Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aaa inş canlanırlar da kalp atışını duyarsınız moralinizi bozmayın strese girmeyin sabır inş sağlıklıdırlar ❣

Sağlıklı ve hayırlı ikiz erkek evlatların olsun inşallah, çok şaşırdım

Aynen pembesi hassas baya tavsiye ediliyor bilen arkadaslar yazarsa biz de iki marka ile ilerleyelim elimde laboquick var benim
Laboquick en iyisi. Pembe innovita çok hassas biraz yanıltıcı oluyor, onu okumayı çok iyi bilmelisiniz. Yeşili pembeye göre daha kolay, laboquick 'le ayni

Laboquick en iyisi. Pembe innovita çok hassas biraz yanıltıcı oluyor, onu okumayı çok iyi bilmelisiniz. Yeşili pembeye göre daha kolay, laboquick 'le ayni
Ay valla kendime hiç güvenmiyorum okuma konusunda size daha çok güveniyorum ama illaki kameradır ışıktır yanıltıcı olabilir. Tek testle ilerlesek nasıl olur

Ay valla kendime hiç güvenmiyorum okuma konusunda size daha çok güveniyorum ama illaki kameradır ışıktır yanıltıcı olabilir. Tek testle ilerlesek nasıl olur
Tek marka ile devam etmek her zaman daha güvenilir bence, işte kendini tanımak en az 2 3 ay takip yapmak bu yüzden önemli, bende bisey bilmiyordum test yapa yapa öğrendim

Sağlıklı ve hayırlı ikiz erkek evlatların olsun inşallah, çok şaşırdım
Canım ben de çok şaşırdım ama çok üzüldüm sağlıklı bir gebelik gibi gözükmüyor dedi ağlıyorum eve geldiğimden beri.Kizi erkeği unuttum artık Salı günü boş gebelikse kürtaj yapacaklarmış öyle üzgünüm ki tek isteğim sağlıkla canlansın bebeklerim

Bulantım da kesilmeye başlamıştı bugün zaten bayağı azaldı her şeyin hayırlısını istemek lazımmış bulantiya bile razıyım gebeliğin devamina işaret

Öyle düşünme, rızkı varsa Allahın izniyle seninledir inşallah bebekler

Canım İnstagram da minimal kurabiyeler den al testleri uyguna geliyor onlar gemde çok net

Canim b nim ya Allah'ım inşallah düzelir de tutunur sana bebislerin dualrim.seninle

Canım sağlıklıdır inşaAllah ya bazen ikizlerin arasında bir hafta fark bile olabiliyor hemen aldırma
Hatta başka doktora görün derim

Canım sağlıklıdır inşaAllah ya bazen ikizlerin arasında bir hafta fark bile olabiliyor hemen aldırma
Hatta başka doktora görün derim
Öyle umud ediyoruz biz de ikiz oldukları için ve daha çok küçük oldukları için duyulmamistir inşallah salı günü verilen karara göre başka doktora da görüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…