Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bilgi için teşekkür ederim limon suyu içiyorum Antalya çok sıcak çok su içiyorum Allah yardım etsin hepimize bir önceki hamileliğim tam yaza gelmişti hiç böyle olmadım
O şişlik bende de var, bisey yiyip içemiyorum kilo bile verdim ama 6 7 aylık hamile gibi şişiyorum

Selam kızlar nasılsınz çoktan girmiyorum. Ya kızlar bişi soracam 18 haftalık oldum ve bugün aşırı vajinal ağrım var. Dedem vefat etti 3 gün stres üzüntü yorgunluk falan acaba ondan mı. Yas daha dün bitti hep ayaktaydm bugün aşırı vajinal ağrım ve aşağı baskı var penguen gibi yürüyorum. Son ayda olur ya yürüyemez insan sancıdan o durumdayım. Birazdan hastaneye gidecem dua edin. Sizce neden oluyor bu

Yorgunluk stres olabilir Allah korusun bir şey yoktur inşallah

Başınız sağolsun üzüldüm cnm benim Allah rahmet eylesin üzüntüden de olabilir ama cnm artık bebktr büyüdüğü için rahime baskı olabilirmis doktor öyle dedi bana bol bol dinlen bişey yoktr Allah'ın izniyle

Canım başın sağolsun
Dedenin mekanı cennet olsun
Bende de o baskı çok erken başladı 16dan beri var sanırım ama benim oğlum 14 kilo ve daha yürüyemiyor sürekli onu taşıyorum kaldırıyorum ondan olduğunu düşündüm
Bazen düşecekmiş gibi hissediyorum kötü bir his
İnşaAllah güzel geçer kontrolün yaz bize de

Başınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Üzüntü stres ve yorgunluk sebep olmuştur diye düşünüyorum. Güzel haberle gelirsiniz inşallah.

Herkesten özür dilerim, yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ama kimseyi zan altında bırakmak istemedim. Beddua edenleride Allaha havale ediyorum.

Herkesten özür dilerim, yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ama kimseyi zan altında bırakmak istemedim. Beddua edenleride Allaha havale ediyorum.
Bizde hakkimizda boyle dusunenleri coktan Allaha havale ettik.

Başınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Üzüntü stres ve yorgunluk sebep olmuştur diye düşünüyorum. Güzel haberle gelirsiniz inşallah.
Saolun kızlar gittim acile doktor bişey yok ama bebeğin böbreği genişlemiş dedi. Bugğnlerde polikliniğe git dedi riskli gebelik diye dedi. Cuma yada cumartesiyw giderim inşallah. Cinsiyet içinde bövreği içinde

Uzatma!! Beddua etmeyiniz!! Isteyene erkek bebek isteyene kız bebek versin Allah!
Once cahil diyosun,
Sonra yanlis anlasildim diyosun
Gelip ozurdiliyosun
Suan Kime yukseliyosun sen?
Unlem koyunca cok korkutucu oluyosun.

Kızlar boşverin lütfen uzatmayın herkes bir relax olsun.Olur insaniz bazen yanlis anlar uzun uzun hakliymis gibi yazariz bazen bu yazdiklarimiz anlamsiz gelebilir vs.
Erkek bebis cabalarimiz tatli bir anı olarak kalacak ben simdiden 3.kızima hazirliklara baslasammi diyorum.erkek olsada canim kiz olsa da o benim canim..e tabiki olmayani merak ediyoruz istiyoruz...
Saglik sihhat olsun güzel gunler olsun hepinize

Helal olsun. Özür diledim hata yaptım uzatmaya gerek yok. Hatta beddua etmeye hic gerek yok. Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…