Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Saglikla gelsinler insallah canim, kiza benzettiklerinde degismiyor genelde, yani biz kendimizi hazirlayalim

Sana uzatma dedim! Beddua etmek her anlamda kötü. Yazma bir daha bana!

Kuzumm hayırlısı olsun. Sağlıkla ve hayırla gelsin. Sen de hep bunu diledin zaten. Tabi daha küçük olduğu için inş doktor yanılmıştır.

Doğrusu ben de bebeğimi kız hissediyorum. Belirtiler o yönde . Ben de pikken denemiştim.
Kuzum peki senin pikken denemenden kaç saat sonra açılma olmuştu?

Nasip canim artik hayirlisi boyleymis
Aksam 19.00 da iliski oldu pikken, 21.30 da silinme baslamisti canim

Nasip canim artik hayirlisi boyleymis
Aksam 19.00 da iliski oldu pikken, 21.30 da silinme baslamisti canim
Aslında çokta ideal bir zamanmış. Benim deneme gece ultra pikken olmuştu. Silinme ertesi gün oldu. O yüzden ümitsizim. Ama senin zamanlaman gerçekten çok iyiymiş. Hakikaten nasip kısmet canım . Sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın zaten

Hayırlısı olsun canm sağlıkla gelsin inşallah.. ama yanlışlık olabilir bir instagramda tahmin yapan hemşireler var bir sorsan bazen doktorların yanlış bildiğini doğru biliyorlar.. koz bile olsa 4. Yapmak için gençsin hayırlısı artık.. bir de neler yapmıştın erkek bebek için? Yumurtlamayı doktor kontrolünde mi yaptın??eşine takviye yaptın mı??

Canım çok erken değil mi ya kesinleşmesi için. Bu haftalarda çok yanılma oluyor

Oyle kuzum nasip,, yapacak bisey yok

Amin insallah 4.benim icin imkansiz cunku 3.bile cok zor bi karardi,,
Haftaya bi kez daha gidicem cnm, kesinleaecek o zaman,
aylarca kendimi takip ettim yumurtlama gunune, pik saatine, catlama saatine kadar ezberledim kendimi. Esim evet cok takviye kullandi. Ph seviyem cok yuksekti, vucudum alkaliydi, tum hormonlarim temiz,tum kan degerlerim.normaldi, ben aylarca ugrastim cok sey kullandim, esim keza yine oyle, keciboynuzu, cinko, selenyum, ginseng, e vitamin vs.
Hatimler dualar manevi olarak hersey,,
Kisacasi kaderime yazilmamis

Nasipten ötesi yok canım ne yapsak Rabbim yazmış bir kere. Senin zamanlaman ve yaptığın herşey eksiksizdi. Doktor yanilmıştır inşallah daha çok erken tahmin için. Ben denemeye cesaretimi kaybediyorum galiba Rabbim 3 kızıma sağlık versin.Keşke çevre ve eşimin tarafının baskıları olmasada 3 kızımla mutlu huzurlu yaşamaya devam etsemSenin hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah kalbindeki nasip olur Bizede umut olursun

sizlere değil bitanecim isteyen herkese sana da elbette, RABBİM ömrümüze yazmış olsun inşallah... er ya da geç

Canım yine de çok erken
İnşaAllah hayırlısıyla tekrar gittiğinde bize sağlıklı salih bir erkek bebeğin haberini verirsin.
Insallah kuzum ya belki bi umut iste
Bu da bebegin fotosu

Eklentiler

• 20200806_155010.webp
    12 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…