Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım gönül olmayanı istiyor insanın elinde değil Bu evladını istememek değil biz anlıyoruz seni burda hepimiz emin ol kendini kötü hissetmene hiç gerek yok. Yoksa insan evladını doğurduğu an artık ne cinsiyetine bakıyor ne başka birşeye sadece o küçük mucizeye odaklanıyor sende oğlunu doğurduğun an bu hislerden tamamen arınmış olacaksın inşaAllah
Ve inşaAllah dünyalar güzeli bi prensesin de olur

Canım benim ya sonu inşaAllah hayırla sağlıkla gönlüne göre olsun da bir şekilde zaman geçer

Bence cinsiyetin hamilelikle hiçbir alakası yok. Benim ilk gebeliğim çok kolay bi gebelikti kızım oldu. İkincisi çok zordu oğlum oldu. Üçüncü gebeliğim yediğim içtiğim dahil olmak üzere herşeyiyle ikincisinin aynısı ama kızım olacak inşAllah.

Canım kaç haftaliksin cinsiyeti bilmem ama çok şanslı olduğunu bilmeni isterim bulantı kusma hayat kalitesini ciddi etkiliyor.Mutfaga girememek yemek yapamamak canının birşey istememesi öyle zor ki.Ben iki kere çektim bu illeti ama 7.hafta başlardı bunda daha test bile yapamadan hamile olduğumu ağzımın tadının bozulmasından midemin herşeyi reddetmesinden anladım.Bu da diğerlerinden farksız yani gidişat belli fazlası var eksiği yok.Baglantisi varsa cinsiyetle,bu da kızdır benim ablalarin aynısı çünkü.

Canım benim ya sonu inşaAllah hayırla sağlıkla gönlüne göre olsun da bir şekilde zaman geçer
Amin canım benimnya inşallah gonlundekini olsunda beklerim artk nasibimizDeki bakalım ne gönül erkek istiyor ama inş bakalm kız olursada başımın üstünde

Kesinlikle öyle canım doğana kadar tabiki. Benim ikinci oğluma da ilk kız dediler iki ay kız diye bildik sonra erkek olduğunu öğrendik. Onda bu kadar etkilenmedim. Hemen kabullendim.Doğunca da dünyalar benim oldu. Bu kez niye bu kadar uzun sürdü kabullenmem bilmiyorum. Çok umut etmiştim ondan galiba. Bir de üçuncu çocuk son hakkım. Çalışıyorum benim için çocuk büyütmek, bakıcı, okul süreçleri zor oluyor. Sürekli dua ediyorum hayırlı ve sağlıklı olsun. Nasip ettiğini gönlüme kabul ettirsin diyeBeni anlamanız çok mutlu etti beni.

Kizlar gece 2 prilam dr icicem
Gunduz 2 zofer 1 bemix icicem, bunlarda rahatlatmazsa doktor yapacak bisey yok artik dedi,
Ama rahatlatmaz kizlarda da ayniydi 9ay,
Aklima uyup cinsiyet sordum tahmininiz var mi diye, doktor ustume güldü
Sizin bulantı gerçekten çok zor şükür benim öyle değil ve hamileliginizdeki belirtilerde kızlardaki gibi sanırım değişik olursa gerçekten söylenenleri tamamen çürüteceksiniz

Sizin bulantı gerçekten çok zor şükür benim öyle değil ve hamileliginizdeki belirtilerde kızlardaki gibi sanırım değişik olursa gerçekten söylenenleri tamamen çürüteceksiniz
Benim yengemin beş çocuğu var cnm 3 kız 2oglan hepsinde 9ay kusmus midesi bulanmış yani cinsiyetle alakalı değil bence bu durum vücut bünye meselesi bence.ama kusmayanlar şanslı gercekten

Aynen valla kizlardan hic bi farki yok, hem bulantilar hem his olarak, bana da buyuk surpriz olacak eger erkek olursa

Benim yengemin beş çocuğu var cnm 3 kız 2oglan hepsinde 9ay kusmus midesi bulanmış yani cinsiyetle alakalı değil bence bu durum vücut bünye meselesi bence.ama kusmayanlar şanslı gercekten
Bende inanmıyorum belirtilere bunda farklı mesela benim özellikle bazi şeyler ama doktora göre şimdilik kiz

Bende inanmıyorum belirtilere bunda farklı mesela benim özellikle bazi şeyler ama doktora göre şimdilik kiz
Yaa iate sen çürütmussun teoriyi benimde bunda çok değişik şeyler yaşadım ilkine göre bakalım benimki ne olucak. İnş belirtiler gibi farklı olur

Benim diger hamileliklerimde zordu lakin bu cok daha zor geciyor.evin duzeni alt ust oldu cocuklar zayifladi esimde bir yere kadar sabir gosterebiliyor erkeklerin kadinlari anlamasi cok nadir..pismanmiyim kendimden biktim 2 aydir insanliktan ciktim ac susuz sinir stres cöp dahi kaldiracak takatim yok.bir kiz kardesim bile yok yardim edecek ailem uzakta.kv gorumce cok yakin fakat faydasi yok yardim etselerde dedikodulari daha cok hasta eder beni...
Rahat bir hamilelik gecirenler cok sansli bende bu sans hic olmadi 3ude ayni zorlukta..cok sukur okul yok yoksa boyle ders anlatmak cok zor olurdu ogrencilerime uzulurdum.

Bencede hiç ilgisi yok birinci kızımda o kadar ekşi yedim ki anlatamam kilo kilo limon ve kavanoz kavanoz turşu yedim İkinci kızımda çok meyve yedim yaza denk gitmişti hiç ekşi yemedim ve şimdi yine hamileyim canım hiç ekşi istemiyor çok iştahım açıldı kilo almaya başladım Hep aç hissediyorum kendimi ve bulantım açken daha çok oluyor sanki hem tuzlu şeyler yemek istiyorum

Arkadaslar adet bitiminden hemen sonra iliski olunca erkek mi oluyor cinsiyyeti? bende erkek bebek istiyorum. Ama ALLAH HAYRILISI NEYSE ONU NASIB ETSIN. ben burda yazdim konu actim erkek bebekle ilgili.. Bazi arkadaslar sinir olduklarini yazdi.

Arkadaslar adet bitiminden hemen sonra iliski olunca erkek mi oluyor cinsiyyeti? bende erkek bebek istiyorum. Ama ALLAH HAYRILISI NEYSE ONU NASIB ETSIN. ben burda yazdim konu actim erkek bebekle ilgili.. Bazi arkadaslar sinir olduklarini yazdi.
Buradaki çocuğu arkadaş test ile hamile kalıyor ama benim çevremde adet sonrası erkek bebeği olan çok oldu ben denedim olmadı hamile kalmadım yani sadece adet sonrası denemeyle

Birde benim bir kizim var. Kizima olan gebeligimde cok mide bulantisi kusma yasadim. 5 aya kadar. bel agrisi cektim.birde asiri uykunhali vardi . belirti arayanlar icin belki yardimci olur)))

Aynı b
Canim test ile nasil?
ovalasyon testi yumurtlama testi ile bende şimdi 3.üncü çocuğuma hamileyim hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…