- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.241
Ay daha çok varRandevum 19 ağustosta o zaman gidicem daha erken gitmeye cesaret edemiyorum
Evet ama bence erken gitsem de söylemez çünkü yaklaşık 10 gün geriden geliyo bebek 12+4 olcam gittigimde belki o zaman bile söylemezAy daha çok var
Haklıyken beddua etmek günah değil. Kimse senin çocuğuna laf etmedi sen geldin bizi çocuklarımızı sevmemekle suçladın. Bana da cahil dedin. Ben sana hakkımı helal etmiyorum bunu bil. Bir kalbi kırmak kabeyi yıkmak gibidir. Sinirli anlarında bunu kendine hatırlatırsın umarım böylece tanımadığın insanlara hakaret etmeyi bırakırsın belki.Evet sınırlı bir anımda yazmıştım, özür dilerim tekrar. Ama bedua etmek çok büyük bir günah ve onun icin kimse beddua etmesin. HELEKI KONU ÇOCUKLARIMIZSA! Uzatmayalım artık.
Canım hakkında hayırlısı belki yanılmış olabilir benim arkadaşımda pikken ve ertesi gün denedi oğlu oldu bu konuda pişmanlık duyma nasipMerhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Tam da hissettiğim gibi..
Nasipten ötesi yok gerçekten..üzülmüyorum,,sasirmadim da.
Rabbim sizlere nasıp etsin inşallah erkek evlat.
Benim nasibimde yokmus..
Yok kuzum yaptigim herseyin dogrulugunun farkindayim ama zaten ilk olarak nasip diye ciktik yola. Nasipten baska biseyin olmayacagini zaten biliyodum kii hep hayirlisini diledim. Hayirlisi buymus, Rabbim isteyene versinCanım hakkında hayırlısı belki yanılmış olabilir benim arkadaşımda pikken ve ertesi gün denedi oğlu oldu bu konuda pişmanlık duyma nasip
Aynen kuzum nasipten otesi yokbence hepimiz oyalaniyoruz kul olarak allah ne yazdiysa o
oğlu olanlar zaten oğlana hamile kalacaktı bence kaderleri öyleydi
yapacak bişey yok
Ya canım benim, ya gerçekten çok şaşırdım. Öncelikle sağlıklı bir bebeğin olsun. Ama gerçekten nasipten ötesi yokmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahMerhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Benim nasibimde yokmus..
Herşeyin hayırlısı ama cinsiyet için daha çok erken diye düşünüyorum bir kaç hafta içinde netleşir bence kız olursada hakkınızda da hayırlısı buymuş demek Rabbim tamamına erdirsinMerhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Benim nasibimde yokmus..
Seni cok iyi anliyorum canim bu üzüntü degilde umut edisimizin merakı sadece..sağlikla gelsin bebislerimizMerhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Benim nasibimde yokmus..
Amin kuzum cok tesekur ederim, Rabbim boyle uygun gormusYa canım benim, ya gerçekten çok şaşırdım. Öncelikle sağlıklı bir bebeğin olsun. Ama gerçekten nasipten ötesi yokmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Kesin demedi canim ama cok emin konustu, ben zaten kendimi kiz icin hazirlamistim basindan beri, artik degismez sanmiyorum ama degisirse cok cok buyuk surpriz olur, saglikla gelsin yavrularimizHerşeyin hayırlısı ama cinsiyet için daha çok erken diye düşünüyorum bir kaç hafta içinde netleşir bence kız olursada hakkınızda da hayırlısı buymuş demek Rabbim tamamına erdirsin
Insallah kuzum Rabbim kiz bebegi hayirli etmis bizim icin, saglikla gelsinler insallahSeni cok iyi anliyorum canim bu üzüntü degilde umut edisimizin merakı sadece..sağlikla gelsin bebislerimiz
Bu sene kiz senesi mi acaba gecen yil hep erkek duyuyodum bu ara kiz duymaya basladim hayirlisi olsun hepimiz icin bizde 5 kizkardesiz 1 erkek suan hepimiz birbirimize cok bagliyoz birinin basi agrisa hepimiz ordayizInsallah kuzum Rabbim kiz bebegi hayirli etmis bizim icin, saglikla gelsinler insallah
Oyle tabi ki cnm kizkardes olmak cok farkli bisey ama nefis yani insan farkli olani istiyor,Bu sene kiz senesi mi acaba gecen yil hep erkek duyuyodum bu ara kiz duymaya basladim hayirlisi olsun hepimiz icin bizde 5 kizkardesiz 1 erkek suan hepimiz birbirimize cok bagliyoz birinin basi agrisa hepimiz ordayiz
Nasip tabiiki canım senin için hakkında kız evlat hayırlı demekki ama erken bencede bidahaki kontrolde degisebilir. Gördümü doktor yoksa benimki gibi sadece tahmin mi yürüttü birde sende enfeksiyon iltihap falan varmı öyle birşey varsa naparsan yap kizin olurmuş ben öyle biliyorumMerhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Benim nasibimde yokmus..
Enfeksiyon falan hic bisey yok canim, duzenli kontrole gittim hepNasip tabiiki canım senin için hakkında kız evlat hayırlı demekki ama erken bencede bidahaki kontrolde degisebilir. Gördümü doktor yoksa benimki gibi sadece tahmin mi yürüttü birde sende enfeksiyon iltihap falan varmı öyle birşey varsa naparsan yap kizin olurmuş ben öyle biliyorum
Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin bize bakalim artik ne var onymuzde gorcez benim kafamdaki 12.gun doktor gitcem yumurtaya ve rahime baksin tek deneme yapcam bu ay cok heyecan yapiyoruz sakin olmamiz lazim insallah rabbim gonlumuzdekini bize nasip ederOyle tabi ki cnm kizkardes olmak cok farkli bisey ama nefis yani insan farkli olani istiyor,
Uzuldum dogal olarak ama tevekkulden baska yapacak bisey yok malesef. Allah biliyor icimi hic 3.cocuk fikri yokken geldi icime bu his. Nasip Rabbim bunu uygun gormus, sizlere nasip olur insallah
Bana da bu tarz birsey söyledi canım dudak da göremiyorum ama kız bence dedi erken ama ya bende doktora gidicem pandemiden dolayı korkuyorum özel hastaneden de 2 eylüle randevu alabildim nasıl dayanacağım okadar bende kız olduğunu biliyorum aslında ama yinede gidip emin olmak istiyorum. 3 kız annesi olmak kulağa hoş geliyor aslindaEnfeksiyon falan hic bisey yok canim, duzenli kontrole gittim hep
Canim bana tam olarak soyle dedi;
Erkek lehine birsey soyleyemem,kiz oldugunu dusunuyorum. Erkek bebeklerde biz orda bi doluluk dolgunluk goruruz,o yok.. Kiz bebeklerde de dıs dudak goruruz onu da tam goremiyorum. Ama bana sorarsan tahminimi kizdan yana kullaniyorum ve degisecegini zannetmiyorum dedi.
Insallah canim hayirlisi olsunRabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin bize bakalim artik ne var onymuzde gorcez benim kafamdaki 12.gun doktor gitcem yumurtaya ve rahime baksin tek deneme yapcam bu ay cok heyecan yapiyoruz sakin olmamiz lazim insallah rabbim gonlumuzdekini bize nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?