- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.741
Eşim :88 92 96 00 04 08 12 16 20Hücre yenileme eşiniz 4 yıl sizde 3 yıl da bir yeniler dogum tarihin üzerine erkekte 4 yıl kadında 3 yıl eklenerek hesaplanır
Eşim :88 92 96 00 04 08 12 16 20
Ben :89 92 95 98 01 04 07 10 13 16 19
ne oluyor
en son senin kanin yenilenmis anladigim cinsiyeti kiz .Eşim :88 92 96 00 04 08 12 16 20
Ben :89 92 95 98 01 04 07 10 13 16 19
ne oluyor şimdi?
Canım özelden görüşüyor muydunuz?Gitmis cnm hesabini kapatmis
Aslında ikinci kız geliyor diye sevindim ama birincide tutmuyorduKızlar bu kan yenilemeye çok takılmayın çünkü benim iki çocuğum da tutmuyor.
Hepsi teori ve her zaman yüzde 50 ihtimal var.
Canim kk nin özelinde konuşuyorduk kişisel hic bisey sormadım hangi şehirde falan bilmiyorum, sadece işte sorunlarını anlattı buraya yazdığı gibi.Canım özelden görüşüyor muydunuz?
Nasıl haber alabiliriz kendisinden çok üzüldüm ya.
Arkadaşın buraya yazdığı şeyler çok ciddi şeylerdi bir de kendisi hamile şu an.Neden kapattı ki acaba hesabı? Başına bir şey gelmesin ya korktum ben.Bir nevi ihbar niteliğindeydi.Keske burdan şehrine ve yerine ulasilsa da ihbar edilse o şiddeti yapan adam kadın korumaya falan alınsa..Canim kk nin özelinde konuşuyorduk kişisel hic bisey sormadım hangi şehirde falan bilmiyorum, sadece işte sorunlarını anlattı buraya yazdığı gibi.
Valla özel hicbiseyini bilmiyorum, burda yazdıklarının aynısını 1 2 ay önce bana söylemişti işte, Allah yardımcısı olsunArkadaşın buraya yazdığı şeyler çok ciddi şeylerdi bir de kendisi hamile şu an.Neden kapattı ki acaba hesabı? Başına bir şey gelmesin ya korktum ben.Bir nevi ihbar niteliğindeydi.Keske burdan şehrine ve yerine ulasilsa da ihbar edilse o şiddeti yapan adam kadın korumaya falan alınsa..
Canım benim yaaa neredeyse yasitiz, kimsem yok diye düşünme bu işin sonu daha kötü bugün sana yarın çocuklarına. Kendi ve çocuklarının geleceği için hemen bir kadın sığınma evinin yolunu tut. Devlet bu konuda kadının arkasında her daim. Hamileyken şiddet görüyorsun daha ötesi var mı? Kim ne der diye düşünme lütfen kardeşim al çocuklarını uzaklaş, uzaklaştırma kararı aldır. Hiç bir şekilde iletişim kurma. Kendine bir düzen kur daha çok gençsin çocuklarınında önünde uzun bir hayat var, onların hayatı sensin, sen iyi olmazsan hayatları berbat olacak.Sizlere birşey anlatacm uzun zamandır burda yazıyorum siz hiç acı çektiniz mi? Okuldan alınıp küçük yaşta evlenip eşinizden dayak yediniz mi hemde çocuklarınızın gözü önünde hunharca öldürülcesine. Üstüne saçınızdan yoldular mı karnı burnunda küfür hakaret şiddet yediniz mi? Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan beri çok acılar gördüm yüregim yanıyor şuan yalnızım ve yine dayak yedim canım çok acıdı lütfen Bşey diyin bir teselli verin bir şey söyleyin çünkü nefes alamıyorum aglıyorum şuan canım yanıyor ve benim kimsem yok çok canım acıyor ölmek istiyorum o beni öldürmeden
Aaaaa kapatmış mı henüz gördüm yazdıklarını. Umarım kötü bir şey olmamıştırArkadaşın buraya yazdığı şeyler çok ciddi şeylerdi bir de kendisi hamile şu an.Neden kapattı ki acaba hesabı? Başına bir şey gelmesin ya korktum ben.Bir nevi ihbar niteliğindeydi.Keske burdan şehrine ve yerine ulasilsa da ihbar edilse o şiddeti yapan adam kadın korumaya falan alınsa..
Canım idrar yolu enfeksiyonu olmasin bende aynı şeyleri yaşadım enfeksiyon çıktı nezaman kontrolün idrar tahlili falan iste olmazsaKızlar sürekli kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi bir de çatı ağrısı oluyor ara ara. Erken doğuma sebep olmaz değil mi? Böyle olan var mı aranızda?
Canım enfeksiyon olabilir, doktora git ihmal etme,Kızlar sürekli kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi bir de çatı ağrısı oluyor ara ara. Erken doğuma sebep olmaz değil mi? Böyle olan var mı aranızda?
Ikinci ay hatta 3. Aya kadar zaman zaman bende de olmuştu bu ağrılar. Özellikle sağ kasığımda fazlaydı. O taraftan yumurtladigim için olabilir demişti doktorum. Kontrol tarihin uzaksa doktorunla iletişime gec canım korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorumKızlar sürekli kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi bir de çatı ağrısı oluyor ara ara. Erken doğuma sebep olmaz değil mi? Böyle olan var mı aranızda?
9 haftaligim ve bende de bel ağrısı var doktor progestan verdiIkinci ay hatta 3. Aya kadar zaman zaman bende de olmuştu bu ağrılar. Özellikle sağ kasığımda fazlaydı. O taraftan yumurtladigim için olabilir demişti doktorum. Kontrol tarihin uzaksa doktorunla iletişime gec canım korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum
Korkma canim bende kullandım çok ince ince kanamam olmuştu akıntıyla birlikte progestani alttan fitil gibi koymamı söylemişti tam bir tablet bitinceye kadar kullandım ve o ay ilişki yasaktı. Çok şükür bir şey olmadı özellikle ilk gebeliklerde oluyormuş9 haftaligim ve bende de bel ağrısı var doktor progestan verdi
Göbeği normal düz kızımın böyle bir şey ilk kez duydumKızlar ilk bebeğinize hamile değilseniz buna bakar mısınız doğru mu merak ettim.bi önceki cocugun göbeğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır. ???
Açıkçası muayene etmedi doktor. Sadece mesaj yoluyla sordum belim çok ağrıyor diye. Doktor da direkt progestan önerdi. Yarın kendi arabamızla 50 kilometrelik bir yere gideceğiz acaba sorun olur mu, kanamam yok sadece bir bel ağrım var.Korkma canim bende kullandım çok ince ince kanamam olmuştu akıntıyla birlikte progestani alttan fitil gibi koymamı söylemişti tam bir tablet bitinceye kadar kullandım ve o ay ilişki yasaktı. Çok şükür bir şey olmadı özellikle ilk gebeliklerde oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?