Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah bitanem
inşallah heyatım. ve sana bişe deyim mi senin çocukların çok güzel oluyolar yaaa valla bak bin maşallah barekallah kızların çok güzeller RABBİM bahtlarını da güzel eylesin ola ki kız olur hiç üzülme 3. dünya harikası gelecek demek

Insallah bitanem
inşallah heyatım. ve sana bişe deyim mi senin çocukların çok güzel oluyolar yaaa valla bak bin maşallah barekallah kızların çok güzeller RABBİM bahtlarını da güzel eylesin ola ki kız olur hiç üzülme 3. dünya harikası gelecek demek

Benim esimde beni teselli ediyor kendisi cabuk alisti
Hayırlısı canım haftaya netlesir insallah erkek der busefer, şuan imtihandasın belki amenna mi diyorsun isyan mi ediyorsun Rabbim sınıyor belkide, şer gördüğümüz şeylerde hayır hayır gördüklerimizde şer vardir bilemeyiz. Sen yine de sağlıklı hayırlı evlat olsun die duanı et nasıl olsa kız erkek belli artik.

Burdaki bi arkadas kiz, bi arkadas erkek dedi
Sen yine bildigin herseyi yap Allaha teslim ol,duaya saril. Rabbim bizden iyisini bilir, en hayirlisini nasip eder insallah. Umidin kirilmasin.

Hahah cok tatlisin cok sagol canim benim Rabbim bahtlarini guzel etsin insallah

Kuzum zaten biz dua ile basladik bu yola, en cokta kiz bebek ihtimalini bile bile girdik bu ise.
nasipten otesinin olmayacagini zaten biliyoruz.. o yuzden cokta takmamak lazim
Biliyorum canım, hep gördüm okudum seni. Doğru yolda ilerledin ne güzel de yaptın. Hayırlısı olmuştur o yüzden için ferah olsun canım.❤

Burdaki bi arkadas kiz, bi arkadas erkek dedi
Sen yine bildigin herseyi yap Allaha teslim ol,duaya saril. Rabbim bizden iyisini bilir, en hayirlisini nasip eder insallah. Umidin kirilmasin.
Öyle canım hayırlısı valla ben şahsen 2. Çocuk hiç düşünmüyorum Allah biliyor içimi eşim istiyor elden pek bişey de gelmiyor baksana

Yok kuzum haşaa isyan eder miyim, Rabbim cok aratmamis evlat vermis bana bundan degerlisi var mi, Allah olmayan herkese nasip etsin.
Inan ennn basindan beri sadece hayirlisi dedim, hayirlisi buymus cnm

Yok kuzum haşaa isyan eder miyim, Rabbim cok aratmamis evlat vermis bana bundan degerlisi var mi, Allah olmayan herkese nasip etsin.
Inan ennn basindan beri sadece hayirlisi dedim, hayirlisi buymus cnm
Öyle canım bizimde nasibimizde erkek evlat yokmuş demekki napalim benim zaten sürpriz gebelik enfeksiyonum vardı yani kendim için hiç ümitli değildim ama sizleri heyecanlı takip ediyorum. Demekki naparsan yap olmayınca olmuyormuş diyorum şimdi enazindan keşke deneseydim planlı hamile kalsaydım gibi düşünceler kafamdan siliniyor.

Hayirla saglikla gelsinler insallah

Kızlar iyi geceler misafirlikten geldim kadın hamile 9 haftalık ultrasonda bebeğinin hareketlerini görmüş dalga geçiyor galiba benimle ???? Böyle bişey mümkün mü ?? Babanem erkek cocuk cabuk canlanır ellerini ayakalarını oynatır hemen derdi bilemedim var mı bu durum yaşayan? Yoksa kadın dalga mı geçti

Bnmde oyle inan planli olsada olmayinca olmuyomus demekki hamile kaldıktan sonra bu grubu kesfettim ve burdakileri yapilan seyleri duyunca üzüldüm neden bende bunlari yapmadim hic arastirmadim die ama simdi o dusuncelerim gitti ...

Alakası yok canım benim kızlarım daha çabuk canlandı. Hareketlerini çok erken hissettim. Ama oğlumda geç hissettim. Zaten halk arasında da hep derler kızlar daha erken canlanır. 9 haftalık bebek icin baya bir abartılı konuşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…