2 zofer 1 bemix icicem, bunlarda rahatlatmazsa doktor yapacak bisey yok artik dedi,
Ama rahatlatmaz kizlarda da ayniydi 9ay,
Aklima uyup cinsiyet sordum tahmininiz var mi diye, doktor ustume güldü
Benim yengemin beş çocuğu var cnm 3 kız 2oglan hepsinde 9ay kusmus midesi bulanmış yani cinsiyetle alakalı değil bence bu durum vücut bünye meselesi bence.ama kusmayanlar şanslı gercektenSizin bulantı gerçekten çok zor şükür benim öyle değil ve hamileliginizdeki belirtilerde kızlardaki gibi sanırım değişik olursa gerçekten söylenenleri tamamen çürüteceksiniz
Aynen valla kizlardan hic bi farki yok, hem bulantilar hem his olarak, bana da buyuk surpriz olacak eger erkek olursaSizin bulantı gerçekten çok zor şükür benim öyle değil ve hamileliginizdeki belirtilerde kızlardaki gibi sanırım değişik olursa gerçekten söylenenleri tamamen çürüteceksiniz
Bende inanmıyorum belirtilere bunda farklı mesela benim özellikle bazi şeyler ama doktora göre şimdilik kizBenim yengemin beş çocuğu var cnm 3 kız 2oglan hepsinde 9ay kusmus midesi bulanmış yani cinsiyetle alakalı değil bence bu durum vücut bünye meselesi bence.ama kusmayanlar şanslı gercekten
Yaa iate sen çürütmussun teoriyi benimde bunda çok değişik şeyler yaşadım ilkine göre bakalım benimki ne olucak. İnş belirtiler gibi farklı olurBende inanmıyorum belirtilere bunda farklı mesela benim özellikle bazi şeyler ama doktora göre şimdilik kiz
Bencede hiç ilgisi yok birinci kızımda o kadar ekşi yedim ki anlatamam kilo kilo limon ve kavanoz kavanoz turşu yedimMerhaba hanımlar, cinsiyet ile ilgili aklıma takılan şu var; benim ne ağrım ne sızım ne bulantım var ama canım hiç yemek istemiyor. Sadece süt içmek, yoğurt, yumurta, badem ve ceviz yemek istiyorum. Diğer şeyler zorla... Hele ki et... Balık yemem lazım diye zorla yiyorum ama eti düşünmek bile istemiyorum. Bu iştah olayının cinsiyetle ilgisi var mı acaba hiç?
Buradaki çocuğu arkadaş test ile hamile kalıyor ama benim çevremde adet sonrası erkek bebeği olan çok oldu ben denedim olmadı hamile kalmadım yani sadece adet sonrası denemeyleArkadaslar adet bitiminden hemen sonra iliski olunca erkek mi oluyor cinsiyyeti? bende erkek bebek istiyorum. Ama ALLAH HAYRILISI NEYSE ONU NASIB ETSIN. ben burda yazdim konu actim erkek bebekle ilgili.. Bazi arkadaslar sinir olduklarini yazdi.
Canim test ile nasil?Buradaki çocuğu arkadaş test ile hamile kalıyor ama benim çevremde adet sonrası erkek bebeği olan çok oldu ben denedim olmadı hamile kalmadım yani sadece adet sonrası denemeyle
Aynı bBenim diger hamileliklerimde zordu lakin bu cok daha zor geciyor.evin duzeni alt ust oldu cocuklar zayifladi esimde bir yere kadar sabir gosterebiliyor erkeklerin kadinlari anlamasi cok nadir..pismanmiyim kendimden biktim 2 aydir insanliktan ciktim ac susuz sinir stres cöp dahi kaldiracak takatim yok.bir kiz kardesim bile yok yardim edecek ailem uzakta.kv gorumce cok yakin fakat faydasi yok yardim etselerde dedikodulari daha cok hasta eder beni...
Rahat bir hamilelik gecirenler cok sansli bende bu sans hic olmadi 3ude ayni zorlukta..cok sukur okul yok yoksa boyle ders anlatmak cok zor olurdu ogrencilerime uzulurdum.
ovalasyon testi yumurtlama testi ile bende şimdi 3.üncü çocuğuma hamileyim hayırlısı bakalımCanim test ile nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?