- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.561
MeslektaşmisizBenim diger hamileliklerimde zordu lakin bu cok daha zor geciyor.evin duzeni alt ust oldu cocuklar zayifladi esimde bir yere kadar sabir gosterebiliyor erkeklerin kadinlari anlamasi cok nadir..pismanmiyim kendimden biktim 2 aydir insanliktan ciktim ac susuz sinir stres cöp dahi kaldiracak takatim yok.bir kiz kardesim bile yok yardim edecek ailem uzakta.kv gorumce cok yakin fakat faydasi yok yardim etselerde dedikodulari daha cok hasta eder beni...
Rahat bir hamilelik gecirenler cok sansli bende bu sans hic olmadi 3ude ayni zorlukta..cok sukur okul yok yoksa boyle ders anlatmak cok zor olurdu ogrencilerime uzulurdum.
Hayır yumurtlama gününde olunca erkek oluyormuş. Benim sanırım iki oğlum da yumurtlama günüme denk geldi. Sonuncu bir ya da iki gün öncesineArkadaslar adet bitiminden hemen sonra iliski olunca erkek mi oluyor cinsiyyeti? bende erkek bebek istiyorum. Ama ALLAH HAYRILISI NEYSE ONU NASIB ETSIN. ben burda yazdim konu actim erkek bebekle ilgili.. Bazi arkadaslar sinir olduklarini yazdi.
Canım sonuçta çok gayret etmişsin umudun da ona göre büyük olmuştur. Bu yüzden uzun sürmüştür bu kadar. Belki son bebeğin değildir. Bakalım Mevla neyler neylerse güzel eylerKesinlikle öyle canım doğana kadar tabiki. Benim ikinci oğluma da ilk kız dediler iki ay kız diye bildik sonra erkek olduğunu öğrendik. Onda bu kadar etkilenmedim. Hemen kabullendim.Doğunca da dünyalar benim oldu❤. Bu kez niye bu kadar uzun sürdü kabullenmem bilmiyorum. Çok umut etmiştim ondan galiba. Bir de üçuncu çocuk son hakkım. Çalışıyorum benim için çocuk büyütmek, bakıcı, okul süreçleri zor oluyor. Sürekli dua ediyorum hayırlı ve sağlıklı olsun. Nasip ettiğini gönlüme kabul ettirsin diye Beni anlamanız çok mutlu etti beni.
Canım ya inşaAllah biraz olsun rahatlarsın kolaylaşırKizlar gece 2 prilam dr icicem
Gunduz 2 zofer 1 bemix icicem, bunlarda rahatlatmazsa doktor yapacak bisey yok artik dedi,
Ama rahatlatmaz kizlarda da ayniydi 9ay,
Aklima uyup cinsiyet sordum tahmininiz var mi diye, doktor ustume güldü
Canım cinsiyetle hamileliğin hiç alakası yok inan ki öyle düşünmeAynen valla kizlardan hic bi farki yok, hem bulantilar hem his olarak, bana da buyuk surpriz olacak eger erkek olursa
Benim öyle oldu ama bebeğim kızArkadaslar adet bitiminden hemen sonra iliski olunca erkek mi oluyor cinsiyyeti? bende erkek bebek istiyorum. Ama ALLAH HAYRILISI NEYSE ONU NASIB ETSIN. ben burda yazdim konu actim erkek bebekle ilgili.. Bazi arkadaslar sinir olduklarini yazdi.
