Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim soylentiler o kadar cok ki
Burundaki mor damar
Kiz cocugu erkek gibiyse arkasi kiz
Gobek deligi falan, hic biri bizde tutmuyo
Araştıra araştıra ondan bundan duya duya neye inanacağımızı şaşırdık inanki. 3 kızdan sonra hiç oğlu olmayacak gibi geliyor insana.Rabbim nasip etsin hepimize

Araştıra araştıra ondan bundan duya duya neye inanacağımızı şaşırdık inanki. 3 kızdan sonra hiç oğlu olmayacak gibi geliyor insana.Rabbim nasip etsin hepimize
Seni cok iyi anliyorum
Bende hic olmicak gibi dusunuyordum
Belirtilerim bile hep kiz yonundeydi
Yeterki Rabbim ol desin
Hayirlisiyla hepinize nasip etsin insAllah

Yok canım o aylarda rahim büyüdüğü için ara ara oluyordu şimdi 25.haftadayiz hep böyle ağrıyor. Bazen erken doğum korkusu yaşıyorum. Bayram sonrası bekletmeden gideceğim. Şimdi şehir dışındayım.

Ay yanlis yazmisim kiz cocugu erkek gibiyse arkasi erkek derler
Valla benim iki numara bi pipi eksik o kadarki erkege benziyo
Bi de sey var ensesinde uzun kuyruk varsa arkasi kiz yoksa erkek derler o da tutuyo benim 2 numara da
Bi de şey var alyansini sac teline koyup göbekte sallandiriyosun yuvarlak dönüyorsa kiz saga sola öne arkaya gidiyosa erkek
Benim oda hep öne arkaya gitti bütün teoriler erkek gosteriyo bakalim sonu nasil olacak

Kızlar yaklaşmış mı ikisi de tam koyu değil geç yaptım diye mi acaba

Eklentiler

• IMG_20200725_231350.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar yaklaşmış mı ikisi de tam koyu değil geç yaptım diye mi acaba
Çok var buna göre. Test yapmadan önce sadece yarim bardak su içip 3 saat sonra test yapacaksın.
Tahmini yumurtlama günün de mümkünse sıvı hic bisey tuketme

Çok var buna göre. Test yapmadan önce sadece yarim bardak su içip 3 saat sonra test yapacaksın.
Tahmini yumurtlama günün de mümkünse sıvı hic bisey tuketme
Tamam teşekkür ederim aslında benim hep çok silik çıkıyor bu bakınca koyu ama yarından sonra tahmini yumurtlama 2 gün az sıvı alayım

InsAllah gonlundeki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…