- 17 Haziran 2020
- 372
- 539
- 23
- 41
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.581
Normal canim ben 2 aydir bu haldeyim..2.kizimda da aunrn sizin gibi plansiz bir gebelikti ve buyuk olan 1.5 yasindaydi cok zor gecmisti kalsiyum almaya dikkat edin ben 4 dis cektirmek zorunda kalmistim.Kızlar bu bulantılarin gün boyu sürmesi normal mi sizce ya sabah bulantısı adı üstünde günün belli bir diliminde olup geçmesi lazım ama sabah akşam gece demeden sürekli bulantı hali var.Benim de bir hafta içinde hayatım değişti hiç beklemediğim planlamadigim bir hamilelik psikolojim iyi değil küçük kızım daha iki yaşında bile değil ağlıyor gücüm yetmiyor bakmaya ders çalışmam lazımdı sürekli uyuyorum böyle de zormuş küçük çocuğun varken
Olur canım bende böyleydim kızımda daha günüm geçmeden başlamıştı doğurana kadar devam etti ne kilo aldım nede beslenebildim hep ilaç serumlarlaKızlar bu bulantılarin gün boyu sürmesi normal mi sizce ya sabah bulantısı adı üstünde günün belli bir diliminde olup geçmesi lazım ama sabah akşam gece demeden sürekli bulantı hali var.Benim de bir hafta içinde hayatım değişti hiç beklemediğim planlamadigim bir hamilelik psikolojim iyi değil küçük kızım daha iki yaşında bile değil ağlıyor gücüm yetmiyor bakmaya ders çalışmam lazımdı sürekli uyuyorum böyle de zormuş küçük çocuğun varken
Canim valla ilactan mi bilmiyorum bu hamileligimde koku hassasiyetim olmadiTamam doktora sorayım peki bu ilaç kokulardan rahatsız olmayı da etkiledi mi
Çok iyi o zaman.Belki de zaten olmayacaktı bulantiniz.Yarik dudak sendromu falan yazmışlar internette risk varmış korktum okuyunca kafam karıştıCanim valla ilactan mi bilmiyorum bu hamileligimde koku hassasiyetim olmadi
Doktor bana önceki hamileliğimde ilaç vermişti ama adını hatırlamıyorum iyi gelmedi yaOlur canım bende böyleydim kızımda daha günüm geçmeden başlamıştı doğurana kadar devam etti ne kilo aldım nede beslenebildim hep ilaç serumlarlainşaallah senin hemen biter gider Geçenlerde doktoruma sormuştum artık herşey ilerledi bunun ilaçı var mı diye çok az yardımcı olan var oda bünyeden bünyeye değişiyor kime ne fayda ediyor kimisine etmiyor dedi
İnşallah canım bir yiyebilsem az da olsa süt vs hiç almıyor midemNormal canim ben 2 aydir bu haldeyim..2.kizimda da aunrn sizin gibi plansiz bir gebelikti ve buyuk olan 1.5 yasindaydi cok zor gecmisti kalsiyum almaya dikkat edin ben 4 dis cektirmek zorunda kalmistim.
Insallah sizinki kolay gecer bünyeden bunyeye degisiklik gosteriyor.
Kusmam oldu canim ama aksam oldu, sabah olmadi@3cicekanne
Çok iyi o zaman.Belki de zaten olmayacaktı bulantiniz.Yarik dudak sendromu falan yazmışlar internette risk varmış korktum okuyunca kafam karıştı
Bulantı ilaçlarını kullananlar için deniyor Allah muhafaza tehlikesi varmış diye.Benim de akşamları artıyor sabah yine bastırıyordum ama akşam çok kotuKusmam oldu canim ama aksam oldu, sabah olmadi
Yarik dudak derken ilacla mi ilgili yoksa normalde olabilen bisey mi kafani karistiran
Yok canim inanma ya oyle olsa doktorlar ilaci vermez kiBulantı ilaçlarını kullananlar için deniyor Allah muhafaza tehlikesi varmış diye.Benim de akşamları artıyor sabah yine bastırıyordum ama akşam çok kotu
Kizlarda 9 ay zofer ve zofran kullandim en agir 2 ilac. Ikisinde de hic bisey yok cok sukur. Bu hamilelikte de basladim mecbur. Allahin izniyle bisey olmaz oyle dusunmeBulantı ilaçlarını kullananlar için deniyor Allah muhafaza tehlikesi varmış diye.Benim de akşamları artıyor sabah yine bastırıyordum ama akşam çok kotu
Aa evet canım bu ilaclardi dediğim ama düzenli almadım ondan etkisi olmadı.Yarin kadın doğuma gidip ilaç istemeyi düşünüyorum prilam Dr i soracağım bakalimKizlarda 9 ay zofer ve zofran kullandim en agir 2 ilac. Ikisinde de hic bisey yok cok sukur. Bu hamilelikte de basladim mecbur. Allahin izniyle bisey olmaz oyle dusunme
Bence de sor ve kullan canim, Allah yardim etsinAa evet canım bu ilaclardi dediğim ama düzenli almadım ondan etkisi olmadı.Yarin kadın doğuma gidip ilaç istemeyi düşünüyorum prilam Dr i soracağım bakalim
Bende aynı durumdayım midem çok bulanıyor çok mutsuz biri oldumKızlar bu bulantılarin gün boyu sürmesi normal mi sizce ya sabah bulantısı adı üstünde günün belli bir diliminde olup geçmesi lazım ama sabah akşam gece demeden sürekli bulantı hali var.Benim de bir hafta içinde hayatım değişti hiç beklemediğim planlamadigim bir hamilelik psikolojim iyi değil küçük kızım daha iki yaşında bile değil ağlıyor gücüm yetmiyor bakmaya ders çalışmam lazımdı sürekli uyuyorum böyle de zormuş küçük çocuğun varken
Evet pik olmus3 cicek annesi L Laladunya iwashereonce Dlk bbbn tugbabeyza merhabalar yardımınıza ihtiyacım var.p.tesi yumurta 19 m di.24.gundeyim bu ay yumurtlama gecikti ama niyahet pik yaptı sanırım.yazisiz olan bugün iş yerinde 11:30 yaptım.digeri 17:30 Eki Görüntüle 2666152 Eki Görüntüle 2666153 sizce nasil
Pik olmus, lutfen suya cok dikkat ederek takip yap3 cicek annesi L Laladunya iwashereonce Dlk bbbn tugbabeyza merhabalar yardımınıza ihtiyacım var.p.tesi yumurta 19 m di.24.gundeyim bu ay yumurtlama gecikti ama niyahet pik yaptı sanırım.yazisiz olan bugün iş yerinde 11:30 yaptım.digeri 17:30 Eki Görüntüle 2666152 Eki Görüntüle 2666153 sizce nasil
Ben bu ay takip etmek istiyorum.eşim ertelemek istemiyor.ikna edebileceğimi düşünüyorum inşallah.cok az sıvı aldım 3 saatte bir tekrar bakacagimEvet pik olmus
Cok dikkat ederek devam et
Deneme olucak mi?
Niyahet hiç olmayacak sandım bugün 24.gun .testlerim bitti biraz önce yeniden aldimPik olmus, lutfen suya cok dikkat ederek takip yap
Oo maşaAllah 6 haftalık olmuş bileHCG 42.000 e yakındı 6 hafta ile uyumlu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?