- 17 Haziran 2020
- 372
- 539
- 23
- 41
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.681
Konunun ne onemi olabilirkibu durumdaKorkma bi sakın ol konu neydi niye dövdü Allahim ya
Evet ne olur sakin olun.cokkkkk üzgünüm.ne yazacağımı bilemiyorum.ailesiyle aranız nasıl.aile büyüklerinden yardım alsaniz.dualarim sizinleÖldürür beni
Neden dövüyor ki seni yillarca aci cekmissin bide niye tekrar cocuk doguruyon ki bu adamdan ilk firsatta kacsaydin devlete teslim olsaydinSizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
Hayır mesela benim eşimde sinirleniyor ben ona sesimi yükseltilim de o yüzden sordum tabi dövecek kadar olmamalıKonunun ne onemi olabilirkibu durumda
Bilmiyorum kızlar inanın ne düşünecek ne konuşcak halim var. Çok rahatsızım şuan
[ilk sen güçlü olacaksın sen kendi başında ayakta durabilirsin bu kadar büyük mesele o çocukların piskolojisi de bozulur o yüzden bi yol bulmaya çalış böyle hayat gitmez kendin için değlse çocukları dusun
Kimsen yoksa Allahin var canim bi tek o sana yardim eder dua et kuran oku icin ferahlar birazKimse kimsenin ne yaşadığını bilemez sadece çok acı çekiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum
Saçmalama sen şimdiden pes ediyorsun kurtulmak için cabalamiyorsunÜzgünüm kızlar benimde sonum diger kadınlar gibi....
Allah belasını versin onun pislikbeni dövdü öldürürcesine hemde karnı burnumda halimle
Sizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
Allah belasını versin onun, vicdansız, aşağılık adambeni dövdü öldürürcesine hemde karnı burnumda halimle
Derdi ne bunun ne istiyor senden valla ciğerim yandiÜzgünüm kızlar benimde sonum diger kadınlar gibi....
Sizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
beni dövdü öldürürcesine hemde karnı burnumda halimle
Bende düşünüyorum ne yapabiliriz diye valla çaresizlik çok zor
Şu an düşük tehlikesiyle yatıyorum, sancılar içindeyim. Ama kendi derdimi unuttum, bu arkadaşıma yanıyorum, çok çok üzgünüm. Umarım bir an önce feraha kavuşur, bi çıkış yolu bulur diye dua ediyorumBende düşünüyorum ne yapabiliriz diye valla çaresizlik çok zor
Allah kimseyi böyle vicdansız köpeklerin eline düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?