Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

K Kararliii Aynen elimden gelenin çok fazlasını yaptım ama olmadı.nasip değilmiş
Canim ben daha erken oldugunu dusunuyorum.
Bi daha ki gidisinde insAllah erkek der.
Hayirli evlat olsun saglikla dogsun insAllah
Hayırlısı kuzum inşallah yanılmıştır diyelim ama zor
Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah canım 3 kız kardeş gibisi yoktur
Canım senin denemen tam olarak ne zaman olmuştu pikten açılmaya başlayınca mı olmuştu
Aminn inşallah
Hem Pikken hem silinince oldu
anladim.kuzum.hayrlisi olsun sağlıkla.dogsun inşallah prenseshislerin yaniltmamis öyleyse
aynen cnm.
Amin canim hayirlisi artık

Heyecanla sizin mesajınızı bekliyordum. Ben şaşırdım acıkcası hayırlısı olsun sağlıklı olsun da inş Bazen ne yapsak boş nasipten ötesi yok

Heyecanla sizin mesajınızı bekliyordum. Ben şaşırdım acıkcası hayırlısı olsun sağlıklı olsun da inş Bazen ne yapsak boş nasipten ötesi yok
Aynen nasipten ötesi yok gerçekten
Bende başka herkes erkek diyordu ama ben hep kız hissettim. Ama en başta hep hayırlısını diledim, bizim için hayırlısı buymus. Inşallah sizlere nasıp olur

Hadi inşallah başarırız

Aynen hayırlısı olsun evet iki ilişki cnm
İnsanlar yanlışlıkla tek seferde hamile kalıyolar erkekleri diziyorlar biz bu kadar ince uğraşıyoruz olmuyorsa vardır Rabbimin bi bildiği canım benim 2 ilişki tezide çürümüş oldu bu arada, yine bizleri bırakma burda sensiz naparız testlerimizi kim yorumlayacak

Valla ben artık kendi bildiklerime güvenmiyorum canim erkek anneleri daha çok yardımcı olur

Aynen nasipten ötesi yok gerçekten
Bende başka herkes erkek diyordu ama ben hep kız hissettim. Ama en başta hep hayırlısını diledim, bizim için hayırlısı buymus. Inşallah sizlere nasıp olur
Hepimizn hakkinda hayırlısı olsun canim benim cevremdeki herkes bana da erkek diyo ama hem iki kiz olduğu icin psikolojik olarak mi bilmiyorum kiz hissediyorum bende hemde cinsiyet tahmini yapan sayfalara attım kiz dediler ya umudum kalmadi sanki benimde bakalim inşallah sende yanilmistir dr. Allah gönlümüze göre versin inşallah kesn denilip doğumda bile tersi çıkanlar oluyo

Sen ne zaman gideceksin

Nasip canim valla Allah hayirli saglikli evlat etsin
Bana herkes erkek dedi, sadece ben kiz dedim yanilmadim
Yapacsk bisey yok ben zaten kendimi kiz bebege hazirlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…