- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.341
Canım kaç haftalık oldun sen?Bende de ilk pipi vs oluşmamış diye tahmin yürütmüştü sonradan oluşmaz şimdiye kadar erkek olsa oluşurdu demişti ama belki de göremedi senin,olamaz mı ki?
Amin insallah canim, hayirlisi olsun yapacak bisey yok. Allahin takdiri.
Canım ya bu kadar ince ince herşeyi noktası virgülüne kadar yaptığını bilmiyordum zaten benim bu kadar yapmam imkansız gibi bir şey.Sadece dua dua dua demek ki farketmiyor kız da erkek de ayette bahsedildiği gibi dilediğine kız dilediğine erkek verir Allah'ın taktiri.Yoksa zaten yumurtlama günü vs ile olsa zamanlamaya göre oğlan ve kızlarda yığılma olurdu.Girdim bu gruba ama sanırım biz ne yaparsak yapalım olacak olan olacak bunu anlamama vesile oldu.Kuzum ph seviyem 8lerdeydi. Hatta bi ara 8.5 ti.
Akinti,idrar, vajina ici,sperm aklina gelen herseyin ph ini yukselttim. Tek tek olctum. O kadar yukseldi ki ellerim falan kuruyup dökulmeye basladi. Ph damla kullandim. Karbonatli su yine oyle. Normal su hic icmedim. Esim takviyr o kadar cok kullandi ki.
Yani.aklina gelecek burda soylenen yapilan herseyi noktasina virgulune kadar yaptim, cokk pismanim keske hic bisey bilmeseydim, hic takip etmeseydim, gelisi guzel yapsaydim belki bi umit olmazdi icimde.
Aynı benim gibi olmuşsun canım çok iyi anlıyorum seni.Beni de on gün sonra çağırdı ama bir daha hiç gitmedim de sormadım da.Sagliksiz bir erkek evlat veya hayırsız ömür boyu çektirecek bir oğlun olsa çok daha kötü olacağını düşün ferahla teslim ol canım.Amin insallah canim, hayirlisi olsun yapacak bisey yok. Allahin takdiri.
Bana doktor hic oyle bisey demedi cnm. Kiz oldughnu dusunuyorum, degisecegini sanmiyorum dedi, haftaya cagirdi tekrar ama gitmeyi dusunmuyorum
Aynı benim gibi olmuşsun canım çok iyi anlıyorum seni.Beni de on gün sonra çağırdı ama bir daha hiç gitmedim de sormadım da.Sagliksiz bir erkek evlat veya hayırsız ömür boyu çektirecek bir oğlun olsa çok daha kötü olacağını düşün ferahla teslim ol canım.
Yok kuzum zaten ben herseyi yaptim Allaha biraktim ki en basindan beri hep hayirlisini diledim. Hayirlisi buymus, uzulmek falan yok tabi Rabbim bizden iyisini bilirCanım ya bu kadar ince ince herşeyi noktası virgülüne kadar yaptığını bilmiyordum zaten benim bu kadar yapmam imkansız gibi bir şey.Sadece dua dua dua demek ki farketmiyor kız da erkek de ayette bahsedildiği gibi dilediğine kız dilediğine erkek verir Allah'ın taktiri.Yoksa zaten yumurtlama günü vs ile olsa zamanlamaya göre oğlan ve kızlarda yığılma olurdu.Girdim bu gruba ama sanırım biz ne yaparsak yapalım olacak olan olacak bunu anlamama vesile oldu.
Ya neden bu kadar ümitsiz oldun bi git bakalım tekrar net bişey dememiş ki benim kuzene kız dedi ikra erkek dedi erkek çıktı bence git bizde merak ediyoruzAmin insallah canim, hayirlisi olsun yapacak bisey yok. Allahin takdiri.
Bana doktor hic oyle bisey demedi cnm. Kiz oldughnu dusunuyorum, degisecegini sanmiyorum dedi, haftaya cagirdi tekrar ama gitmeyi dusunmuyorum
Canim bilmiyorum gitmek gelmiyor icimden acikcasi. Evet ikra erkek dedi, 1 ay sonra gideyim tamamen net soylesin aklim hic karismasin diyorum,Ya neden bu kadar ümitsiz oldun bi git bakalım tekrar net bişey dememiş ki benim kuzene kız dedi ikra erkek dedi erkek çıktı bence git bizde merak ediyoruz
Sen git bir ay nasıl geçer mi canım zaten net der haftayaCanim bilmiyorum gitmek gelmiyor icimden acikcasi. Evet ikra erkek dedi, 1 ay sonra gideyim tamamen net soylesin aklim hic karismasin diyorum,
Insallah canim bakalim ya dua et hayirlisi neyse o olsunSen git bir ay nasıl geçer mi canım zaten net der haftaya
Üzülme hemşirem, Muhakkak Allah işiten ve bilendir. Rabbim ömrüne hayırlısıyla erkek evladı da yerleştirmiştir inşallahKızlar ben de size bayramda yaşadığım bir olayı anlatayım biliyorsunuz yakın zamanda bebeğimin karnimda oluşmadığindan kalbi vs atmadığından zorunlu kürtaj oldum sürpriz bı hamilelikti şimdi düşünmüyorum ama yine de yaşasın istedim Allah biliyor hatta bayağı zor bir dönem oldu şu son 2 hafta özellikle.Neyse daha iyiyim şimdi.Bayramda köye ziyarete gittim dede babanne mezarını orda iki tane de hala gelmiş hala kızım falan orda kalıyorlar ben de günü birlik bir aile ziyareti yaparım dedim ben 7 sene oldu evleneli ve 6 ve 2 yaşında iki