- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.281
bence gayet de kesin konuşmamış kuzum değişeceğine inanıyorum lütfen dualara devamEnfeksiyon falan hic bisey yok canim, duzenli kontrole gittim hep
Canim bana tam olarak soyle dedi;
Erkek lehine birsey soyleyemem,kiz oldugunu dusunuyorum. Erkek bebeklerde biz orda bi doluluk dolgunluk goruruz,o yok.. Kiz bebeklerde de dıs dudak goruruz onu da tam goremiyorum. Ama bana sorarsan tahminimi kizdan yana kullaniyorum ve degisecegini zannetmiyorum dedi.
Kuzum yapacak bisey yok artikNasipten ötesi yok canım ne yapsak Rabbim yazmış bir kere. Senin zamanlaman ve yaptığın herşey eksiksizdi. Doktor yanilmıştır inşallah daha çok erken tahmin için. Ben denemeye cesaretimi kaybediyorum galibaRabbim 3 kızıma sağlık versin.Keşke çevre ve eşimin tarafının baskıları olmasada 3 kızımla mutlu huzurlu yaşamaya devam etsem Senin hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah kalbindeki nasip olur Bizede umut olursun
sizlere değil bitanecim isteyen herkese sana da elbette, RABBİM ömrümüze yazmış olsun inşallah... er ya da geç
Insallah kuzum ya 1 hafta bekliycem artik. Icim icimi yiyor, Tek gucum Dua zaten.bence gayet de kesin konuşmamış kuzum değişeceğine inanıyorum lütfen dualara devam
Bakti kuzum net degil dedi ama erkege benzettiIkra meyra baktı mı canım
diyet yaptığınızı hatırlıyorum ama vücut ph dikkat ettiniz mi? Yani burda gerçekten bu konuda bilgili olan birkaç kişiden birisiniz bence. Neyi kaçırmış olabilirsiniz eşe takviye olabilir mi? Ay valla umudumu kaybettim ben de bazı arkadaşların dediği gibi en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyoruz ama acaba çok düşünmeden kadere mi teslim olmalı...Yok kuzum yaptigim herseyin dogrulugunun farkindayim ama zaten ilk olarak nasip diye ciktik yola. Nasipten baska biseyin olmayacagini zaten biliyodum kii hep hayirlisini diledim. Hayirlisi buymus, Rabbim isteyene versin
Aynen ya hiç erkek demedin hep koz dedin özel. Konuşmada da inşallah benim için hissettiğin de gerçek olur sana da sürpriz yapsın bu bebiş hoopp oğlunuz geliyo deyiversin doktorKuzum yapacak bisey yok artik
Inanki ne baski ne bi laf duydum. Hic 3.cocuk dusunmezken Allah o hissi verdi icime. Hersey evet cok guzeldi deneme catlama vs. Ama denedigimin ertesi gunu o erkek hissi gitti yerine kiz bebek hissi geldi. Icimde bi kosede evet hep vardi bi ihtimal ama hep kiz olacak dedim,
Bana nasip olmadi sizlere olur insallah,
Bak o benzettiyse vardır bi bildiği sen ümitsizliğe kapılma dur hele doktor da gibi gibi demişBakti kuzum net degil dedi ama erkege benzetti
yemesin hep dualarımda oldun oldunuz hala da olacaksın bitanem RABBİM in mucizesiyle sevincimiz katlansın inşallahInsallah kuzum ya 1 hafta bekliycem artik. Icim icimi yiyor, Tek gucum Dua zaten.
Kuzum ph seviyem 8lerdeydi. Hatta bi ara 8.5 ti.diyet yaptığınızı hatırlıyorum ama vücut ph dikkat ettiniz mi? Yani burda gerçekten bu konuda bilgili olan birkaç kişiden birisiniz bence. Neyi kaçırmış olabilirsiniz eşe takviye olabilir mi? Ay valla umudumu kaybettim ben de bazı arkadaşların dediği gibi en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyoruz ama acaba çok düşünmeden kadere mi teslim olmalı...
bazen cehalet mutluluktur güzel arkadaşım, bunu gerçekten çok net söyleyebilirim. Teslimiyet dua sabır işin anahtarı sadece bu benceGüzel arkadaşlarım eskiden beri takip ediyorum burayı, ara ara gelip bakıyorum.Herşeyden önemlisi hepimizin evlatları hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ben de 2. çocuğum erkek olsun diye çok istiyorum napabilirim vs. diye de o yüzden çok araştırma yaptım. Sizle aynı gemideyim yani . Yabancı makaleleri okuyorum. Ben eskiden de yazmıştım aslında ama yeni arkadaşlar geldiği için onlara da söylemek istedim bi kez daha. X spermleri Y spermlerine göre daha yavaş hareket ediyor bilgisi yanlış bir bilgi ve eski bir bilgi . Güncel olarak yabancı bilimsel kaynaklarda bu tez çoktan çürütüldü. Biri diğerinden hızlı gitmiyor ve içeride yaşama ömürleri biri birinden fazla değil. (Ki bunun ispatı yumurtlama gününden önce deneyip erkek bebeği olan kişi de cok fazla duydum.)
Ayrıca daha yenilerde şunu öğrendim. biz vücudumuz alkali olsun diye uğraşıyoruz bir sürü şey yapmaya çalışıyoruz ya, aslında X de Y de ikisi de alkali ortamı seviyormuş. Ben bunları öğrendiğimde açıkcası moralim çok bozulmuştu çünkü insan elinden gelen bişeyleri yapmaya çalışıyor uğraşıyor fakat işte nafile sonuç olarak Rabbim ne yazdıysa o.o yüzden En güzel yapabileceğimiz şey bence dua, dua yine dua. Zaten insana ibret olacak bi şey şu ki her yıl nüfusdaki kız ve erkek bebek oranı %50 %50 dir. Hiç değişmez bu Rabbimin bi mucizesi.
