- 2 Aralık 2015
- 228
- 184
- 103
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.721
Hayır en son 2019 yenilenmiş demek oluyor eşinden önce senin yenilenmiş
Arkadaşım başka bir sayfadan da hatırlıyorum seni ovulasyon testi felan yapıyordun eşine keçi boynuzu kuru felan uyguluyordun madem bu kadar dayak yiyorsun keşke birdaha evladım olsun diye uğraşmasaydın burda bir çok iyi niyetli insanlar var herkes hamile ve sana yardımcı olmaya çalışıyo bir mesaj atıp hesabı kapatıyorsun. eğer gerçekten böyle bir sorun var Sa askeri var polisi var dağda yaşamıyoruz ve bu olayın umuyorumki gerçek olmamasını....allah yardimcin olsunÜzgünüm kızlar benimde sonum diger kadınlar gibi....
Böyle konularda ben hiçbir zaman asıl astar bilmeden kesinlikle yorum yapmam ama arkadaşa katılıyorumArkadaşım başka bir sayfadan da hatırlıyorum seni ovulasyon testi felan yapıyordun eşine keçi boynuzu kuru felan uyguluyordun madem bu kadar dayak yiyorsun keşke birdaha evladım olsun diye uğraşmasaydın burda bir çok iyi niyetli insanlar var herkes hamile ve sana yardımcı olmaya çalışıyo bir mesaj atıp hesabı kapatıyorsun. eğer gerçekten böyle bir sorun var Sa askeri var polisi var dağda yaşamıyoruz ve bu olayın umuyorumki gerçek olmamasını....allah yardimcin olsun
Hiç bir şey demedi ki doğru dürüst iyice baktı ve keseler var içinde bebek yok sağlıklı gözükmüyor dedi saliya kadar bekleyelim alırız olmazsa dediKac haftalik cikti canim benim arkadasimin 7 hafta dolmadan kalp atisi duyulmuyor oyledir belki uzme kendino
Siz-85-88-91-94-97-00-03-06-09-12-15-18-21Canim banada bakarmisin ugrastim ama beceremedim 1985 benim 1986 esimin yili
Keseler ne kadar canım kaç mmHiç bir şey demedi ki doğru dürüst iyice baktı ve keseler var içinde bebek yok sağlıklı gözükmüyor dedi saliya kadar bekleyelim alırız olmazsa dedi
Birisi 23 mus diğeri 17 23 olanın canlanması gerekiyordu dedi diğeri daha küçükmüşKeseler ne kadar canım kaç mm
20 mm de görmesi lazımdı canım ama daha erken kanaman lekelenmen yoksa bekleBirisi 23 mus diğeri 17 23 olanın canlanması gerekiyordu dedi diğeri daha küçükmüş
Evet öyle dedi doktor da.20 mm de görmesi lazımdı canım ama daha erken kanaman lekelenmen yoksa bekle
Aynen öyle canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar kız Mış erkekmiş hiç önemli değilArkadaşlar bu grupa ilk girdiğimde içimde erkek evlat isteği oluşmuştu daha doğrusu bir merak gibiydi onu da tatmak istedim dua ettim bu gruba girdim.Simdi riskli bir imtihan surecindeyim buradaki hiç bir şeyi yapamadım hatta büyük ihtimalle ben adet günümden bir gün önce hamile kaldım yani mucize tamamıyla.Ama bu gruba girmem bana çok şey öğretti bir şeyleri istiyoruz istemek serbest Rabbim isteyin vereyim diyor fakat bazen unutuyoruz ki elimizdeki en büyük servet sağlık ve huzur.Bu ikisi olmazsa hiç bir seyin anlamı yok.Rabbim dualarımızi kabul ederken bunlarla sınamasin bizi imtihan etmesin evimizden huzuru eksik etmesin evlatlarımıza sağlıkla büyümeyi,sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip etsin.O herşeyi en iyi bilendir!
Cok yaklasmissin canim ben mart esim temmuz once ben yenilenmis oluyorum o zaman cinsiyet ne oluyorSiz-85-88-91-94-97-00-03-06-09-12-15-18-21
Eşiniz- 86-90-94-98-02-06-10-14-18-22
2018 ikinizde yenilenmiş hangi aylarda dogdunuz mesala örnek veriyorum eşiniz nisan siz temmuz dogumduysanız önce eşiniz yenilenmiş
Tesekkur ederim hakkini helal etSiz-85-88-91-94-97-00-03-06-09-12-15-18-21
2018 ikinizde yenilenmiş hangi aylarda dogdunuz mesala örnek veriyorum eşiniz nisan siz temmuz dogumduysanız önce eşiniz yenilenmiş
Bu tarihler ne acaba?Siz-85-88-91-94-97-00-03-06-09-12-15-18-21
Kız oluyor buna göre tabi buda teori unutmayınCok yaklasmissin canim ben mart esim temmuz once ben yenilenmis oluyorum o zaman cinsiyet ne oluyor
Siz 85 dogumlu iseniz evet önce siz yenilenmişCok yaklasmissin canim ben mart esim temmuz once ben yenilenmis oluyorum o zaman cinsiyet ne oluyor
Hücre yenileme eşiniz 4 yıl sizde 3 yıl da bir yeniler dogum tarihin üzerine erkekte 4 yıl kadında 3 yıl eklenerek hesaplanırBu tarihler ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?