- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.601
Canım sıkı takip yap inşaAllah arkadaşların dediği gibiNiyahet hiç olmayacak sandım bugün 24.gun .testlerim bitti biraz önce yeniden aldim
Evet canim aynen3 cicek annesi L Laladunya iwashereonce .miratech ile yaptım hala pik gibi .3 saat sonra tekrar yapacagim
Sıkı takip canım kaçırma bol şanslar diliyorum.3 cicek annesi L Laladunya iwashereonce .miratech ile yaptım hala pik gibi .3 saat sonra tekrar yapacagim
Çift test markası kullansaydın test şaşırtabilir diğeri ile de teyit ederdin.. şakın deneme yapma vücudunu tanı ya doktor artı test şeklinden devam et yada çift test kullan arkadaşım eşinde aZcık sabretsin3 cicek annesi L Laladunya iwashereonce .miratech ile yaptım hala pik gibi .3 saat sonra tekrar yapacagim
İnşallah cnmValla bende bilmiom.cnm garantici galiba benim doktor ama.artk buzamnda garanti söylemesi lazımdı bende çok umutluydum.soylicegindm a melesef demedi napalm beklicem.zaten ya kız ya erkek başka ihtimal yok.bi sekil.dayncaz inş gönlümdeki olur
Çift test markası kullansaydın test şaşırtabilir diğeri ile de teyit ederdin.. şakın deneme yapma vücudunu tanı ya doktor artı test şeklinden devam et yada çift test kullan arkadaşım eşinde aZcık sabretsin
Bana bi tık silinmiş gibi geldi ama sen daha iyi anlarsın canım yakından bakıp kıyas için alt alta koyarsan3 cicek annesi L Laladunya iwashereonce tugbabeyza evet deneme yapmadık bundan sonra çift test kullanacagim inşallah.gece uyudum testi etkiler mi bilmiyorum ama 3 te böyleydi pik gibi mi
2-3 damladan fazla idrar damlatmayınKizlar mrb testin ici boylesyse bozuk mu acaba 3 gundur yapiyorum hep boyle kirmizili ici bu ay kendimi tanimak icin yapiyorum fitil de kullaniyorum etkiler mi acaba testi
Testler farklı marka ya çatladı mi bilemeyiz değerlendirdin mi sen, teste gore halen pik evet ama bi öncekine testine göre silinme var mı bilemeyiz. Ikisi farklı çünkü3 cicek annesi L Laladunya iwashereonce tugbabeyza evet deneme yapmadık bundan sonra çift test kullanacagim inşallah.gece uyudum testi etkiler mi bilmiyorum ama 3 te böyleydi pik gibi mi
Tmm tesekkurler yarin daha dikkat ederim2-3 damladan fazla idrar damlatmayın
Çok damlatılınca böyle oluyor genelde
Yumurtlama bu ay geç oldu ve testlerde tam gününde bitti bu ay ne kadar pik ve ne kadar zamanda çatlama olduğunu öğrenmek istedim tam öğrenemedim .degerlendirme yapmadık . önümüzdeki ay inşallah.ilginiz için teşekkürlerTestler farklı marka ya çatladı mi bilemeyiz değerlendirdin mi sen, teste gore halen pik evet ama bi öncekine testine göre silinme var mı bilemeyiz. Ikisi farklı çünkü
Rica ederim Allah gönlüne göre versin inşallah canımYumurtlama bu ay geç oldu ve testlerde tam gününde bitti bu ay ne kadar pik ve ne kadar zamanda çatlama olduğunu öğrenmek istedim tam öğrenemedim .degerlendirme yapmadık . önümüzdeki ay inşallah.ilginiz için teşekkürler
İnşallah canım.Rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlı eylesinRica ederim Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Ben sadece laboquick kullanıyorum acaba bir de innova mI alsam bilemedimÇift test markası kullansaydın test şaşırtabilir diğeri ile de teyit ederdin.. şakın deneme yapma vücudunu tanı ya doktor artı test şeklinden devam et yada çift test kullan arkadaşım eşinde aZcık sabretsin☺
Eski yorumlarda laboquick dalgalanma yapıyor diye okumuştumBen sadece laboquick kullanıyorum acaba bir de innova mI alsam bilemedim
Aaaa hadi ya ben de en güvenilir laboquick ve innova sanıyordum. Siz ne kullanıyorsunuzEski yorumlarda laboquick dalgalanma yapıyor diye okumuştum
Aaaa hadi ya ben de en güvenilir laboquick ve İnnovita sanıyordum. Siz ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?