- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.201
Sayisalci olsaktaA
A
A
B
C
Uyak düzenini sevdiğim
Herkesten özür dilerim, yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ama kimseyi zan altında bırakmak istemedim. Beddua edenleride Allaha havale ediyorum.
Helal olsun. Özür diledim hata yaptım uzatmaya gerek yok. Hatta beddua etmeye hic gerek yok. Allaha emanet olun.
Basın sağ olsun. Stres yorgunluk bundan bence ama dinlen dikkat etSelam kızlar nasılsınz çoktan girmiyorum. Ya kızlar bişi soracam 18 haftalık oldum ve bugün aşırı vajinal ağrım var. Dedem vefat etti 3 gün stres üzüntü yorgunluk falan acaba ondan mı. Yas daha dün bitti hep ayaktaydm bugün aşırı vajinal ağrım ve aşağı baskı var penguen gibi yürüyorum. Son ayda olur ya yürüyemez insan sancıdan o durumdayım. Birazdan hastaneye gidecem dua edin. Sizce neden oluyor bu
uzatmayalım diyorsun da senin burada ne ısın var... hepimize cahil dedin. Çok büyük bir kabalık bence eğitim düzeylerimizi seninle tartışacak değiliz. Avrupa’da insanlar ayrım yapmaz diyorsun bence senin dünyadan haberin yok Avrupalılarda kizi olan erkek oğlu olan da kız istiyor. Kimse Bu duygulardan dolayıda kimseye cahil demiyor.Evet sınırlı bir anımda yazmıştım, özür dilerim tekrar. Ama bedua etmek çok büyük bir günah ve onun icin kimse beddua etmesin. HELEKI KONU ÇOCUKLARIMIZSA! Uzatmayalım artık.
Ne guzel demissin agzina saglik.hersey egitim olsa keskeee bak bize cahil dedigine gore baya okumus demek..Hepimize
uzatmayalım diyorsun da senin burada ne ısın var... hepimize cahil dedin. Çok büyük bir kabalık bence eğitim düzeylerimizi seninle tartışacak değiliz. Avrupa’da insanlar ayrım yapmaz diyorsun bence senin dünyadan haberin yok Avrupalılarda kizi olan erkek oğlu olan da kız istiyor. Kimse Bu duygulardan dolayıda kimseye cahil demiyor.
Evet sınırlı bir anımda yazmıştım, özür dilerim tekrar. Ama bedua etmek çok büyük bir günah ve onun icin kimse beddua etmesin. HELEKI KONU ÇOCUKLARIMIZSA! Uzatmayalım artık.
Senin de canımNe guzel demissin agzina saglik.hersey egitim olsa keskeee bak bize cahil dedigine gore baya okumus demek..
sinirli aninda yazmismiss. Burda herkes onun sinirini cekmeye mecbur sanki. Burda ona beddua eden de olmadi. Kinadigini yasasin dedik. Yasasin da zaten.
Olabilir cnm saol Allah razı olsunBasın sağ olsun. Stres yorgunluk bundan bence ama dinlen dikkat et
Kuzum benim yaaa sen kızmi hissediyordun da sasrmdin canım Allah hayırlı etsin insllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Tam da hissettiğim gibi..
Nasipten ötesi yok gerçekten..üzülmüyorum,,sasirmadim da.
Rabbim sizlere nasıp etsin inşallah erkek evlat.
Benim nasibimde yokmus..
Canım hakkınızda hayırlı olan kız evlatmış demek ki nasipten ötesi yok Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsunMerhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Benim nasibimde yokmus..
Merhaba canım seninle aynı zaman başladık teste aynı zamanlarda da deneme yapacağız Rabbim isteyen herkesle birlikte bize de nasip etsin inşallahSelam kızlar bayramlarda misafirim vardı çok yoğundum yazışmalarınızı okudum ama muhabbete katılamadım hiçBende geçen ay ovl testiyle kendimi tanımaya başladım biliyorsunuz, adet oldum, pazartesi akşamı banyo yaptım şimdi bakalım 10 günü geçsin en azından her dabah test yapmaya başlicam yine, yumurtlamam 30.günden sonra yani baya geç oluyo o yüzden şimdiden başlamıyorum, cinsiyet bekleyenleride sabırsızlıkla bekliyorum bakalım paşalar gelecekmi bu ayı saymazsak kalır bitek eylül. Ekimde bende deneme inşallah
Canım hakkınızda hayırlı olan kız evlatmış demek ki nasipten ötesi yok Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsunzaten kaderimizde olana engel olamayız ki bizimki sadece keşke yapsaydım dememek için... İçin ferah olsun gerçekten evladın kızı erkeği yok evet gönül olmayanı istiyor ama hakkımızda hayırlı olana gönlümüz razı geliyor çok şükür Dr net mi konuştu peki direk gördü mü acaba
yani bende hep erkek hissettim yani işte ne bilim
Ben çok sasirmadim açıkçası bekledigim bi sonuçtu,hislerime hep güvendim yine doğru cıktı. Doktor evet tahminimi kızdan yana kullanıyorum ve değişeceğini düşünmüyorum dediKuzum benim yaaa sen kızmi hissediyordun da sasrmdin canım Allah hayırlı etsin insllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
anladim.kuzum.hayrlisi olsun sağlıkla.dogsun inşallah prensesBen çok sasirmadim açıkçası bekledigim bi sonuçtu,hislerime hep güvendim yine doğru cıktı. Doktor evet tahminimi kızdan yana kullanıyorum ve değişeceğini düşünmüyorum dedi
Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah canımBen çok sasirmadim açıkçası bekledigim bi sonuçtu,hislerime hep güvendim yine doğru cıktı. Doktor evet tahminimi kızdan yana kullanıyorum ve değişeceğini düşünmüyorum dedi
Canim ben daha erken oldugunu dusunuyorum.Merhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Benim nasibimde yokmus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?