Tabi araştırmaların bilimin sınırı yok. Ben hala okuyorum araştırıyorum. Belki bilmediğimiz bir şeyler vardır. X ile Y spermlerinin davranışları konusunda bir fark vs. yeni bişeyler cıkar öğreniriz olabilir. ama şuan için durum bu yani.
Bak o benzettiyse vardır bi bildiği sen ümitsizliğe kapılma dur hele doktor da gibi gibi demiş
Insallah canim Rabbim sana veAynen ya hiç erkek demedin hep koz dedin özel. Konuşmada da inşallah benim için hissettiğin de gerçek olur sana da sürpriz yapsın bu bebiş hoopp oğlunuz geliyo deyiversin doktor
Amin canım Rabbim yaşatsın sana o süpriziInsallah canim Rabbim sana veElifAsel54 e insallah hayirli kiz bebek versin, burdaki arkadaslara da erkek bebek nasip etsin. Hepiniz icin tek duam bu. Bi ihtimal bekliyorum evet ama cok umudum yok. Bugun kiz demesi bana surpriz olmadi. Haftaya erkek derse o zaman buyuk surpriz olur,nasip..
Kuzum zaten biz dua ile basladik bu yola, en cokta kiz bebek ihtimalini bile bile girdik bu ise.Güzel arkadaşlarım eskiden beri takip ediyorum burayı, ara ara gelip bakıyorum.Herşeyden önemlisi hepimizin evlatları hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ben de 2. çocuğum erkek olsun diye çok istiyorum napabilirim vs. diye de o yüzden çok araştırma yaptım. Sizle aynı gemideyim yani . Yabancı makaleleri okuyorum. Ben eskiden de yazmıştım aslında ama yeni arkadaşlar geldiği için onlara da söylemek istedim bi kez daha. X spermleri Y spermlerine göre daha yavaş hareket ediyor bilgisi yanlış bir bilgi ve eski bir bilgi . Güncel olarak yabancı bilimsel kaynaklarda bu tez çoktan çürütüldü. Biri diğerinden hızlı gitmiyor ve içeride yaşama ömürleri biri birinden fazla değil. (Ki bunun ispatı yumurtlama gününden önce deneyip erkek bebeği olan kişi de cok fazla duydum.)
Ayrıca daha yenilerde şunu öğrendim. biz vücudumuz alkali olsun diye uğraşıyoruz bir sürü şey yapmaya çalışıyoruz ya, aslında X de Y de ikisi de alkali ortamı seviyormuş. Ben bunları öğrendiğimde açıkcası moralim çok bozulmuştu çünkü insan elinden gelen bişeyleri yapmaya çalışıyor uğraşıyor fakat işte nafile sonuç olarak Rabbim ne yazdıysa o.o yüzden En güzel yapabileceğimiz şey bence dua, dua yine dua. Zaten insana ibret olacak bi şey şu ki her yıl nüfusdaki kız ve erkek bebek oranı %50 %50 dir. Hiç değişmez bu Rabbimin bi mucizesi.
Tabi araştırmaların bilimin sınırı yok. Ben hala okuyorum araştırıyorum. Belki bilmediğimiz bir şeyler vardır. X ile Y spermlerinin davranışları konusunda bir fark vs. yeni bişeyler cıkar öğreniriz olabilir. ama şuan için durum bu yani.
olmadık olmaz yeter ki "OL" desinInsallah canim Rabbim sana veElifAsel54 e insallah hayirli kiz bebek versin, burdaki arkadaslara da erkek bebek nasip etsin. Hepiniz icin tek duam bu. Bi ihtimal bekliyorum evet ama cok umudum yok. Bugun kiz demesi bana surpriz olmadi. Haftaya erkek derse o zaman buyuk surpriz olur,nasip..
Insallah kuzumAmin canım Rabbim yaşatsın sana o süprizi
Insallah bitanemolmadık olmaz yeter ki "OL" desin
Kesinlikle dua sabır belki biraz şans. Ama en önemlisi kadere iman. İnşallah hepimiz, herkes gönüllerindeki hayırlı yavrularına tez zamanda kavuşssun canım.bazen cehalet mutluluktur güzel arkadaşım, bunu gerçekten çok net söyleyebilirim. Teslimiyet dua sabır işin anahtarı sadece bu bence
Valla söylemiyim diyorum ama üzüldüm inanır mısın tabi ki evlat başımızın üzerinde yeri var ama ne bileyim ümidim de tükendi. Şahsen kendi adıma senin yaptıklarının belki onda birini yapıyorum... Allah’a sığınmaktan başka çare yok ne diyelim... doktoruna güveniyor musun başka doktora da mı gitsen? Burda da instagramda da tahmin yapan arkadaslar var bir de onlara mı göndersenKuzum ph seviyem 8lerdeydi. Hatta bi ara 8.5 ti.
Akinti,idrar, vajina ici,sperm aklina gelen herseyin ph ini yukselttim. Tek tek olctum. O kadar yukseldi ki ellerim falan kuruyup dökulmeye basladi. Ph damla kullandim. Karbonatli su yine oyle. Normal su hic icmedim. Esim takviyr o kadar cok kullandi ki.
Yani.aklina gelecek burda soylenen yapilan herseyi noktasina virgulune kadar yaptim, cokk pismanim keske hic bisey bilmeseydim, hic takip etmeseydim, gelisi guzel yapsaydim belki bi umit olmazdi icimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?