- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.621
Pembe olan innovita markasıymişBen ilk defa bu ay kullandım surelab ve miratech kullandım iyiydi.daha tecrübeli arkadaşlar var onlarin yazacaklari markalari baz alalim.laboquick pembe ve miratech iyi diye yazmışlardı öyle hatırlıyorum.
Aaa inş canlanırlar da kalp atışını duyarsınız moralinizi bozmayın strese girmeyin sabır inş sağlıklıdırlar ❣Arkadaşlar bugün kadın doğuma gittim şok üstüne şok yaşadım ikiz gebelik oluşmuş ama sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi salı günü tekrar bakalım canlanmazlarsa alırız dedi eve geldim moralim çok bozuk nolur çok dua edin
Aynen pembesi hassas baya tavsiye ediliyor bilen arkadaslar yazarsa biz de iki marka ile ilerleyelim elimde laboquick var benimPembe olan innovita markasıymiş
Sağlıklı ve hayırlı ikiz erkek evlatların olsun inşallah, çok şaşırdımArkadaşlar bugün kadın doğuma gittim şok üstüne şok yaşadım ikiz gebelik oluşmuş ama sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi salı günü tekrar bakalım canlanmazlarsa alırız dedi eve geldim moralim çok bozuk nolur çok dua edin
Laboquick en iyisi. Pembe innovita çok hassas biraz yanıltıcı oluyor, onu okumayı çok iyi bilmelisiniz. Yeşili pembeye göre daha kolay, laboquick 'le ayniAynen pembesi hassas baya tavsiye ediliyor bilen arkadaslar yazarsa biz de iki marka ile ilerleyelim elimde laboquick var benim
Ay valla kendime hiç güvenmiyorum okuma konusunda size daha çok güveniyorum ama illaki kameradır ışıktır yanıltıcı olabilir. Tek testle ilerlesek nasıl olurLaboquick en iyisi. Pembe innovita çok hassas biraz yanıltıcı oluyor, onu okumayı çok iyi bilmelisiniz. Yeşili pembeye göre daha kolay, laboquick 'le ayni
Tek marka ile devam etmek her zaman daha güvenilir bence, işte kendini tanımak en az 2 3 ay takip yapmak bu yüzden önemli, bende bisey bilmiyordum test yapa yapa öğrendimAy valla kendime hiç güvenmiyorum okuma konusunda size daha çok güveniyorum ama illaki kameradır ışıktır yanıltıcı olabilir. Tek testle ilerlesek nasıl olur
Canım ben de çok şaşırdım ama çok üzüldüm sağlıklı bir gebelik gibi gözükmüyor dedi ağlıyorum eve geldiğimden beri.Kizi erkeği unuttum artık Salı günü boş gebelikse kürtaj yapacaklarmış öyle üzgünüm ki tek isteğim sağlıkla canlansın bebeklerimSağlıklı ve hayırlı ikiz erkek evlatların olsun inşallah, çok şaşırdım
Öyle düşünme, rızkı varsa Allahın izniyle seninledir inşallah bebeklerCanım ben de çok şaşırdım ama çok üzüldüm sağlıklı bir gebelik gibi gözükmüyor dedi ağlıyorum eve geldiğimden beri.Kizi erkeği unuttum artık Salı günü boş gebelikse kürtaj yapacaklarmış öyle üzgünüm ki tek isteğim sağlıkla canlansın bebeklerim
Canım İnstagram da minimal kurabiyeler den al testleri uyguna geliyor onlar gemde çok netYumurtlama bu ay geç oldu ve testlerde tam gününde bitti bu ay ne kadar pik ve ne kadar zamanda çatlama olduğunu öğrenmek istedim tam öğrenemedim .degerlendirme yapmadık . önümüzdeki ay inşallah.ilginiz için teşekkürler
Canim b nim ya Allah'ım inşallah düzelir de tutunur sana bebislerin dualrim.seninleCanım ben de çok şaşırdım ama çok üzüldüm sağlıklı bir gebelik gibi gözükmüyor dedi ağlıyorum eve geldiğimden beri.Kizi erkeği unuttum artık Salı günü boş gebelikse kürtaj yapacaklarmış öyle üzgünüm ki tek isteğim sağlıkla canlansın bebeklerim
Teşekkür ederim bu ay surelab markasini bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım. minnak kurabiyeler sayfasınıda çok beğenen var inceledim beğendim almayı düşünüyorumCanım İnstagram da minimal kurabiyeler den al testleri uyguna geliyor onlar gemde çok net
Uyku etkiliyormuş dinlenmiş idrar oluyor çünkü hatırlarsan sabahları kalktıktan sonra 2. İdrarla test yapın deniyor@3 cicek annesi L Laladunyaiwashereonce tugbabeyza evet deneme yapmadık bundan sonra çift test kullanacagim inşallah.gece uyudum testi etkiler mi bilmiyorum ama 3 te böyleydi pik gibi mi
Test yapacaklar diye uykusuz kalan arkadaşlar çok olduUyku etkiliyormuş dinlenmiş idrar oluyor çünkü hatırlarsan sabahları kalktıktan sonra 2. İdrarla test yapın deniyor
Ve işe yaramayanlardaTest yapacaklar diye uykusuz kalan arkadaşlar çok oldu
Canım sağlıklıdır inşaAllah ya bazen ikizlerin arasında bir hafta fark bile olabiliyor hemen aldırmaArkadaşlar bugün kadın doğuma gittim şok üstüne şok yaşadım ikiz gebelik oluşmuş ama sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi salı günü tekrar bakalım canlanmazlarsa alırız dedi eve geldim moralim çok bozuk nolur çok dua edin
Öyle umud ediyoruz biz de ikiz oldukları için ve daha çok küçük oldukları için duyulmamistir inşallah salı günü verilen karara göre başka doktora da görüneceğimCanım sağlıklıdır inşaAllah ya bazen ikizlerin arasında bir hafta fark bile olabiliyor hemen aldırma
Hatta başka doktora görün derim
Uzmeyin kendinizi baska dr mutlaka gidin.insallah saglikli bebisleriniz olurÖyle umud ediyoruz biz de ikiz oldukları için ve daha çok küçük oldukları için duyulmamistir inşallah salı günü verilen karara göre başka doktora da görüneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?