- 1 Mayıs 2020
- 160
- 172
- 33
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.161
Yada çok soğuk su yapar mı ılık su midemi bulandırıyorkızlar ödem için bir şey yiyen içen var mı9hafta bitti 14 günde 6 kilo şiştim gün içinde bunaltım çok oluyor leblebi yiyince biraz geçiyor bu beni şişiriyor olabilir mi
Öyle olacak zaten canım emin olAllah onlara da aynılarını yaşatsın ne diyeyim
Kınadıklarını yaşasınlar
Aynen kuzum insallahÖyle olacak zaten canım emin ol
Ayet var
Kırdığı yerden kırılacak insan
Bu teste gore yumurtlama degil canimmerhaba kızlar ovulasyon testini bu ay tam uygulayamadım gerçi eşim şehir dışında olduğundan. Meraktan bugün yaptım reglime 5gün var gecen aylarda yaptığımda 16ve 17 günler yumurtlama yakalamıştım bu ay reglin 24 günü bu şekilde test bu yumurtlama mı tekrar koyulaşırmı yoksa gebelik söz konusu olabilirmi reglim düzenli 28 30 gün arası
Canim benm goguslerim hassaslasiyo ve agri giriyo oyle hissetmistim ikisindede bunda testi adet gunum geçtikten sonra yaptim cunku esim inanmadi onu inandirmak icin yaptimTeşekkürler canım testte çıkmış mıydı senin sağ kasığımda özellikle yatınca hissettiğim yoğun bir sancı ağrı var
Gebelik olabilirmerhaba kızlar ovulasyon testini bu ay tam uygulayamadım gerçi eşim şehir dışında olduğundan. Meraktan bugün yaptım reglime 5gün var gecen aylarda yaptığımda 16ve 17 günler yumurtlama yakalamıştım bu ay reglin 24 günü bu şekilde test bu yumurtlama mı tekrar koyulaşırmı yoksa gebelik söz konusu olabilirmi reglim düzenli 28 30 gün arası
İnşallah teşekkürlerGebelik olabilir
Teşekkürler dediğiniz gibi yapayımBu teste gore yumurtlama degil canim
Regle 5 gun varsa yarin bi gebelik testi yapabilirsin
Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler var evet ama sanki bundan daha koyu oluyor oda yine adet olacagim gun falan yapmak lazim
Hayırlısı olsun kuzum. Cisiuetiniz belli mi ovulasyon testi mi kullandın sen deCanim benm goguslerim hassaslasiyo ve agri giriyo oyle hissetmistim ikisindede bunda testi adet gunum geçtikten sonra yaptim cunku esim inanmadi onu inandirmak icin yaptim
Cinsiyetimiz kiz canim benimksi süpriz oldu ovulasyona baslayamadim burda tanistim ovu ile o zaman hamileydim gec kaldim yani birazcikHayırlısı olsun kuzum. Cisiuetiniz belli mi ovulasyon testi mi kullandın sen de
Birşey merak ediyorum da Allah'ın verdiği lütfu beğenmeyip üzüldüğümuzu nerden biliyorsunuz ya da 5 kızımız olursa sevmeyeceğimizi,ayrım yapacağımızi?Biz yani buradaki arkadaslarin çoğu iki veya üç kızı olan kişiler.Her insan ister oğlu olmasını da kızı olmasını da.Bazen kadın vücudundan ya da adamdaki sperm kalitesi veya zamanlama dan dolayı bir cinsiyete meyilli bir çift olunabiliyor ne yapsın bu insanlar hem dua ediyoruz hem de bilimsel bir şey varsa şansımızı deniyoruz çocuk büyütmek kolay değil üç çocuktan fazla bu zamanda büyütmek de kolay değil ben de ilk çocuğunda burda olup sebebsiz yere bir cinsiyeti isteyenlere karşıyım ama iki üç çocuğun olur hep oğlun olur kızı merak edersin bunda bir beis yok diye düşünüyorum bence siz de büyük konusmayin Allah herkesin gönlüne göre versin istemem dediğini istetir Rabbim hayat bu..Neden kul hakkına gireyim Allahim ne cahil birşey bu ya??? Sizler Allahın size gönderdigi lütfü begenmeyip üzülüyorsunuz! Demek istedigim bu kadar kafayı yormayın bu konulara. Isterse 5 kızınız olsun ama sevin onları. Ayrımcılık yapmayın! Cünkü kızlarınız kendilerini sevmediklerini düşünebilirler ve hayatları boyunca bu onları kötü etkiler. Shettles metodunu biliyorum cünkü yumurta çatladığı gün ilişki teorisini o bulmuştu. Ama bu teori 100% bir garanti değil. Zaten öyle olsa bu Türkiyede cinsiyet ayrımı yapan ziyniyetler erkek bebek yaparlar. Birisi dese ilişkiden önce 100 metre koşmalısın diye, siz onuda yaparsınız. Neyse anlayacağınız yok sizlerin. Amacım kimseyi kırmak değil. Kendim Almanyada yaşıyorum ve burada öyle bir cinsiyete önem veren bir düşünce yok. Baksanıza 5600 sayfa açılmış tek bu erkek bebek icin. Utandım resmen. Siz Allahtan hayırlı bir bebek isteyin o size erkek bebek verir! Sizin icin hayırlı olacağını olmayacağını o bilir. Ve kendinizi bu kadar erkek bebek icin kaptırmayın.
