- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.661
13 haftalık resminde nubu kıza benziyor paralelkizlar banada biseyler diyin hadi ilk resim kesemiz,, 2.resim 13 haftalik erkek gibi dedi doktor, 18.haftadayiz dûn kontrole gittim kiz da olabilir dedi afalladim resmen
Burada Nub teorisyenleri var bir onlara sormak lazim.usg net degil sanki 13 haftalik olankizlar banada biseyler diyin hadi ilk resim kesemiz,, 2.resim 13 haftalik erkek gibi dedi doktor, 18.haftadayiz dûn kontrole gittim kiz da olabilir dedi afalladim resmen
Kızlar bana da yorum yapin
Sizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak
Sakin ol ne ölesi bak çocukların var onlar sen olmasan napar bide hamilesin annen baban yada kardeşlerin yok muSizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
Gerçekten böyle insanları Allaha havale ediyom siz üzülmeyin onun ailesi biliyor mu bu durumu şuan nasılsıniz hamilesiniz biseyiniz yok demiSizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
Hayır yok kimsem yok ne sahip çıkan var ne konuşan sadce çok acı çekiyorumSakin ol ne ölesi bak çocukların var onlar sen olmasan napar bide hamilesin annen baban yada kardeşlerin yok mu
beni dövdü öldürürcesine hemde karnı burnumda halimleGerçekten böyle insanları Allaha havale ediyom siz üzülmeyin onun ailesi biliyor mu bu durumu şuan nasılsıniz hamilesiniz biseyiniz yok demi
Sakin olHayır yok kimsem yok ne sahip çıkan var ne konuşan sadce çok acı çekiyorum
Bak böyle olmaz yine döven yine yapar polise söyleseydiniz emin ol devlet yardımcı olur hem evden inan onu uzaklaştırılar ama böyle bi insansa daha kötü şeyler yapmasından korkuyorum şahsenbeni dövdü öldürürcesine hemde karnı burnumda halimle
insallah canim hayirlisi13 haftalık resminde nubu kıza benziyor paralel
Ama tabi o haftalar yanıltıcı oluyor
İnşaAllah en yakın zamanda öğrenirsiniz
Öldürür beniSakin ol
Bak böyle olmaz yine döven yine yapar polise söyleseydiniz emin ol devlet yardımcı olur hem evden inan onu uzaklaştırılar ama böyle bi insansa daha kötü şeyler yapmasından korkuyorum şahsen
Korkma bi sakın ol konu neydi niye dövdü Allahim yaÖldürür beni
Onun ailesi yokmu hiç kimse bisey demiyor mu ya bu adamaÖldürür beni
Canım konu inanki yook hep şiddet gösteriyor bana daha önce bıçak bile dayadı boğazımaKorkma bi sakın ol konu neydi niye dövdü Allahim ya
Allahim ya tamamen piskolojisi bozuk o adamınCanım konu inanki yook hep şiddet gösteriyor bana daha önce bıçak bile dayadı boğazıma
Bu öyle bir mesele degil kimse buna müdahale edemez çünkü boğazıma bıçak dayamış bir insanNasıl hiç ailen yok ne bilim sahip çıkacak en azından ailesiyle görüşüp onlara ayar verecek bi amcan dayin vs de mi yok
Rabbim yardimcin olsunCanım konu inanki yook hep şiddet gösteriyor bana daha önce bıçak bile dayadı boğazıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?