Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Normal canim ben 2 aydir bu haldeyim..2.kizimda da aunrn sizin gibi plansiz bir gebelikti ve buyuk olan 1.5 yasindaydi cok zor gecmisti kalsiyum almaya dikkat edin ben 4 dis cektirmek zorunda kalmistim.
Insallah sizinki kolay gecer bünyeden bunyeye degisiklik gosteriyor.

Kızlar sabah 10 yaptım bide az önce yani buranın saatiyle 10 yaptım çatlamış değilmi çatladığı zaman tek belirti bende ateşim yükselip yüzüm domates gibi oluyor şimdi gene ateş bastı yüzüm domates gibi kızardı bide ben bekleyelim dedim ama eşim boşver artık bebek gelsin diye değerlendirdik eşim mesaili çalışıyor tutturamadığımızdan garantiye aldı adam kendini

Eklentiler

• 9D0B6232-4490-49B6-BFE4-3E5D8EB613BD.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 82
Olur canım bende böyleydim kızımda daha günüm geçmeden başlamıştı doğurana kadar devam etti ne kilo aldım nede beslenebildim hep ilaç serumlarla inşaallah senin hemen biter giderGeçenlerde doktoruma sormuştum artık herşey ilerledi bunun ilaçı var mı diye çok az yardımcı olan var oda bünyeden bünyeye değişiyor kime ne fayda ediyor kimisine etmiyor dedi

Doktor bana önceki hamileliğimde ilaç vermişti ama adını hatırlamıyorum iyi gelmedi ya

İnşallah canım bir yiyebilsem az da olsa süt vs hiç almıyor midem

@3cicekanne
Çok iyi o zaman.Belki de zaten olmayacaktı bulantiniz.Yarik dudak sendromu falan yazmışlar internette risk varmış korktum okuyunca kafam karıştı
Kusmam oldu canim ama aksam oldu, sabah olmadi
Yarik dudak derken ilacla mi ilgili yoksa normalde olabilen bisey mi kafani karistiran

Bulantı ilaçlarını kullananlar için deniyor Allah muhafaza tehlikesi varmış diye.Benim de akşamları artıyor sabah yine bastırıyordum ama akşam çok kotu
Kizlarda 9 ay zofer ve zofran kullandim en agir 2 ilac. Ikisinde de hic bisey yok cok sukur. Bu hamilelikte de basladim mecbur. Allahin izniyle bisey olmaz oyle dusunme

Kizlarda 9 ay zofer ve zofran kullandim en agir 2 ilac. Ikisinde de hic bisey yok cok sukur. Bu hamilelikte de basladim mecbur. Allahin izniyle bisey olmaz oyle dusunme
Aa evet canım bu ilaclardi dediğim ama düzenli almadım ondan etkisi olmadı.Yarin kadın doğuma gidip ilaç istemeyi düşünüyorum prilam Dr i soracağım bakalim

Bende aynı durumdayım midem çok bulanıyor çok mutsuz biri oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…