Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Selam aleyküm arkadaşlar ben bu sayfayı birkaç gün keşfettim benim 3 tane kızım var Rabbim nasip ederse dördüncüsü ne niyetlendik Tabii gönlümden geçen hayırlı bir erkek evlat olması sizlerden dua bekliyorum ve sizler için de dua ediyorum hakkımızda hayırlısı neyi ise olsun inşallah

Hosgeldin, hayirlisiyla saglikli bi erkek evlat nasip olsun insallah, Allah gonlune gore versin

Hoşgeldin inşallah Rabbim sana da bizlere de yazmıştir hayirli saglikli birer paşa

Hoşgeldin inşallah Rabbim sana da bizlere de yazmıştir hayirli saglikli birer paşa
Amin inşaAllah gönlümüzdekini rabbim hayırlı kılsın döngümün 13.gecesinde yum. silikleştikten sonra değerlendirdik bakalım rabbim bize neyi nasip edecek. Tedbir bizden takdir Allahtan

L Laladunya hayırlı olsun canım dediğin gibi artık elimizden geleni (dua ve fiiliyat) yapıp gerisi için hiç endişelenmemek lazım ki zaten bunların hiç biri kesin yöntemler de değil sadece birer söylenti.Allah görmediklerimizi görür bilmediklerimizi bilir vardır bir hayır elbet.

Canım bunu hiç duymamıştım fitil kullananlar ondan mı kullaniyor acep?

Canım kaç haftalık oldun sen?Bende de ilk pipi vs oluşmamış diye tahmin yürütmüştü sonradan oluşmaz şimdiye kadar erkek olsa oluşurdu demişti ama belki de göremedi senin,olamaz mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…