- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #94.821
Aslında koyu çıktı çizgi dünkü hayali bir çizgi giviydi gece kalkıp yapayım o zaman teşekkür ederimCanim yapicak bisey yok. Ya 3 4 saat bekliyip uyumadan test yapicaksin yada,
Yarin cok dikkat ederek yapicaksin
Bide idrar ornegini hemen dokmeyin, bazen testler bozuk cikabiliyo
Evet ya bende çok üzüldüm keşke yeniden girip bir haber verse... erkek egemenliği hic bitmeyecek. İnsallah kızları iyidir. Ya şiddet nedir bu yüzyılda...Canım özelden görüşüyor muydunuz?
Nasıl haber alabiliriz kendisinden çok üzüldüm ya.
Amiiin inş sağlıkla doğsun oğlusunuzEvet canim
Rabbim sizede nasip etsin insAllah
Ahhh doğru aynen daha mantıklı. Seninki alıştırma dalgalanmalaridir belki hiç korkma inşallah vaktinde gelir bebeğinYok canım o aylarda rahim büyüdüğü için ara ara oluyordu şimdi 25.haftadayiz hep böyle ağrıyor. Bazen erken doğum korkusu yaşıyorum. Bayram sonrası bekletmeden gideceğim. Şimdi şehir dışındayım.
Aynen öyle bizlere çok görev düşüyor eğer erkek evladımız olursa kızları asla alçak olarak görmeyecek şekilde yetistirmeliyiz. Eşitliği baştan bilen...Evet ya bende çok üzüldüm keşke yeniden girip bir haber verse... erkek egemenliği hic bitmeyecek. İnsallah kızları iyidir. Ya şiddet nedir bu yüzyılda...
Sorma canım diyecek kelime yok inan kiEvet ya bende çok üzüldüm keşke yeniden girip bir haber verse... erkek egemenliği hic bitmeyecek. İnsallah kızları iyidir. Ya şiddet nedir bu yüzyılda...
evet canım sorun da orada kadın hamile ve iki kızı da var. Zaten biz kadınlar erkek çocuklarımızı çok daha iyi eğitmeliyiz. Adaleti insan olmayı annesine ablalarına saygılı olmayı öğretmeliyiz. Erkektir diye basımızın üstüne çıkarmamalıyız. Etrafta görüyorum çok şımartıyorlar. Tabii ki insan çocuğunu sever ama aynı zamanda kız çocuğuyla birlikte eşit koşullarda yetiştirebilmeliyiz. Ya inanır misin ben kadının yazısını görünce birde kendim hamileyim çok üzüldüm. Eşim sürekli kızlarıma ben evde olmayınca annenize yardım edin demesi o kadın o haliyle dayak yemiş. İnsallah bir çözümü bulmuştur.Sorma canım diyecek kelime yok inan ki
Bi de kadıncağız hamile ya vicdanı da mı yoktu anlamadım ki
Bizler inşaAllah güzel erkek evlatlar yetiştirebiliriz
Bekle canım var dahaKızlarrr bu nasıl deneme yapılmalık mı bekleyim mi
Çok doğru söylüyorsun canım ne yazık ki bazı aileler erkek çocuklarını kayırarak büyütüyorlar halbuki evladın cinsiyeti olmaz hepsi eşittirevet canım sorun da orada kadın hamile ve iki kızı da var. Zaten biz kadınlar erkek çocuklarımızı çok daha iyi eğitmeliyiz. Adaleti insan olmayı annesine ablalarına saygılı olmayı öğretmeliyiz. Erkektir diye basımızın üstüne çıkarmamalıyız. Etrafta görüyorum çok şımartıyorlar. Tabii ki insan çocuğunu sever ama aynı zamanda kız çocuğuyla birlikte eşit koşullarda yetiştirebilmeliyiz. Ya inanır misin ben kadının yazısını görünce birde kendim hamileyim çok üzüldüm. Eşim sürekli kızlarıma ben evde olmayınca annenize yardım edin demesi o kadın o haliyle dayak yemiş. İnsallah bir çözümü bulmuştur.
demişler ya ...evet canım sorun da orada kadın hamile ve iki kızı da var. Zaten biz kadınlar erkek çocuklarımızı çok daha iyi eğitmeliyiz. Adaleti insan olmayı annesine ablalarına saygılı olmayı öğretmeliyiz. Erkektir diye basımızın üstüne çıkarmamalıyız. Etrafta görüyorum çok şımartıyorlar. Tabii ki insan çocuğunu sever ama aynı zamanda kız çocuğuyla birlikte eşit koşullarda yetiştirebilmeliyiz. Ya inanır misin ben kadının yazısını görünce birde kendim hamileyim çok üzüldüm. Eşim sürekli kızlarıma ben evde olmayınca annenize yardım edin demesi o kadın o haliyle dayak yemiş. İnsallah bir çözümü bulmuştur.
Yaklaşmış yarın pik olur gibi, bugün yine de takibe devam et sıvıya dikkat ederekKizlar merhaba testleri yorumlar misiniz ilk defa bu ay test yapiyorum olabildigince dikkat ettim bugun sanki biraz belirginlesmeye baslamis karnim ve kasiklarimda agriyo zaten biokadinda kullaniyorum bu ay cok belirgin bi kuruluk yapmadi onumuzdeki ay deneme insallah
Pik canım sıkı takip yap,daha da koyulasacakKızlar pik mi
Offf dün koyu diye çalışma oldu sabaha çatlar sanmıştımPik canım sıkı takip yap,daha da koyulasacak
Sen erkek bebek icin mi takip ediyorsun, dün ki testini bilmiyorum, belki bu çatlamış halidirOfff dün koyu diye çalışma oldu sabaha çatlar sanmıştım
Evet bir kızım var çok şükür. Rabbim ne verirse sağlıklı olsun ama erkek olsa mutlu olurduk dünkü buydu canımSen erkek bebek icin mi takip ediyorsun, dün ki testini bilmiyorum, belki bu çatlamış halidir
Bu test pik değil, muhtemelen bugün olacak çatlama, erken davranmışsın, Allah bilir tabikiEvet bir kızım var çok şükür. Rabbim ne verirse sağlıklı olsun ama erkek olsa mutlu olurduk dünkü buydu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?