Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızlar ödem için bir şey yiyen içen var mı 9hafta bitti 14 günde 6 kilo şiştim gün içinde bunaltım çok oluyor leblebi yiyince biraz geçiyor bu beni şişiriyor olabilir mi

merhaba kızlar ovulasyon testini bu ay tam uygulayamadım gerçi eşim şehir dışında olduğundan. Meraktan bugün yaptım reglime 5gün var gecen aylarda yaptığımda 16ve 17 günler yumurtlama yakalamıştım bu ay reglin 24 günü bu şekilde test bu yumurtlama mı tekrar koyulaşırmı yoksa gebelik söz konusu olabilirmi reglim düzenli 28 30 gün arası

Eklentiler

• 7A37EF4A-E47A-4EC1-835E-09135F9A1575.webp
    180,5 KB · Görüntüleme: 48
Bu teste gore yumurtlama degil canim
Regle 5 gun varsa yarin bi gebelik testi yapabilirsin
Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler var evet ama sanki bundan daha koyu oluyor oda yine adet olacagim gun falan yapmak lazim

Teşekkürler canım testte çıkmış mıydı senin sağ kasığımda özellikle yatınca hissettiğim yoğun bir sancı ağrı var
Canim benm goguslerim hassaslasiyo ve agri giriyo oyle hissetmistim ikisindede bunda testi adet gunum geçtikten sonra yaptim cunku esim inanmadi onu inandirmak icin yaptim

Gebelik olabilir

Birşey merak ediyorum da Allah'ın verdiği lütfu beğenmeyip üzüldüğümuzu nerden biliyorsunuz ya da 5 kızımız olursa sevmeyeceğimizi,ayrım yapacağımızi?Biz yani buradaki arkadaslarin çoğu iki veya üç kızı olan kişiler.Her insan ister oğlu olmasını da kızı olmasını da.Bazen kadın vücudundan ya da adamdaki sperm kalitesi veya zamanlama dan dolayı bir cinsiyete meyilli bir çift olunabiliyor ne yapsın bu insanlar hem dua ediyoruz hem de bilimsel bir şey varsa şansımızı deniyoruz çocuk büyütmek kolay değil üç çocuktan fazla bu zamanda büyütmek de kolay değil ben de ilk çocuğunda burda olup sebebsiz yere bir cinsiyeti isteyenlere karşıyım ama iki üç çocuğun olur hep oğlun olur kızı merak edersin bunda bir beis yok diye düşünüyorum bence siz de büyük konusmayin Allah herkesin gönlüne göre versin istemem dediğini istetir Rabbim hayat bu..

kızlar ödem için bir şey yiyen içen var mı 9hafta bitti 14 günde 6 kilo şiştim gün içinde bunaltım çok oluyor leblebi yiyince biraz geçiyor bu beni şişiriyor olabilir mi
Canım maydonozu kaynatıp suyunu iç ödem için çok iyi. Ama hamile falan olmadığına emin ol. İnternetten bir bak istersen maydonozla ödem atma diye

Laf olsun torba dolsun milletinki. Allahım me verirse hayırlısını versin

Canım hamileyim Maydonoz zararlıymış pazartesi randevum doktora gideceğim
Merhaba benim de ödem sorunum var ama benim gebeliğim 8 aylık. Siz daha çok basındasınız size önerim suyu çok icin. Limon dilimleyin iki litre suyun içine koyup için. Zararı yok. Ama sakin maydanoz yada başka bir bitki denemeyin. Bide papatya çayı da iyi ben hep içtim. Kendinizi sıcaktan koruyun ve ayaklarınızı havaya kaldırın. Allah kolaylık versin. Gerçekten sıcakta çok zor

Bilgi için teşekkür ederim limon suyu içiyorum Antalya çok sıcak çok su içiyorum Allah yardım etsin hepimize bir önceki hamileliğim tam yaza gelmişti hiç böyle olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…