Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yani daha çok insanların içlerini bilmiyosunuzya dışardan itici gelebiliriz ama herkes gibi bizlerde olmayan meyvenin tadına bakmak istiyoruz bedduaya sıra gelirse kimin ettiği önemli değil haksızsa döner dolaşır kndini bulur ama haklıysa hak yerini bulur seninde belliki canın sıkkıntı bi anda öyle sözler sarf ettin ayrıyetten özür dilemek hatanı kabul etmek çok büyük bi erdemlilik
Herkesten özür dilerim, yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ama kimseyi zan altında bırakmak istemedim. Beddua edenleride Allaha havale ediyorum.
Helal olsun. Özür diledim hata yaptım uzatmaya gerek yok. Hatta beddua etmeye hic gerek yok. Allaha emanet olun.

Basın sağ olsun. Stres yorgunluk bundan bence ama dinlen dikkat et

Evet sınırlı bir anımda yazmıştım, özür dilerim tekrar. Ama bedua etmek çok büyük bir günah ve onun icin kimse beddua etmesin. HELEKI KONU ÇOCUKLARIMIZSA! Uzatmayalım artık.

Hepimize
Evet sınırlı bir anımda yazmıştım, özür dilerim tekrar. Ama bedua etmek çok büyük bir günah ve onun icin kimse beddua etmesin. HELEKI KONU ÇOCUKLARIMIZSA! Uzatmayalım artık.
uzatmayalım diyorsun da senin burada ne ısın var... hepimize cahil dedin. Çok büyük bir kabalık bence eğitim düzeylerimizi seninle tartışacak değiliz. Avrupa’da insanlar ayrım yapmaz diyorsun bence senin dünyadan haberin yok Avrupalılarda kizi olan erkek oğlu olan da kız istiyor. Kimse Bu duygulardan dolayıda kimseye cahil demiyor.

Ne guzel demissin agzina saglik.hersey egitim olsa keskeee bak bize cahil dedigine gore baya okumus demek..
sinirli aninda yazmismiss. Burda herkes onun sinirini cekmeye mecbur sanki. Burda ona beddua eden de olmadi. Kinadigini yasasin dedik. Yasasin da zaten.

Yani birbirimizin hakkına girmeyelim o halde ayrıyeten büyükler yuzünden çocuklar arada kaynıyo

Kızlar nasılsınız?
Benim adetim bugün bitti İncir kürüne de başladım sabah aç karnına 1 su bardağı içtim bakalım inşallah şifa olur sizce teste ne zaman başlamalıyım?

Selam kızlar bayramlarda misafirim vardı çok yoğundum yazışmalarınızı okudum ama muhabbete katılamadım hiç Bende geçen ay ovl testiyle kendimi tanımaya başladım biliyorsunuz, adet oldum, pazartesi akşamı banyo yaptım şimdi bakalım 10 günü geçsin en azından her dabah test yapmaya başlicam yine, yumurtlamam 30.günden sonra yani baya geç oluyo o yüzden şimdiden başlamıyorum, cinsiyet bekleyenleride sabırsızlıkla bekliyorum bakalım paşalar gelecekmi bu ayı saymazsak kalır bitek eylül. Ekimde bende deneme inşallah

Merhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Tam da hissettiğim gibi..
Nasipten ötesi yok gerçekten..üzülmüyorum,,sasirmadim da.
Rabbim sizlere nasıp etsin inşallah erkek evlat.
Benim nasibimde yokmus..

Kuzum benim yaaa sen kızmi hissediyordun da sasrmdin canım Allah hayırlı etsin insllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım hakkınızda hayırlı olan kız evlatmış demek ki nasipten ötesi yok Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun zaten kaderimizde olana engel olamayız ki bizimki sadece keşke yapsaydım dememek için... İçin ferah olsun gerçekten evladın kızı erkeği yok evet gönül olmayanı istiyor ama hakkımızda hayırlı olana gönlümüz razı geliyor çok şükür Dr net mi konuştu peki direk gördü mü acaba

Merhaba canım seninle aynı zaman başladık teste aynı zamanlarda da deneme yapacağız Rabbim isteyen herkesle birlikte bize de nasip etsin inşallah benim de adetim düzensiz ve gçen ay 35.günde yum oldu bende bu sebepten kararsızım adet bitimi mi başlasam yoksa bi 10 gün sonra falan mı? Bugün İncir kürüne başladım inşallah faydasını görürüm

yani bende hep erkek hissettim yani işte ne bilim
Kuzum benim yaaa sen kızmi hissediyordun da sasrmdin canım Allah hayırlı etsin insllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben çok sasirmadim açıkçası bekledigim bi sonuçtu,hislerime hep güvendim yine doğru cıktı. Doktor evet tahminimi kızdan yana kullanıyorum ve değişeceğini düşünmüyorum dedi

Ben çok sasirmadim açıkçası bekledigim bi sonuçtu,hislerime hep güvendim yine doğru cıktı. Doktor evet tahminimi kızdan yana kullanıyorum ve değişeceğini düşünmüyorum dedi
anladim.kuzum.hayrlisi olsun sağlıkla.dogsun inşallah prenseshislerin yaniltmamis öyleyse aynen cnm.

Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah canım 3 kız kardeş gibisi yoktur
Canım senin denemen tam olarak ne zaman olmuştu pikten açılmaya başlayınca mı olmuştu

Canim ben daha erken oldugunu dusunuyorum.
Bi daha ki gidisinde insAllah erkek der.
Hayirli evlat olsun saglikla dogsun insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…