- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.761
Kızlar ilk bebeğinize hamile değilseniz buna bakar mısınız doğru mu merak ettim.bi önceki cocugun göbeğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır. ???
Ay eksik yazmışım göbek deliğine olacakGöbeği normal düz kızımın böyle bir şey ilk kez duydum
Ay eksik yazmışım göbek deliğine olacakKız göbek nasıl bakicakgenelde erkeksi kizlar için arkası erkek denir
Anladım canim inşallah bir sey olmaz. 50 km fazla bir yol değil ama mümkünse koltuğu biraz arkaya yatırarak beline yüklenmeden bir yolculuk yapabilirsinAçıkçası muayene etmedi doktor. Sadece mesaj yoluyla sordum belim çok ağrıyor diye. Doktor da direkt progestan önerdi. Yarın kendi arabamızla 50 kilometrelik bir yere gideceğiz acaba sorun olur mu, kanamam yok sadece bir bel ağrım var.
Evet doğru ihtimal yükseliyor deniyor. Bir de arkafaşım adeti bittiği gün hamile kalmam düşüncesiyle korunmadan ilişkiye girmişti. Diğer günler korunmuş. Ama o ay hamile kaldı. Şimdi yaş farkı çok az olan iji oğul büyütüyor. Bu bahsettigim bir hadiste de geçiyor. Ben hamile kalmasına şaşırmıştım. Adette döllenmeyen yumurta atılır diyw biliyorum ama vücuttan atılmayan döllenmeye hazır yumurta kalıyormuş demekki
Benim oğlum adetin ilk gününden itibaren saymak kaydıyla 14. Gündeki ilişki de oldu yüksek ihtimal. Hesaplı değildi öyle denk geldi :) aklında bulunsun canım :)
Siz şaka mı yapıyorsunuz?????Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Hayır ama bana ihtimal var dediler belli olmaz bu işler dediler korkuttular panik yaptım sadece bilgi almak istemiştim kusura bakmayınSiz şaka mı yapıyorsunuz?????
Her başlığa gidiyor ya buSiz şaka mı yapıyorsunuz?????
Kusurluk bir durum yok ama okuma yazmanız var açıp arama motoruna gebelik nasıl oluşur diye aratirsaniz bir sürü açıklama makale video görürsünüz.Hayır ama bana ihtimal var dediler belli olmaz bu işler dediler korkuttular panik yaptım sadece bilgi almak istemiştim kusura bakmayın
O zaman dalga geçiyor illaki almıştır cevabınıHer başlığa gidiyor ya bu
Çok üzüldüm ya...Canim kk nin özelinde konuşuyorduk kişisel hic bisey sormadım hangi şehirde falan bilmiyorum, sadece işte sorunlarını anlattı buraya yazdığı gibi.
Kızlar ilk bebeğinize hamile değilseniz buna bakar mısınız doğru mu merak ettim.bi önceki cocugun göbek deliğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır. ???
[/QUOTE
Bende bunu biliyorum hatta bakanada şahit olmuşluğum var. Sanki yukarı bakinca erkek oluyordu diye aklımda kalmış ama emin değilim.Bir türlü kan yenileme gibi bunuda çözemedim o ayrıbenim 2.kızımın göbeğine bakıp 3.de kız demişti. Bunu hem kizı hem oğlu olanlar baksa anlaşılır.
Bende ilk defa böyle birsey duydum büyük kızıma baktım şimdi normal karşıya bakıyo diğerininkini hiç anlamadım neler neler duyacağız dahaKızlar ilk bebeğinize hamile değilseniz buna bakar mısınız doğru mu merak ettim.bi önceki cocugun göbek deliğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır. ???
Ben bunu yukari bakiyosa erkek asagi bakiyosa kiz diye biliyorum ilk kızımın asagi bakiyo arkasi kiz oldu yine ve ikinci kızımın ki yukari bakiyo bakalım dogru cikip erkek olacak miKızlar ilk bebeğinize hamile değilseniz buna bakar mısınız doğru mu merak ettim.bi önceki cocugun göbek deliğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır. ???
Ay olabilir aşağı yukarı olayını net ben de bilmiyorum sizinki mi doğru acabaBen bunu yukari bakiyosa erkek asagi bakiyosa kiz diye biliyorum ilk kızımın asagi bakiyo arkasi kiz oldu yine ve ikinci kızımın ki yukari bakiyo bakalım dogru cikip erkek olacak mi
Kendime bakiyorum asagi bakiyo bnim küçük kardeşimde kiz
Herkesten duyduğum bu sekilde yani eger gerçekliği varsa dogru olan böyleAy olabilir aşağı yukarı olayını net ben de bilmiyorum sizinki mi doğru acaba
Ay o zaman benim kız olacak 2.Herkesten duyduğum bu sekilde yani eger gerçekliği varsa dogru olan böyle
Ilk kizimdan sonra dış gebelik geçirdim, büyük kızım yukarı bakıyor, küçük kızım aşağı bakiyor. Ama küçük kızdan sonra 3 kimyasal geçirdim bu etkiler mi acabaAy o zaman benim kız olacak 2.
sizin cinsiyeti öğrenmeye kaç haftanız kaldı merak ettim simdi
Bence etkilemez çünkü doğmuş cocugun göbek deliğine bakıyoruz ya ay bilemedim yine deIlk kizimdan sonra dış gebelik geçirdim, büyük kızım yukarı bakıyor, küçük kızım aşağı bakiyor. Ama küçük kızdan sonra 3 kimyasal geçirdim bu etkiler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?