Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gece kalkıp dene
Canim yapicak bisey yok. Ya 3 4 saat bekliyip uyumadan test yapicaksin yada,
Yarin cok dikkat ederek yapicaksin
Bide idrar ornegini hemen dokmeyin, bazen testler bozuk cikabiliyo
Aslında koyu çıktı çizgi dünkü hayali bir çizgi giviydi gece kalkıp yapayım o zaman teşekkür ederim

Ahhh doğru aynen daha mantıklı. Seninki alıştırma dalgalanmalaridir belki hiç korkma inşallah vaktinde gelir bebeğin

Evet ya bende çok üzüldüm keşke yeniden girip bir haber verse... erkek egemenliği hic bitmeyecek. İnsallah kızları iyidir. Ya şiddet nedir bu yüzyılda...
Aynen öyle bizlere çok görev düşüyor eğer erkek evladımız olursa kızları asla alçak olarak görmeyecek şekilde yetistirmeliyiz. Eşitliği baştan bilen...

Evet ya bende çok üzüldüm keşke yeniden girip bir haber verse... erkek egemenliği hic bitmeyecek. İnsallah kızları iyidir. Ya şiddet nedir bu yüzyılda...
Sorma canım diyecek kelime yok inan ki
Bi de kadıncağız hamile ya vicdanı da mı yoktu anlamadım ki
Bizler inşaAllah güzel erkek evlatlar yetiştirebiliriz

Sorma canım diyecek kelime yok inan ki
Bi de kadıncağız hamile ya vicdanı da mı yoktu anlamadım ki
Bizler inşaAllah güzel erkek evlatlar yetiştirebiliriz
evet canım sorun da orada kadın hamile ve iki kızı da var. Zaten biz kadınlar erkek çocuklarımızı çok daha iyi eğitmeliyiz. Adaleti insan olmayı annesine ablalarına saygılı olmayı öğretmeliyiz. Erkektir diye basımızın üstüne çıkarmamalıyız. Etrafta görüyorum çok şımartıyorlar. Tabii ki insan çocuğunu sever ama aynı zamanda kız çocuğuyla birlikte eşit koşullarda yetiştirebilmeliyiz. Ya inanır misin ben kadının yazısını görünce birde kendim hamileyim çok üzüldüm. Eşim sürekli kızlarıma ben evde olmayınca annenize yardım edin demesi o kadın o haliyle dayak yemiş. İnsallah bir çözümü bulmuştur.

Son 4 gün tek olan da 13.50de yaptım sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_20200726_140156.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20200726_133615.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 90
Çok doğru söylüyorsun canım ne yazık ki bazı aileler erkek çocuklarını kayırarak büyütüyorlar halbuki evladın cinsiyeti olmaz hepsi eşittir
Rabbim onun da yardımcısı olsun gerçekten aklım kaldı

demişler ya ...
Kız çocuğu işte tahtını verirsin de bahtını veremezsin ALLAH ım onun ve onun gibi nicelerine yardım etsin eşlerine sakinlik dinginlik sevgi saygı ihsan eylesin inşallah

Kizlar merhaba testleri yorumlar misiniz ilk defa bu ay test yapiyorum olabildigince dikkat ettim bugun sanki biraz belirginlesmeye baslamis karnim ve kasiklarimda agriyo zaten biokadinda kullaniyorum bu ay cok belirgin bi kuruluk yapmadi onumuzdeki ay deneme insallah

Eklentiler

• 20200727_130957.webp
    16 KB · Görüntüleme: 72
Yaklaşmış yarın pik olur gibi, bugün yine de takibe devam et sıvıya dikkat ederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…