- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.641
Canım üzülme inşallah sağlıklıdır bebişlerin daha ne kadarlıkki kalp atışı 6. 7. Haftalarda oluyor bir dr kalma başka dr git ama üzülme lütfen daha net bişy yokArkadaşlar bugün kadın doğuma gittim şok üstüne şok yaşadım ikiz gebelik oluşmuş ama sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi salı günü tekrar bakalım canlanmazlarsa alırız dedi eve geldim moralim çok bozuk nolur çok dua edin
İnşallah sagliklilardir canım. Bu kadar üzülmek için çok erken. Kendini üzmeden bekle bakalım. Hayırlısi ile güzel haberler alirsinÖyle umud ediyoruz biz de ikiz oldukları için ve daha çok küçük oldukları için duyulmamistir inşallah salı günü verilen karara göre başka doktora da görüneceğim
Canım çok erken daha ben 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışı falan yoktu hiçbir çocuğumda daBen de uzulmeyeyim diyorum ama doktor niye pek sağlıklı gibi durmuyor alırız dedi anlamadım zaten birisi belli belirsiz diğeri boş dedi dolu olan da haftası gelmiş ama canlanmamis dedi
Çok güzel iyi geldi gerçekten Allah razı olsunÇok hoşuma gidiyor bu söz. Sıkıldıkça okuyorum. Senin de içini rahatlatır belki canim
Kaçıncı haftadasn. Ki canım sen ben 6haflikti gittiğimde kese boştu yani 1hafta sonra bida gel dedi bana hemen üzme.kendini Allah büyük kuzum bi sikinti yoktur inşallah dualrimiz seninleBen de uzulmeyeyim diyorum ama doktor niye pek sağlıklı gibi durmuyor alırız dedi anlamadım zaten birisi belli belirsiz diğeri boş dedi dolu olan da haftası gelmiş ama canlanmamis dedi
Sonradan doldu mu canım kesen boş köşede sonradan embriyo gözükür mu onu merak ediyorum?Kaçıncı haftadasn. Ki canım sen ben 6haflikti gittiğimde kese boştu yani 1hafta sonra bida gel dedi bana hemen üzme.kendini Allah büyük kuzum bi sikinti yoktur inşallah dualrimiz seninle
Doldu kuzum.tabi çok şükür şimdi 15haftalik olduk lütfen kendini üzme benimde boştu ilkten diomya 6haftayi geçmişti doktor dedi bazen 8.haftada bile dolabiliyor sıkma canını sen dua edelim.biz Allah'ın izniyle inş bebsilerin senle olurSonradan doldu mu canım kesen boş köşede sonradan embriyo gözükür mu onu merak ediyorum?
Çok sevindim içime su serptin dua edicem inşallah iradem dışı Allah'tan geldi o izin verirse ikisi de yaşasın.Yoksa da hayırlısı buymuş diyeceğiz artıkDoldu kuzum.tabi çok şükür şimdi 15haftalik olduk lütfen kendini üzme benimde boştu ilkten diomya 6haftayi geçmişti doktor dedi bazen 8.haftada bile dolabiliyor sıkma canını sen dua edelim.biz Allah'ın izniyle inş bebsilerin senle olur
Şimdi ezanlar okunuyor burda canım dualrim seninle Allah'ım hakkımizda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallahÇok sevindim içime su serptin dua edicem inşallah iradem dışı Allah'tan geldi o izin verirse ikisi de yaşasın.Yoksa da hayırlısı buymuş diyeceğiz artık
Amin canım.Şimdi ezanlar okunuyor burda canım dualrim seninle Allah'ım hakkımizda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallahhepimiz için öyle verende o alanda.bi yeterki dua edelim herşey nasip
Amin canım benim hepimizin inşallahAmin canım.Benim de dualarım hepinize.Allah gönlümuzdekileri hayırla versin inşallah
Canım moralini yüksek tut ki bebeklerin de senden güç alsınlar inşallah sağlıkla gelişip büyürler dualarımdasınArkadaşlar bugün kadın doğuma gittim şok üstüne şok yaşadım ikiz gebelik oluşmuş ama sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi salı günü tekrar bakalım canlanmazlarsa alırız dedi eve geldim moralim çok bozuk nolur çok dua edin
Canım benimki de 7+4 dü gittim 6+1 dediler kese bos 10 gün sonra gel dedi gittim 7+4 olmasi gerekirken 6+0 cikti ve yine kalp atışı duyamadı bebeği goremedi radyoloji ye gonderdi gittim o bakti ve kalp atışı cok yavas ama var 6+4 le uyumlu cok küçük daha dedi yani suan 10+0 normalde olmasi gerekirken 8+4 oldum üzme kendini daha erken inşallah minişlerin seninleSonradan doldu mu canım kesen boş köşede sonradan embriyo gözükür mu onu merak ediyorum?
Hiçbir şey anlasilmiyor canim hep sırtını çekmiş. Baska bir dr adaha git istersen cinsiyet öğrenmek istiyorum diyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?