- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.801
Ne zaman gidiceksn ilk gidişinde tahmin yapar mi acabaBende çok heyecanlıyım yaaaz kaldı ogrenmeye
Araştıra araştıra ondan bundan duya duya neye inanacağımızı şaşırdık inanki. 3 kızdan sonra hiç oğlu olmayacak gibi geliyor insana.Rabbim nasip etsin hepimizeCanim soylentiler o kadar cok ki
Burundaki mor damar
Kiz cocugu erkek gibiyse arkasi kiz
Gobek deligi falan, hic biri bizde tutmuyo
12 bitince gidicem cnm 12+4 'te falan, bilmiyorum ki valla yapar mi tahmin, ense kalınlığı için çağırdıNe zaman gidiceksn ilk gidişinde tahmin yapar mi acaba
Hadi bakalim sira sende oglum oluyo yaz bize12 bitince gidicem cnm 12+4 'te falan, bilmiyorum ki valla yapar mi tahmin, ense kalınlığı için çağırdı
Seni cok iyi anliyorumAraştıra araştıra ondan bundan duya duya neye inanacağımızı şaşırdık inanki. 3 kızdan sonra hiç oğlu olmayacak gibi geliyor insana.Rabbim nasip etsin hepimize
olabilir canım. Bayram sonrası gideceğim inşallah. Çok teşekkür ederim.Canım idrar yolu enfeksiyonu olmasin bende aynı şeyleri yaşadım enfeksiyon çıktı nezaman kontrolün idrar tahlili falan iste olmazsa
Ayy inşallah kuzum yaa hep birlikte sırayla o günleri görelim inşallahHadi bakalim sira sende oglum oluyo yaz bize
Ay yanlis yazmisim kiz cocugu erkek gibiyse arkasi erkek derlerCanim soylentiler o kadar cok ki
Burundaki mor damar
Kiz cocugu erkek gibiyse arkasi kiz
Gobek deligi falan, hic biri bizde tutmuyo
Aminn cancanimm aminnnnn Rabbim nasıp eder insallah
Gittiğinde İnşallah o güzel haberi almak nasip olur canım. Mutluluğunu bizimle paylaşır hepimize umut olursun hayırlısıylaAminn cancanimm aminnnnn Rabbim nasıp eder insallah
Yok canım o aylarda rahim büyüdüğü için ara ara oluyordu şimdi 25.haftadayiz hep böyle ağrıyor. Bazen erken doğum korkusu yaşıyorum. Bayram sonrası bekletmeden gideceğim. Şimdi şehir dışındayım.Ikinci ay hatta 3. Aya kadar zaman zaman bende de olmuştu bu ağrılar. Özellikle sağ kasığımda fazlaydı. O taraftan yumurtladigim için olabilir demişti doktorum. Kontrol tarihin uzaksa doktorunla iletişime gec canım korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum
Inşallah kuzum aminn, Rabbim hepimize tattırsın inşallah o duyguyuGittiğinde İnşallah o güzel haberi almak nasip olur canım. Mutluluğunu bizimle paylaşır hepimize umut olursun hayırlısıyla
Valla benim iki numara bi pipi eksik o kadarki erkege benziyoAy yanlis yazmisim kiz cocugu erkek gibiyse arkasi erkek derler
Çok var buna göre. Test yapmadan önce sadece yarim bardak su içip 3 saat sonra test yapacaksın.Kızlar yaklaşmış mı ikisi de tam koyu değil geç yaptım diye mi acaba
Tamam teşekkür ederim aslında benim hep çok silik çıkıyor bu bakınca koyu ama yarından sonra tahmini yumurtlama 2 gün az sıvı alayımÇok var buna göre. Test yapmadan önce sadece yarim bardak su içip 3 saat sonra test yapacaksın.
Tahmini yumurtlama günün de mümkünse sıvı hic bisey tuketme
InsAllah gonlundeki olurValla benim iki numara bi pipi eksik o kadarki erkege benziyo
Bi de sey var ensesinde uzun kuyruk varsa arkasi kiz yoksa erkek derler o da tutuyo benim 2 numara da
Bi de şey var alyansini sac teline koyup göbekte sallandiriyosun yuvarlak dönüyorsa kiz saga sola öne arkaya gidiyosa erkek
Benim oda hep öne arkaya gitti bütün teoriler erkek gosteriyo bakalim sonu nasil olacak
Canim bu test bozukKızlar yaklaşmış mı ikisi de tam koyu değil geç yaptım diye mi acaba
Rica ederim, sıvı çok önemli, testlerini atarsan bakarız burda ❣Tamam teşekkür ederim aslında benim hep çok silik çıkıyor bu bakınca koyu ama yarından sonra tahmini yumurtlama 2 gün az sıvı alayım
Tühh napsam şimdi soda içtimCanim bu test bozuk
Canim yapicak bisey yok. Ya 3 4 saat bekliyip uyumadan test yapicaksin yada,Tühh napsam şimdi soda içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?