- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.261
Saglikla gelsinler insallah canim, kiza benzettiklerinde degismiyor genelde, yani biz kendimizi hazirlayalimBana da bu tarz birsey söyledi canım dudak da göremiyorum ama kız bence dedi erken ama ya bende doktora gidicem pandemiden dolayı korkuyorum özel hastaneden de 2 eylüle randevu alabildim nasıl dayanacağım okadar bende kız olduğunu biliyorum aslında ama yinede gidip emin olmak istiyorum. 3 kız annesi olmak kulağa hoş geliyor aslindaAma gönül olmayanı istiyor ablalarıda hep erkek diyor nasibimizde ne var bakalım...
Amin insallah canım benimAmin kuzum cok tesekur ederim, Rabbim boyle uygun gormushayirla saglikla gelsin insallah
Merhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Tam da hissettiğim gibi..
Nasipten ötesi yok gerçekten..üzülmüyorum,,sasirmadim da.
Rabbim sizlere nasıp etsin inşallah erkek evlat.
Benim nasibimde yokmus..
Nasip canim artik hayirlisi boyleymisKuzumm hayırlısı olsun. Sağlıkla ve hayırla gelsin. Sen de hep bunu diledin zaten. Tabi daha küçük olduğu için inş doktor yanılmıştır.
Doğrusu ben de bebeğimi kız hissediyorum. Belirtiler o yönde . Ben de pikken denemiştim.
Kuzum peki senin pikken denemenden kaç saat sonra açılma olmuştu?
Aslında çokta ideal bir zamanmış. Benim deneme gece ultra pikken olmuştu. Silinme ertesi gün oldu. O yüzden ümitsizim. Ama senin zamanlaman gerçekten çok iyiymiş. Hakikaten nasip kısmet canım . Sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın zatenNasip canim artik hayirlisi boyleymis
Aksam 19.00 da iliski oldu pikken, 21.30 da silinme baslamisti canim
Hayırlısı olsun canm sağlıkla gelsin inşallah.. ama yanlışlık olabilir bir instagramda tahmin yapan hemşireler var bir sorsan bazen doktorların yanlış bildiğini doğru biliyorlar.. koz bile olsa 4. Yapmak için gençsin hayırlısı artık.. bir de neler yapmıştın erkek bebek için? Yumurtlamayı doktor kontrolünde mi yaptın??eşine takviye yaptın mı??Merhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Benim nasibimde yokmus..
Canım çok erken değil mi ya kesinleşmesi için. Bu haftalarda çok yanılma oluyorMerhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Benim nasibimde yokmus..
Yok canım çok bilgilisin maşaAllah öyle düşünmeValla ben artık kendi bildiklerime güvenmiyorum canimerkek anneleri daha çok yardımcı olur
Birincisi ben senin ağzınla hareket etmiyorum.Sana uzatma dedim! Beddua etmek her anlamda kötü. Yazma bir daha bana!
Oyle kuzum nasip,, yapacak bisey yokAslında çokta ideal bir zamanmış. Benim deneme gece ultra pikken olmuştu. Silinme ertesi gün oldu. O yüzden ümitsizim. Ama senin zamanlaman gerçekten çok iyiymiş. Hakikaten nasip kısmet canım . Sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın zaten
Amin insallah 4.benim icin imkansiz cunku 3.bile cok zor bi karardi,,Hayırlısı olsun canm sağlıkla gelsin inşallah.. ama yanlışlık olabilir bir instagramda tahmin yapan hemşireler var bir sorsan bazen doktorların yanlış bildiğini doğru biliyorlar.. koz bile olsa 4. Yapmak için gençsin hayırlısı artık.. bir de neler yapmıştın erkek bebek için? Yumurtlamayı doktor kontrolünde mi yaptın??eşine takviye yaptın mı??
Insallah kuzum ya kendinden cok emin konustu doktor, haftaya tekrar gidicem bakalimCanım çok erken değil mi ya kesinleşmesi için. Bu haftalarda çok yanılma oluyor
Nasip kuzum aynennYok canım çok bilgilisin maşaAllah öyle düşünme
Hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz nasipte ne varsa o oluyor.
Canım yine de çok erkenInsallah kuzum ya kendinden cok emin konustu doktor, haftaya tekrar gidicem bakalim
Ben kendimi hazırladım eşimi hazırlama sürecindeyimSaglikla gelsinler insallah canim, kiza benzettiklerinde degismiyor genelde, yani biz kendimizi hazirlayalim
Nasipten ötesi yok canım ne yapsak Rabbim yazmış bir kere. Senin zamanlaman ve yaptığın herşey eksiksizdi. Doktor yanilmıştır inşallah daha çok erken tahmin için. Ben denemeye cesaretimi kaybediyorum galibaMerhaba kızlar , normalde yarın gidecektim ama bugün dayanamadım doktora gittim
3.kızım geliyor..
Benim nasibimde yokmus..
sizlere değil bitanecim isteyen herkese sana da elbette, RABBİM ömrümüze yazmış olsun inşallah... er ya da geçOyle tabi ki cnm kizkardes olmak cok farkli bisey ama nefis yani insan farkli olani istiyor,
Uzuldum dogal olarak ama tevekkulden baska yapacak bisey yok malesef. Allah biliyor icimi hic 3.cocuk fikri yokken geldi icime bu his. Nasip Rabbim bunu uygun gormus, sizlere nasip olur insallah
Insallah kuzum ya belki bi umut isteCanım yine de çok erken
İnşaAllah hayırlısıyla tekrar gittiğinde bize sağlıklı salih bir erkek bebeğin haberini verirsin.
Benim esimde beni teselli ediyorBen kendimi hazırladım eşimi hazırlama sürecindeyimDoktor söyledi kız olabilir diyorum ne biliyo daha küçücük dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?