Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Üzgünüm kızlar benimde sonum diger kadınlar gibi....
Ne olursa olsun güçlü olmak zorundasın. Çocukların için eşinin ailesi varsa onlar konuşsun eşinle. Hamile bir eşe el kaldıran kocadan ne hayır gelir bilemiyorum ki canım. Çok üzüldüm ne desem teselli edemem seni Rabbim akıl fikir Allah korkusu versin eşine. Bunlar yoksa çok zor

Canim neler yazmışsın ben inanamadim okuyunca ya neden böyle bı insanla hala berabersin hemen polisi ara lütfen sakin pes etme böyle adamlara boyun eğilmez hamile.halinle sana nasıl el kaldırır ya Allah'ım yardım etsin inşallah dualrim hep seninle sakın üzülme bebeğini düşün ve bu adamdan kurtul lütfen yoksa doğacak bebeğinizde kendine benzetir bu Allah korusun

Mune , @Kazen bu arkadaşımız için yapılabilecek birşeyler yok mudur

Üyenin kendisi yönetimden yardım talep etmeden biz müdahale edemiyoruz, belki üyeliği gizlidir ulaşmaya çalışırsak ters teper bir şey olur, bu sorumluluğu almamız doğru olmaz.

Üyeyi ikna edip önce 155'i aramasını sağlamalı sonrasında koruma talebi sığınma evi gibi seçenekleri değerlendirmesini istemek lazım.

87.90.93.96.99.02.05.08.11.14.

83.87.91.95.99.03.07.11.15.

2003 oglum oldu en son eşimin yenilendigi için 2006 nisan dogumlu
2007 oglum oldu 2008 kasım dogumlu

2014 ikiz kızlarım benim yenilendi en son 2016 ekim dogumlular

Ayy biri banada bu yönteni ögretsin cok ilgimi cekti...
esim 1989 ocak yilbasi gecesi dogmus,
ben 1989 agustos dogumluyum ,oglum 2016 dogumlu ben kan verdim ozaman gebelikten once,,
simdi 18 haftalik gebeyim yine ben kan verdim gebelikt.. ee nolcak simdi

Ahh öbür sayfada neden çocuk yaptin falan demişler yani şiddet görmüş çaresiz kimsesiz kadına böyle mi davranilir
Nasıl ulaşicaz şimdi numarasıda yokmuş
Burdaki bazı kadınları anlamak imkansiz
Evet gördüm cnm, bu arkadaşla biz önceden beri konusuruyoruz , durumunu biliyorum, kendi söylemediği için bende kimseye bisey söylemek istemedim. Konuştuk anlattı yol göstermeye çalıştım ama bildiğim kadarıyla ne aile ne koca düzgün insan değiller Allah yardımcısı olsun

Boşanmayı düşünmüyormu

Teşekür ederim kızlar ama o kadar çaresizim ki
Canım rabbim aydınlıga çıkarsın inşallah eşinin sinirlendigini hissettiğinde bir ayetel kürsi oku bide Ya vedud Çek sürekli bide ya hay celle celaluhu onu sakinleştirdin diye ben fayda gördüm bunlarda bol bol oku canım rabbime sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…