- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.181
Hamileysen sakın içme kuzum düşük yaptırır diye biliyorumCanım hamileyimMaydonoz zararlıymış pazartesi randevum doktora gideceğim
O şişlik bende de var, bisey yiyip içemiyorum kilo bile verdim ama 6 7 aylık hamile gibi şişiyorumBilgi için teşekkür ederim limon suyu içiyorum Antalya çok sıcak çok su içiyorum Allah yardım etsin hepimize bir önceki hamileliğim tam yaza gelmişti hiç böyle olmadım
Banada her gören 6 aylık hamilemin diyorO şişlik bende de var, bisey yiyip içemiyorum kilo bile verdim ama 6 7 aylık hamile gibi şişiyorum
Yorgunluk stres olabilir Allah korusun bir şey yoktur inşallahSelam kızlar nasılsınz çoktan girmiyorum. Ya kızlar bişi soracam 18 haftalık oldum ve bugün aşırı vajinal ağrım var. Dedem vefat etti 3 gün stres üzüntü yorgunluk falan acaba ondan mı. Yas daha dün bitti hep ayaktaydm bugün aşırı vajinal ağrım ve aşağı baskı var penguen gibi yürüyorum. Son ayda olur ya yürüyemez insan sancıdan o durumdayım. Birazdan hastaneye gidecem dua edin. Sizce neden oluyor bu
İnşallah öyledir. Ama aşağı doğru baskı var yaaYorgunluk stres olabilir Allah korusun bir şey yoktur inşallah
Başınız sağolsun üzüldüm cnm benim Allah rahmet eylesin üzüntüden de olabilir ama cnm artık bebktr büyüdüğü için rahime baskı olabilirmis doktor öyle dedi bana bol bol dinlen bişey yoktr Allah'ın izniyleSelam kızlar nasılsınz çoktan girmiyorum. Ya kızlar bişi soracam 18 haftalık oldum ve bugün aşırı vajinal ağrım var. Dedem vefat etti 3 gün stres üzüntü yorgunluk falan acaba ondan mı. Yas daha dün bitti hep ayaktaydm bugün aşırı vajinal ağrım ve aşağı baskı var penguen gibi yürüyorum. Son ayda olur ya yürüyemez insan sancıdan o durumdayım. Birazdan hastaneye gidecem dua edin. Sizce neden oluyor bu
Canım başın sağolsunSelam kızlar nasılsınz çoktan girmiyorum. Ya kızlar bişi soracam 18 haftalık oldum ve bugün aşırı vajinal ağrım var. Dedem vefat etti 3 gün stres üzüntü yorgunluk falan acaba ondan mı. Yas daha dün bitti hep ayaktaydm bugün aşırı vajinal ağrım ve aşağı baskı var penguen gibi yürüyorum. Son ayda olur ya yürüyemez insan sancıdan o durumdayım. Birazdan hastaneye gidecem dua edin. Sizce neden oluyor bu
Başınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallahSelam kızlar nasılsınz çoktan girmiyorum. Ya kızlar bişi soracam 18 haftalık oldum ve bugün aşırı vajinal ağrım var. Dedem vefat etti 3 gün stres üzüntü yorgunluk falan acaba ondan mı. Yas daha dün bitti hep ayaktaydm bugün aşırı vajinal ağrım ve aşağı baskı var penguen gibi yürüyorum. Son ayda olur ya yürüyemez insan sancıdan o durumdayım. Birazdan hastaneye gidecem dua edin. Sizce neden oluyor bu
Maydonax hamileler icin iyi degil die biliyomCanım maydonozu kaynatıp suyunu iç ödem için çok iyi. Ama hamile falan olmadığına emin ol. İnternetten bir bak istersen maydonozla ödem atma diye
Aynen kuzum hamileler için uygun değil. Ben sadece ödem olduğunu düşğnmüştümMaydonax hamileler icin iyi degil die biliyom
Bizde hakkimizda boyle dusunenleri coktan Allaha havale ettik.Herkesten özür dilerim, yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ama kimseyi zan altında bırakmak istemedim. Beddua edenleride Allaha havale ediyorum.
Çok korktuk o ünlemleri koydun ya bi tırsıntı geldi kardeşşşUzatma!! Beddua etmeyiniz!! Isteyene erkek bebek isteyene kız bebek versin Allah!
Başınız sağolsun üzüldüm cnm benim Allah rahmet eylesin üzüntüden de olabilir ama cnm artık bebktr büyüdüğü için rahime baskı olabilirmis doktor öyle dedi bana bol bol dinlen bişey yoktr Allah'ın izniyle
Canım başın sağolsun
Dedenin mekanı cennet olsun
Bende de o baskı çok erken başladı 16dan beri var sanırım ama benim oğlum 14 kilo ve daha yürüyemiyor sürekli onu taşıyorum kaldırıyorum ondan olduğunu düşündüm
Bazen düşecekmiş gibi hissediyorum kötü bir his
İnşaAllah güzel geçer kontrolün yaz bize de
Saolun kızlar gittim acile doktor bişey yok ama bebeğin böbreği genişlemiş dedi. Bugğnlerde polikliniğe git dedi riskli gebelik diye dedi. Cuma yada cumartesiyw giderim inşallah. Cinsiyet içinde bövreği içindeBaşınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Üzüntü stres ve yorgunluk sebep olmuştur diye düşünüyorum. Güzel haberle gelirsiniz inşallah.
Once cahil diyosun,Uzatma!! Beddua etmeyiniz!! Isteyene erkek bebek isteyene kız bebek versin Allah!
AOnce cahil diyosun,
Sonra yanlis anlasildim diyosun
Gelip ozurdiliyosun
Suan Kime yukseliyosun sen?
Unlem koyunca cok korkutucu oluyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?