- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.221
Ben çok sasirmadim açıkçası bekledigim bi sonuçtu,hislerime hep güvendim yine doğru cıktı. Doktor evet tahminimi kızdan yana kullanıyorum ve değişeceğini düşünmüyorum dedi
[/QUOTEsaglikla gelsin canim hakkinda hayirlisi olsun biz ne yapsakta bos gercekten bunu zaten biliyoruz ama insan boyle seyleri duyuncada yapmadan gecemiyo
Hayırlısı kuzum inşallah yanılmıştır diyelim ama zorCanim ben daha erken oldugunu dusunuyorum.
Bi daha ki gidisinde insAllah erkek der.
Hayirli evlat olsun saglikla dogsun insAllah
Aminn inşallahSağlıkla doğsun büyüsün inşallah canım3 kız kardeş gibisi yoktur
Canım senin denemen tam olarak ne zaman olmuştu pikten açılmaya başlayınca mı olmuştu
Amin canim hayirlisi artıkanladim.kuzum.hayrlisi olsun sağlıkla.dogsun inşallah prenseshislerin yaniltmamis öyleyse
aynen cnm.
Heyecanla sizin mesajınızı bekliyordum. Ben şaşırdım acıkcası hayırlısı olsun sağlıklı olsun da inş Bazen ne yapsak boş nasipten ötesi yokMerhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Tam da hissettiğim gibi..
Nasipten ötesi yok gerçekten..üzülmüyorum,,sasirmadim da.
Rabbim sizlere nasıp etsin inşallah erkek evlat.
Benim nasibimde yokmus..
Aynen nasipten ötesi yok gerçektenHeyecanla sizin mesajınızı bekliyordum. Ben şaşırdım acıkcası hayırlısı olsun sağlıklı olsun da inş Bazen ne yapsak boş nasipten ötesi yok
İnş canım sağlıkla doğsun inşAynen nasipten ötesi yok gerçekten
Bende başka herkes erkek diyordu ama ben hep kız hissettim. Ama en başta hep hayırlısını diledim, bizim için hayırlısı buymus. Inşallah sizlere nasıp olur
Inşallah canımİnş canım sağlıkla doğsun inş
Hadi inşallah başarırızMerhaba canım seninle aynı zaman başladık teste aynı zamanlarda da deneme yapacağız Rabbim isteyen herkesle birlikte bize de nasip etsin inşallahbenim de adetim düzensiz ve gçen ay 35.günde yum oldu bende bu sebepten kararsızım adet bitimi mi başlasam yoksa bi 10 gün sonra falan mı? Bugün İncir kürüne başladım inşallah faydasını görürüm
Hakkında hayırlısı buymuş abla, sağlıkla gelsin prenses, ben kız hissediyordum o yuzden yprum yapmamıştımInşallah canım
Aynen hayırlısı olsun evet iki ilişki cnmHakkında hayırlısı buymuş abla, sağlıkla gelsin prenses, ben kız hissediyordum o yuzden yprum yapmamıştım2 ilişki olmuştu dimi canım
İnsanlar yanlışlıkla tek seferde hamile kalıyolar erkekleri diziyorlar biz bu kadar ince uğraşıyoruz olmuyorsa vardır Rabbimin bi bildiği canım benimAynen hayırlısı olsun evet iki ilişki cnm
Valla ben artık kendi bildiklerime güvenmiyorum canimİnsanlar yanlışlıkla tek seferde hamile kalıyolar erkekleri diziyorlar biz bu kadar ince uğraşıyoruz olmuyorsa vardır Rabbimin bi bildiği canım benim2 ilişki tezide çürümüş oldu bu arada, yine bizleri bırakma burda sensiz naparız testlerimizi kim yorumlayacak
Olsun testlerden anlıyorsunValla ben artık kendi bildiklerime güvenmiyorum canimerkek anneleri daha çok yardımcı olur
Hahah keşke tüm bunların hiç birini bilmeseydim ve denemeseydimOlsun testlerden anlıyorsun
Kesin bidaha sene bende böyle dicem ama bide denemedim yapmadım demek var insanoğlu işte napsak olmuyor nasipten öteye geçilmiyor ama yinede kaşiniyoruzHahah keşke tüm bunların hiç birini bilmeseydim ve denemeseydim
Hayırlısı olsun inşallah hepiniz için, Allah dileyen herkese nasıp etsinKesin bidaha sene bende böyle dicem ama bide denemedim yapmadım demek var insanoğlu işte napsak olmuyor nasipten öteye geçilmiyor ama yinede kaşiniyoruz
Hepimizn hakkinda hayırlısı olsun canim benim cevremdeki herkes bana da erkek diyo ama hem iki kiz olduğu icin psikolojik olarak mi bilmiyorum kiz hissediyorum bende hemde cinsiyet tahmini yapan sayfalara attım kiz dediler ya umudum kalmadi sanki benimde bakalim inşallah sende yanilmistir dr. Allah gönlümüze göre versin inşallahAynen nasipten ötesi yok gerçekten
Bende başka herkes erkek diyordu ama ben hep kız hissettim. Ama en başta hep hayırlısını diledim, bizim için hayırlısı buymus. Inşallah sizlere nasıp olur
Sen ne zaman gideceksinHepimizn hakkinda hayırlısı olsun canim benim cevremdeki herkes bana da erkek diyo ama hem iki kiz olduğu icin psikolojik olarak mi bilmiyorum kiz hissediyorum bende hemde cinsiyet tahmini yapan sayfalara attım kiz dediler ya umudum kalmadi sanki benimde bakalim inşallah sende yanilmistir dr. Allah gönlümüze göre versin inşallahkesn denize doğumda bile tersi çıkanlar oluyo
Nasip canim valla Allah hayirli saglikli evlat etsinHepimizn hakkinda hayırlısı olsun canim benim cevremdeki herkes bana da erkek diyo ama hem iki kiz olduğu icin psikolojik olarak mi bilmiyorum kiz hissediyorum bende hemde cinsiyet tahmini yapan sayfalara attım kiz dediler ya umudum kalmadi sanki benimde bakalim inşallah sende yanilmistir dr. Allah gönlümüze göre versin inşallahkesn denize doğumda bile tersi çıkanlar oluyo
Randevum 19 ağustosta o zaman gidicem daha erken gitmeye cesaret edemiyorumSen ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?