Canı sağolsun Allaha hayırlı evlat eylesin inşallahCinsiyetimiz kiz canim benimksi süpriz oldu ovulasyona baslayamadim burda tanistim ovu ile o zaman hamileydim gec kaldim yani birazcik
Canım maydonozu kaynatıp suyunu iç ödem için çok iyi. Ama hamile falan olmadığına emin ol. İnternetten bir bak istersen maydonozla ödem atma diyekızlar ödem için bir şey yiyen içen var mı9hafta bitti 14 günde 6 kilo şiştim gün içinde bunaltım çok oluyor leblebi yiyince biraz geçiyor bu beni şişiriyor olabilir mi
Laf olsun torba dolsun milletinki. Allahım me verirse hayırlısını versinBirşey merak ediyorum da Allah'ın verdiği lütfu beğenmeyip üzüldüğümuzu nerden biliyorsunuz ya da 5 kızımız olursa sevmeyeceğimizi,ayrım yapacağımızi?Biz yani buradaki arkadaslarin çoğu iki veya üç kızı olan kişiler.Her insan ister oğlu olmasını da kızı olmasını da.Bazen kadın vücudundan ya da adamdaki sperm kalitesi veya zamanlama dan dolayı bir cinsiyete meyilli bir çift olunabiliyor ne yapsın bu insanlar hem dua ediyoruz hem de bilimsel bir şey varsa şansımızı deniyoruz çocuk büyütmek kolay değil üç çocuktan fazla bu zamanda büyütmek de kolay değil ben de ilk çocuğunda burda olup sebebsiz yere bir cinsiyeti isteyenlere karşıyım ama iki üç çocuğun olur hep oğlun olur kızı merak edersin bunda bir beis yok diye düşünüyorum bence siz de büyük konusmayin Allah herkesin gönlüne göre versin istemem dediğini istetir Rabbim hayat bu..
Canım hamileyimCanım maydonozu kaynatıp suyunu iç ödem için çok iyi. Ama hamile falan olmadığına emin ol. İnternetten bir bak istersen maydonozla ödem atma diye
Merhaba benim de ödem sorunum var ama benim gebeliğim 8 aylık. Siz daha çok basındasınız size önerim suyu çok icin. Limon dilimleyin iki litre suyun içine koyup için. Zararı yok. Ama sakin maydanoz yada başka bir bitki denemeyin. Bide papatya çayı da iyi ben hep içtim. Kendinizi sıcaktan koruyun ve ayaklarınızı havaya kaldırın. Allah kolaylık versin. Gerçekten sıcakta çok zorCanım hamileyimMaydonoz zararlıymış pazartesi randevum doktora gideceğim
Bende takvimi görmem istiyorum banada gönderır mısınızbana da gönderir misin o
Bilgi için teşekkür ederim limon suyu içiyorum Antalya çok sıcak çok su içiyorum Allah yardım etsin hepimize bir önceki hamileliğim tam yaza gelmişti hiç böyle olmadımMerhaba benim de ödem sorunum var ama benim gebeliğim 8 aylık. Siz daha çok basındasınız size önerim suyu çok icin. Limon dilimleyin iki litre suyun içine koyup için. Zararı yok. Ama sakin maydanoz yada başka bir bitki denemeyin. Bide papatya çayı da iyi ben hep içtim. Kendinizi sıcaktan koruyun ve ayaklarınızı havaya kaldırın. Allah kolaylık versin. Gerçekten sıcakta çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?