- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.781
Bilemedim valla, öyleyse bu da kız benimBence etkilemez çünkü doğmuş cocugun göbek deliğine bakıyoruz ya ay bilemedim yine de
Bunu duymakkkk3 kiziminkide asagi bakiyo, soylenti bence
Benden sana daha cooooookkk kalpBunu duymakkkkçok kalpppp
Benimde hayallerim yikildiBunu duymakkkkçok kalpppp
Niye kiz, hepsi ayni yone bakiyo ama bu bebesin cinsiyeti farkliBenimde hayallerim yikildi2.yukari bakiyo ya
Bu teoriye gore benimki erkek olacakti yaNiye kiz, hepsi ayni yone bakiyo ama bu bebesin cinsiyeti farkli
Takilmayin onlara
3 kiziminkide asagi bakiyo, soylenti bence
Ay inş öyledir zaten hangi taraf kız-erkek o da net değil. Sizin şimdiki erkekti değil mi3 kiziminkide asagi bakiyo, soylenti bence
Rabbim yazmistir insAllah hepinize bi tosun pasaBu teoriye gore benimki erkek olacakti yaaman nasip hersey gercekten insallah nasip olur isteyen herkese gönlündeki
Evet canimAy inş öyledir zaten hangi taraf kız-erkek o da net değil. Sizin şimdiki erkekti değil mi
Tam olarak neresine baktınız göbek deliğinin. göbek deliğinin kordon kesik yönünemi baktınız. Genelde bilgili ebeler çocuk doğunca kordon dönük sonraki cinsiyet farklı olucak diye söylermiş. Araştırmalarda son raddedeyiz vallahi yaa3 kiziminkide asagi bakiyo, soylenti bence
Canim gobek deligine baktim.Tam olarak neresine baktınız göbek deliğinin. göbek deliğinin kordon kesik yönünemi baktınız. Genelde bilgili ebeler çocuk doğunca kordon dönük sonraki cinsiyet farklı olucak diye söylermiş. Araştırmalarda son raddedeyiz vallahi yaa3 kızınında göbek deliğinin hiç bir farklılığı yokmu.
Bende çok heyecanlıyım yaaBu teoriye gore benimki erkek olacakti yaaman nasip hersey gercekten insallah nasip olur isteyen herkese gönlündeki
Canim soylentiler o kadar cok kiTam olarak neresine baktınız göbek deliğinin. göbek deliğinin kordon kesik yönünemi baktınız. Genelde bilgili ebeler çocuk doğunca kordon dönük sonraki cinsiyet farklı olucak diye söylermiş. Araştırmalarda son raddedeyiz vallahi yaa3 kızınında göbek deliğinin hiç bir farklılığı yokmu.
Benim 3. Kızimın göbek deliği Diğer iki kızımınkinden farklı ama yön aşağı gibi. Sen umut oldun bize canımCanim gobek deligine baktim.
Simdi sen soyleyince kordon kesik yonune de baktim, hepsininki asagi dogru
Rabbim senin o guzel gonlune gore versin insAllah canim benimBende çok heyecanlıyım yaaaz kaldı ogrenmeye
Rabbim 3 cicege bide bocek nasip eder insAllahBenim 3. Kızimın göbek deliği Diğer iki kızımınkinden farklı ama yön aşağı gibi. Sen umut oldun bize canım
Aminn cancanimm aminnnnn Rabbim nasıp eder insallahRabbim senin o guzel gonlune gore versin insAllah canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?