Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkadaşlar,
Dün ki yazışmaları okudum çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah çok zor bir durum.
Ikra meyra canım bana da bakar mısın sana zahmet
Ben 87 Aralık 29
Eşim 88 Temmuz 11
Büyük kızım 2012 Şubat 22
Küçük kızım 2013 Aralık 11 doğumluyuz.

Kızlar sürekli kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi bir de çatı ağrısı oluyor ara ara. Erken doğuma sebep olmaz değil mi? Böyle olan var mı aranızda?

Canım özelden görüşüyor muydunuz?
Nasıl haber alabiliriz kendisinden çok üzüldüm ya.
Canim kk nin özelinde konuşuyorduk kişisel hic bisey sormadım hangi şehirde falan bilmiyorum, sadece işte sorunlarını anlattı buraya yazdığı gibi.

Canim kk nin özelinde konuşuyorduk kişisel hic bisey sormadım hangi şehirde falan bilmiyorum, sadece işte sorunlarını anlattı buraya yazdığı gibi.
Arkadaşın buraya yazdığı şeyler çok ciddi şeylerdi bir de kendisi hamile şu an.Neden kapattı ki acaba hesabı? Başına bir şey gelmesin ya korktum ben.Bir nevi ihbar niteliğindeydi.Keske burdan şehrine ve yerine ulasilsa da ihbar edilse o şiddeti yapan adam kadın korumaya falan alınsa..

Valla özel hicbiseyini bilmiyorum, burda yazdıklarının aynısını 1 2 ay önce bana söylemişti işte, Allah yardımcısı olsun

Canım benim yaaa neredeyse yasitiz, kimsem yok diye düşünme bu işin sonu daha kötü bugün sana yarın çocuklarına. Kendi ve çocuklarının geleceği için hemen bir kadın sığınma evinin yolunu tut. Devlet bu konuda kadının arkasında her daim. Hamileyken şiddet görüyorsun daha ötesi var mı? Kim ne der diye düşünme lütfen kardeşim al çocuklarını uzaklaş, uzaklaştırma kararı aldır. Hiç bir şekilde iletişim kurma. Kendine bir düzen kur daha çok gençsin çocuklarınında önünde uzun bir hayat var, onların hayatı sensin, sen iyi olmazsan hayatları berbat olacak.

Aaaaa kapatmış mı henüz gördüm yazdıklarını. Umarım kötü bir şey olmamıştır

Kızlar sürekli kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi bir de çatı ağrısı oluyor ara ara. Erken doğuma sebep olmaz değil mi? Böyle olan var mı aranızda?
Canım idrar yolu enfeksiyonu olmasin bende aynı şeyleri yaşadım enfeksiyon çıktı nezaman kontrolün idrar tahlili falan iste olmazsa

Ikinci ay hatta 3. Aya kadar zaman zaman bende de olmuştu bu ağrılar. Özellikle sağ kasığımda fazlaydı. O taraftan yumurtladigim için olabilir demişti doktorum. Kontrol tarihin uzaksa doktorunla iletişime gec canım korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum

9 haftaligim ve bende de bel ağrısı var doktor progestan verdi

9 haftaligim ve bende de bel ağrısı var doktor progestan verdi
Korkma canim bende kullandım çok ince ince kanamam olmuştu akıntıyla birlikte progestani alttan fitil gibi koymamı söylemişti tam bir tablet bitinceye kadar kullandım ve o ay ilişki yasaktı. Çok şükür bir şey olmadı özellikle ilk gebeliklerde oluyormuş

Kızlar ilk bebeğinize hamile değilseniz buna bakar mısınız doğru mu merak ettim.bi önceki cocugun göbek deliğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır. ???

Son düzenleme:
Açıkçası muayene etmedi doktor. Sadece mesaj yoluyla sordum belim çok ağrıyor diye. Doktor da direkt progestan önerdi. Yarın kendi arabamızla 50 kilometrelik bir yere gideceğiz acaba sorun olur mu, kanamam yok sadece bir bel ağrım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…