Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım üzülme inşallah sağlıklıdır bebişlerin daha ne kadarlıkki kalp atışı 6. 7. Haftalarda oluyor bir dr kalma başka dr git ama üzülme lütfen daha net bişy yok

Öyle umud ediyoruz biz de ikiz oldukları için ve daha çok küçük oldukları için duyulmamistir inşallah salı günü verilen karara göre başka doktora da görüneceğim
İnşallah sagliklilardir canım. Bu kadar üzülmek için çok erken. Kendini üzmeden bekle bakalım. Hayırlısi ile güzel haberler alirsin

Ben de uzulmeyeyim diyorum ama doktor niye pek sağlıklı gibi durmuyor alırız dedi anlamadım zaten birisi belli belirsiz diğeri boş dedi dolu olan da haftası gelmiş ama canlanmamis dedi
Canım çok erken daha ben 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışı falan yoktu hiçbir çocuğumda da
Hatta bu gebeliğimde doktor 10. Haftada çağırdı kalp atışı için
Sakın bir doktoru dinleyip kendini üzme ve bebeğini aldırma
Bekle ve haftaya başka doktora görün
Bazı doktorlar hemen kesip atıyor fırsat bile vermiyor
Bizim tanıdığa kist bu alalım dediklerinin bebek olduğunu öğrendiler. Ameliyat için gittiği gün anlaşıldı inan ki.
Sen şimdi kendini üzme güzel düşün güzel olsun

Ben de uzulmeyeyim diyorum ama doktor niye pek sağlıklı gibi durmuyor alırız dedi anlamadım zaten birisi belli belirsiz diğeri boş dedi dolu olan da haftası gelmiş ama canlanmamis dedi
Kaçıncı haftadasn. Ki canım sen ben 6haflikti gittiğimde kese boştu yani 1hafta sonra bida gel dedi bana hemen üzme.kendini Allah büyük kuzum bi sikinti yoktur inşallah dualrimiz seninle

Sonradan doldu mu canım kesen boş köşede sonradan embriyo gözükür mu onu merak ediyorum?
Doldu kuzum.tabi çok şükür şimdi 15haftalik olduk lütfen kendini üzme benimde boştu ilkten diomya 6haftayi geçmişti doktor dedi bazen 8.haftada bile dolabiliyor sıkma canını sen dua edelim.biz Allah'ın izniyle inş bebsilerin senle olur

Çok sevindim içime su serptin dua edicem inşallah iradem dışı Allah'tan geldi o izin verirse ikisi de yaşasın.Yoksa da hayırlısı buymuş diyeceğiz artık

Çok sevindim içime su serptin dua edicem inşallah iradem dışı Allah'tan geldi o izin verirse ikisi de yaşasın.Yoksa da hayırlısı buymuş diyeceğiz artık
Şimdi ezanlar okunuyor burda canım dualrim seninle Allah'ım hakkımizda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah hepimiz için öyle verende o alanda.bi yeterki dua edelim herşey nasip

Canım moralini yüksek tut ki bebeklerin de senden güç alsınlar inşallah sağlıkla gelişip büyürler dualarımdasın

Sonradan doldu mu canım kesen boş köşede sonradan embriyo gözükür mu onu merak ediyorum?
Canım benimki de 7+4 dü gittim 6+1 dediler kese bos 10 gün sonra gel dedi gittim 7+4 olmasi gerekirken 6+0 cikti ve yine kalp atışı duyamadı bebeği goremedi radyoloji ye gonderdi gittim o bakti ve kalp atışı cok yavas ama var 6+4 le uyumlu cok küçük daha dedi yani suan 10+0 normalde olmasi gerekirken 8+4 oldum üzme kendini daha erken inşallah minişlerin seninle

kizlar banada biseyler diyin hadi ilk resim kesemiz,, 2.resim 13 haftalik erkek gibi dedi doktor, 18.haftadayiz dûn kontrole gittim kiz da olabilir dedi afalladim resmen

Eklentiler

• 20200724_090128.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 20200619_115812.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 103
  • 20200515_145609.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…