Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ilk bebeğinize hamile değilseniz buna bakar mısınız doğru mu merak ettim.bi önceki cocugun göbeğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır. ???

Kız göbek nasıl bakicak genelde erkeksi kizlar için arkası erkek denir

Anladım canim inşallah bir sey olmaz. 50 km fazla bir yol değil ama mümkünse koltuğu biraz arkaya yatırarak beline yüklenmeden bir yolculuk yapabilirsin

Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?

Hayır ama bana ihtimal var dediler belli olmaz bu işler dediler korkuttular panik yaptım sadece bilgi almak istemiştim kusura bakmayın
Kusurluk bir durum yok ama okuma yazmanız var açıp arama motoruna gebelik nasıl oluşur diye aratirsaniz bir sürü açıklama makale video görürsünüz.

Kızlar ilk bebeğinize hamile değilseniz buna bakar mısınız doğru mu merak ettim.bi önceki cocugun göbek deliğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır. ???
Bende ilk defa böyle birsey duydum büyük kızıma baktım şimdi normal karşıya bakıyo diğerininkini hiç anlamadım neler neler duyacağız daha

Kızlar ilk bebeğinize hamile değilseniz buna bakar mısınız doğru mu merak ettim.bi önceki cocugun göbek deliğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır. ???
Ben bunu yukari bakiyosa erkek asagi bakiyosa kiz diye biliyorum ilk kızımın asagi bakiyo arkasi kiz oldu yine ve ikinci kızımın ki yukari bakiyo bakalım dogru cikip erkek olacak mi
Kendime bakiyorum asagi bakiyo bnim küçük kardeşimde kiz

Ay olabilir aşağı yukarı olayını net ben de bilmiyorum sizinki mi doğru acaba

Ay o zaman benim kız olacak 2.
sizin cinsiyeti öğrenmeye kaç haftanız kaldı merak ettim simdi
Ilk kizimdan sonra dış gebelik geçirdim, büyük kızım yukarı bakıyor, küçük kızım aşağı bakiyor. Ama küçük kızdan sonra 3 kimyasal geçirdim bu etkiler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…