Kuzum valla bilmiyorum ki, 2 kizim oldugunu biliyor ya belki bu da kiz ama soylemek istememistir oyle hissettim acikcasiCanım ya inşaAllah biraz olsun rahatlarsın kolaylaşır ☺ Niye güldü ki benim oğlumu doktor 9+4 te anlamıştı hatta bize sizin neyiniz vardı diye sormuştu. Biz kız deyince cinsiyeti söylememişti ☺ Bizde eşimle bu da kız herhalde görüp de söylemediğine göre diye kendi kendimize karara varmıştık ☺ Benim kayınvalideme de eşime hamileyken doktor 10 haftalıkken erkeğe benziyor demiş ki bundan 30 yıl önce ☺ Tabi çok erken ama bazı doktorlar anlıyor bence ☺
Yok kuzum bulanti cinsiyet dinlemiyormusCanım cinsiyetle hamileliğin hiç alakası yok inan ki öyle düşünme
Canım Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsinYok kuzum bulanti cinsiyet dinlemiyormus
Arkadaslar adet bitiminden hemen sonra iliski olunca erkek mi oluyor cinsiyyeti? bende erkek bebek istiyorum. Ama ALLAH HAYRILISI NEYSE ONU NASIB ETSIN. ben burda yazdim konu actim erkek bebekle ilgili.. Bazi arkadaslar sinir olduklarini yazdi.
Kızlar benim sonuçlarım geldi hamileyim
Amin kuzum insallah nasipte ne varsa o olacak bakalim, yemek bendede yok malesef, 4 bucuk kilo vermisim bende kilo almiyorum,en guzel yonu o heralde. Hem bedenen hem ruhen cöküyorum, rahat gecenlere bende hep imrendim, hatta cevremde bi kac arkadasim oyleydi kizlara hamileyken onlari gordukce aglardimCanım Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsinbenim hamileliklerimde çok ağır geçiyor seninki gibi. 9 ay bulantı kusma. Yemek olayı yok bende meyve peynir kraker böyle geçiyor. Ev halkı yemeklerini yapabildikçe yiyiyor malesef. Ben sadece doguma kadar 3 yada 4 kilo alıyorum o da çocugun kilosu. Hamileliği rahat gecen arkadaşlara çok imrenmişimdir yemeğe aşerenlere. Malesefki bizdede böyle. ALLAH gönlümüzdekini nasip etsin katlanıcaz zorluklara
Yok canım ya ondan değildir benceKuzum valla bilmiyorum ki, 2 kizim oldugunu biliyor ya belki bu da kiz ama soylemek istememistir oyle hissettim acikcasi
Yok kuzum dalga gecmedi, takildi bana cok hossun falan diyeYok canım ya ondan değildir bence ☺
bende hani dalga geçer gibi güldü sandım ondan dedim ☺
HCG 42.000 e yakındı 6 hafta ile uyumlu canimCanım tebrik ederim
Şimdi tam olarak kaç haftalık bebeğin ve değerin kaç geldi
Canim oncelikle Rabbim gonlune gore versin insAllahKızlar bu bulantılarin gün boyu sürmesi normal mi sizce ya sabah bulantısı adı üstünde günün belli bir diliminde olup geçmesi lazım ama sabah akşam gece demeden sürekli bulantı hali var.Benim de bir hafta içinde hayatım değişti hiç beklemediğim planlamadigim bir hamilelik psikolojim iyi değil küçük kızım daha iki yaşında bile değil ağlıyor gücüm yetmiyor bakmaya ders çalışmam lazımdı sürekli uyuyorum böyle de zormuş küçük çocuğun varken
Tesekkur ederim canim benimSakın adet bitimi deneme arkadaşım. Benim ablamın 3 kızı vardı 4.ye hamile kalmadan önce bi akrabamız adet bitimi hamile kalırsan erkek olur bende öyle oldu demiş . Ablamda öyle yaptı. Ama 4.de kız oldu . Bilgilendireyim ddim. En iyisi ovu. Testi .
O da %100 değil ama olasılığı büyük cnm
Tamam doktora sorayım peki bu ilaç kokulardan rahatsız olmayı da etkiledi miCanim oncelikle Rabbim gonlune gore versin insAllah
Prilam dr diye bi ilac var bana iyi geldi sabah bulantimi kesmisti
Gece yatmadan 2 tane iciliyo.
Dr danis istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?