Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Polis cagirin inanki korkar ve bir daha cesaret edemez öyle kolaymiymis ya sahipsiz diye tekme tokat girismek..boyun egmeyin yoksa devami daha büyukolacak

Neden dövüyor ki seni yillarca aci cekmissin bide niye tekrar cocuk doguruyon ki bu adamdan ilk firsatta kacsaydin devlete teslim olsaydin

Bilmiyorum kızlar inanın ne düşünecek ne konuşcak halim var. Çok rahatsızım şuan

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez sadece çok acı çekiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum

Canım benim neler yazmışsın yaa, çok üzgünüm çok. Burdan tanıdığım kadarıyla çok güçlü bir insansın. Sanırım çalışıyordun da. Ayakları yere basan bir kadınsın, lütfen bu insanın bir daha sana böyle davranmasına izin verme. Ayrıca kızını ve karnındaki yavrunu düşün. Ne demek ölmek. Şu an sağlıklı düşünemiyorsun. Güvenebileceğin bir yakının aracılığıyla o evden ayrıl ve polisten yardım iste.
Darp raporu almaya çalış ve bir an önce o aşağılık insandan kurtul lütfen

beni dövdü öldürürcesine hemde karnı burnumda halimle

Mune , Kazen bu arkadaşımız için yapılabilecek birşeyler yok mudur

kelimeler boğazıma düğümlendi ... RABBİM e sığın canım sakin ol yavruların için bebeğin için iyi olmak ayakta kalmak zorundasın Uf ya

Bende düşünüyorum ne yapabiliriz diye valla çaresizlik çok zor
Allah kimseyi böyle vicdansız köpeklerin eline düşürmesin
Şu an düşük tehlikesiyle yatıyorum, sancılar içindeyim. Ama kendi derdimi unuttum, bu arkadaşıma yanıyorum, çok çok üzgünüm. Umarım bir an önce feraha kavuşur, bi çıkış yolu bulur diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…