Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Meslektaşmisiz. Bransiniz ne? Ben de gebeligimi öğrendiğim hafta okullar zorunlu tatil edildi.Benim için nimet oldu açıkçası. Bu gebeligim ve diğerlerinde de hamdolsun hiç kusmadim ama aşırı tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. 6-3e kadar düşüyor. Böyle olunca başım yerden kalkmıyor.Ve ağrılarım çok oluyor. Bir aydır annemdeyim.Okullar açılınca ben başlamayacağım inşallah .

Arkadaslar adet bitiminden hemen sonra iliski olunca erkek mi oluyor cinsiyyeti? bende erkek bebek istiyorum. Ama ALLAH HAYRILISI NEYSE ONU NASIB ETSIN. ben burda yazdim konu actim erkek bebekle ilgili.. Bazi arkadaslar sinir olduklarini yazdi.
Hayır yumurtlama gününde olunca erkek oluyormuş. Benim sanırım iki oğlum da yumurtlama günüme denk geldi. Sonuncu bir ya da iki gün öncesine

Canım sonuçta çok gayret etmişsin umudun da ona göre büyük olmuştur. Bu yüzden uzun sürmüştür bu kadar. Belki son bebeğin değildir. Bakalım Mevla neyler neylerse güzel eyler

Kizlar gece 2 prilam dr icicem
Gunduz 2 zofer 1 bemix icicem, bunlarda rahatlatmazsa doktor yapacak bisey yok artik dedi,
Ama rahatlatmaz kizlarda da ayniydi 9ay,
Aklima uyup cinsiyet sordum tahmininiz var mi diye, doktor ustume güldü
Canım ya inşaAllah biraz olsun rahatlarsın kolaylaşır Niye güldü ki benim oğlumu doktor 9+4 te anlamıştı hatta bize sizin neyiniz vardı diye sormuştu. Biz kız deyince cinsiyeti söylememişti Bizde eşimle bu da kız herhalde görüp de söylemediğine göre diye kendi kendimize karara varmıştık Benim kayınvalideme de eşime hamileyken doktor 10 haftalıkken erkeğe benziyor demiş ki bundan 30 yıl önce Tabi çok erken ama bazı doktorlar anlıyor bence

Kuzum valla bilmiyorum ki, 2 kizim oldugunu biliyor ya belki bu da kiz ama soylemek istememistir oyle hissettim acikcasi

Yok kuzum bulanti cinsiyet dinlemiyormus
Canım Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin benim hamileliklerimde çok ağır geçiyor seninki gibi. 9 ay bulantı kusma. Yemek olayı yok bende meyve peynir kraker böyle geçiyor. Ev halkı yemeklerini yapabildikçe yiyiyor malesef. Ben sadece doguma kadar 3 yada 4 kilo alıyorum o da çocugun kilosu. Hamileliği rahat gecen arkadaşlara çok imrenmişimdir yemeğe aşerenlere. Malesefki bizdede böyle. ALLAH gönlümüzdekini nasip etsin katlanıcaz zorluklara

Arkadaslar adet bitiminden hemen sonra iliski olunca erkek mi oluyor cinsiyyeti? bende erkek bebek istiyorum. Ama ALLAH HAYRILISI NEYSE ONU NASIB ETSIN. ben burda yazdim konu actim erkek bebekle ilgili.. Bazi arkadaslar sinir olduklarini yazdi.

Sakın adet bitimi deneme arkadaşım. Benim ablamın 3 kızı vardı 4.ye hamile kalmadan önce bi akrabamız adet bitimi hamile kalırsan erkek olur bende öyle oldu demiş . Ablamda öyle yaptı. Ama 4.de kız oldu . Bilgilendireyim ddim. En iyisi ovu. Testi .
O da %100 değil ama olasılığı büyük cnm

Amin kuzum insallah nasipte ne varsa o olacak bakalim, yemek bendede yok malesef, 4 bucuk kilo vermisim bende kilo almiyorum,en guzel yonu o heralde. Hem bedenen hem ruhen cöküyorum, rahat gecenlere bende hep imrendim, hatta cevremde bi kac arkadasim oyleydi kizlara hamileyken onlari gordukce aglardim Rabbim insallah sonunu guzrl etsin de insan dayaniyor bi sekilde

Kızlar geçen ay 31 gün arayla ayın 24 de pik olmuştu testim bende bu ay 32 gün ara olduğu için acele etmeyim diye 13 gün bugün test yapayım dedim şok oldum kaçırdımmı acaba yoksa dahadamı koyulaşcak devam edeyimmi ne dersiniz kaçırmışsam hamile kalmış olma ihtimalimde var

Eklentiler

• 48576DCC-54C5-417B-A920-F1F95FDFDFEA.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bu bulantılarin gün boyu sürmesi normal mi sizce ya sabah bulantısı adı üstünde günün belli bir diliminde olup geçmesi lazım ama sabah akşam gece demeden sürekli bulantı hali var.Benim de bir hafta içinde hayatım değişti hiç beklemediğim planlamadigim bir hamilelik psikolojim iyi değil küçük kızım daha iki yaşında bile değil ağlıyor gücüm yetmiyor bakmaya ders çalışmam lazımdı sürekli uyuyorum böyle de zormuş küçük çocuğun varken

Canim oncelikle Rabbim gonlune gore versin insAllah
Prilam dr diye bi ilac var bana iyi geldi sabah bulantimi kesmisti
Gece yatmadan 2 tane iciliyo.
Dr danis istersen

Tesekkur ederim canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…