- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.701
ah güzelim ahhh yaCanım konu inanki yook hep şiddet gösteriyor bana daha önce bıçak bile dayadı boğazıma
Allah korusun ya deme öyle ne olur git o evden bi şekilde kurtar kendiniÜzgünüm kızlar benimde sonum diger kadınlar gibi....
Ne olursa olsun güçlü olmak zorundasın. Çocukların içinÜzgünüm kızlar benimde sonum diger kadınlar gibi....
Canim neler yazmışsın ben inanamadim okuyunca ya neden böyle bı insanla hala berabersin hemen polisi ara lütfen sakin pes etme böyle adamlara boyun eğilmez hamile.halinle sana nasıl el kaldırır ya Allah'ım yardım etsin inşallah dualrim hep seninle sakın üzülme bebeğini düşün ve bu adamdan kurtul lütfen yoksa doğacak bebeğinizde kendine benzetir bu Allah korusunSizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
Nasil hesapladin ben anlamadimHayır yine değişmez diye düşünüyorum
O kdar üzüldüm ki ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versin umarım düzelirKimse kimsenin ne yaşadığını bilemez sadece çok acı çekiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum
Canim banada bakarmisin ugrastim ama beceremedim 1985 benim 1986 esimin yiliEtkilermi bilmiyorum bazı kişiler olabilir olmayabilir yazmış
86-89-92-95-98-01-04-07-10-13-16-19-22
82-86-90-94-98-02-06-10-14-18-22
En son eşinizin yenilenmiş 2018 de bu yıl hamile kalırsanız
Ah bende bi gitsem boyle ciksa masallah saglikla kucagina al insallahHCG 42.000 e yakındı 6 hafta ile uyumlu canim
Canim 155 aramaliymişsin lütfen cesaretini toplaTeşekür ederim kızlar ama o kadar çaresizim ki
87.90.93.96.99.02.05.08.11.14.
83.87.91.95.99.03.07.11.15.
2003 oglum oldu en son eşimin yenilendigi için 2006 nisan dogumlu
2007 oglum oldu 2008 kasım dogumlu
2014 ikiz kızlarım benim yenilendi en son 2016 ekim dogumlular
Gitmis cnm hesabini kapatmisCanim 155 aramaliymişsin lütfen cesaretini topla
Kimsen yokmuş ama bir yerden başlarsin
Nerde yaşıyorsun ben antalyadayim yakınsan yardımcı olurum yanında olurum lütfen üzülme
Bende yapmadi ben memnun kaldim o markadanEski yorumlarda laboquick dalgalanma yapıyor diye okumuştum
Ahh öbür sayfada neden çocuk yaptin falan demişler yani şiddet görmüş çaresiz kimsesiz kadına böyle mi davranilirGitmis cnm hesabini kapatmis
Evet gördüm cnm, bu arkadaşla biz önceden beri konusuruyoruz , durumunu biliyorum, kendi söylemediği için bende kimseye bisey söylemek istemedim. Konuştuk anlattı yol göstermeye çalıştım ama bildiğim kadarıyla ne aile ne koca düzgün insan değiller Allah yardımcısı olsunAhh öbür sayfada neden çocuk yaptin falan demişler yani şiddet görmüş çaresiz kimsesiz kadına böyle mi davranilir
Nasıl ulaşicaz şimdi numarasıda yokmuş
Burdaki bazı kadınları anlamak imkansiz
Kac haftalik cikti canim benim arkadasimin 7 hafta dolmadan kalp atisi duyulmuyor oyledir belki uzme kendinoBen de uzulmeyeyim diyorum ama doktor niye pek sağlıklı gibi durmuyor alırız dedi anlamadım zaten birisi belli belirsiz diğeri boş dedi dolu olan da haftası gelmiş ama canlanmamis dedi
Boşanmayı düşünmüyormuEvet gördüm cnm, bu arkadaşla biz önceden beri konusuruyoruz , durumunu biliyorum, kendi söylemediği için bende kimseye bisey söylemek istemedim. Konuştuk anlattı yol göstermeye çalıştım ama bildiğim kadarıyla ne aile ne koca düzgün insan değiller Allah yardımcısı olsun
Yok kuzum, sahip çıkacak kimse yokmuş ailesindenBoşanmayı düşünmüyormu
Canım rabbim aydınlıga çıkarsın inşallah eşinin sinirlendigini hissettiğinde bir ayetel kürsi oku bide Ya vedud Çek sürekli bide ya hay celle celaluhu onu sakinleştirdin diye ben fayda gördüm bunlarda bol bol oku canım rabbime sığınTeşekür ederim kızlar ama o kadar çaresizim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?