tane kızım var.Bizim kuzen daha iki sene oldu evleneli bir oğlu var bir yaşında.ben orda oturuyorum bir anda kizim merdivenlere gitti orda babası var görüyorum ben de ondan telaş yapmadım baksan çocuğa dediler bakıyorum ben görüyorum merak etmeyin dedim ters ters bana Sen de anne misin dedi bir tanesi.Ben de çok şükür iki tane çocuğumu büyüttüm büyüğü ,6 yaşında ve şimdiye kadar bir sıkıntı yastamadi rabbim elimden geldiğince baktım dedim.Sonra hala kızı bir anda belki Allah ilerde bir tane erkek evlat nasip eder de o zaman anlarsın dedi.Ben çok üzüldüm açıkçası daha iki sene önce evlenen dünün çocuğu bir yaşındaki oğluyla anneliğin kitabını yazmış gibi havalarda ben bedvadan anne olmuşum gibi kız annesi olan anne değilmiş ya da yarım anneymis gibi haller tavırlar çok gücüme gitti.Hayir ben belki memnunum hayatımdan belki olmayacak bir daha ya da iki kizim bana yeter diyeceğim inanın o kadar kırıldı ki kalbim annem de oradaydı o da evet erkek çocuk daha zor vs dedi benim neler çektiğimi en iyi bildiği halde iki kızımla kpss çalışıyorum ve inanın sabah akşam küçük kızım bir yaramazlik peşinde.Ama ben lafa gelince gene anneliği anlamamış oluyorum.Bu düşük yapmış halimle zaten hassasım böyle konuşmaları canımı çok yaktı yani diyeceğim beddua etme diyen arkadaş;insanlar gerçekten canı yanmadikca aynısını yaşa demez kimseye. Ben ne kimsenin evliliğine karıştım bu zamana kadar ne de anneliğine oğluna kızına.Ama insanlar gerçekten çok farklıymış.Rabbime havale ediyorum hepsini ve bu canımın yangınını...
Kızlar iyi geceler misafirlikten geldim kadın hamile 9 haftalık ultrasonda bebeğinin hareketlerini görmüş dalga geçiyor galiba benimle ???? Böyle
valla çok sinir oluyorum ama malesef böyle bi algı var bu belki de bizi erkek çocuğu doğurmalıymısız gibi hissettiriyor. İnsanlar insanlar... benim kızım da aşırı hareketli uykusu az olan bi bebek ama kimse inanmıyor çünkü erkek değil. Erkek olup aşırı uslu olanlar da var. Bu konuyu bile cinsiyete bağlıyorlar kız ya biz çocuk bakmıyoruz. Ah ahKızlar ben de size bayramda yaşadığım bir olayı anlatayım biliyorsunuz yakın zamanda bebeğimin karnimda oluşmadığindan kalbi vs atmadığından zorunlu kürtaj oldum sürpriz bı hamilelikti şimdi düşünmüyorum ama yine de yaşasın istedim Allah biliyor hatta bayağı zor bir dönem oldu şu son 2 hafta özellikle.Neyse daha iyiyim şimdi.Bayramda köye ziyarete gittim dede babanne mezarını orda iki tane de hala gelmiş hala kızım falan orda kalıyorlar ben de günü birlik bir aile ziyareti yaparım dedim ben 7 sene oldu evleneli ve 6 ve 2 yaşında iki tane kızım var.Bizim kuzen daha iki sene oldu evleneli bir oğlu var bir yaşında.ben orda oturuyorum bir anda kizim merdivenlere gitti orda babası var görüyorum ben de ondan telaş yapmadım baksan çocuğa dediler bakıyorum ben görüyorum merak etmeyin dedim ters ters bana Sen de anne misin dedi bir tanesi.Ben de çok şükür iki tane çocuğumu büyüttüm büyüğü ,6 yaşında ve şimdiye kadar bir sıkıntı yastamadi rabbim elimden geldiğince baktım dedim.Sonra hala kızı bir anda belki Allah ilerde bir tane erkek evlat nasip eder de o zaman anlarsın dedi.Ben çok üzüldüm açıkçası daha iki sene önce evlenen dünün çocuğu bir yaşındaki oğluyla anneliğin kitabını yazmış gibi havalarda ben bedvadan anne olmuşum gibi kız annesi olan anne değilmiş ya da yarım anneymis gibi haller tavırlar çok gücüme gitti.Hayir ben belki memnunum hayatımdan belki olmayacak bir daha ya da iki kizim bana yeter diyeceğim inanın o kadar kırıldı ki kalbim annem de oradaydı o da evet erkek çocuk daha zor vs dedi benim neler çektiğimi en iyi bildiği halde iki kızımla kpss çalışıyorum ve inanın sabah akşam küçük kızım bir yaramazlik peşinde.Ama ben lafa gelince gene anneliği anlamamış oluyorum.Bu düşük yapmış halimle zaten hassasım böyle konuşmaları canımı çok yaktı yani diyeceğim beddua etme diyen arkadaş;insanlar gerçekten canı yanmadikca aynısını yaşa demez kimseye. Ben ne kimsenin evliliğine karıştım bu zamana kadar ne de anneliğine oğluna kızına.Ama insanlar gerçekten çok farklıymış.Rabbime havale ediyorum hepsini ve bu canımın yangınını...
Canim insanlar hep konuşurKızlar ben de size bayramda yaşadığım bir olayı anlatayım biliyorsunuz yakın zamanda bebeğimin karnimda oluşmadığindan kalbi vs atmadığından zorunlu kürtaj oldum sürpriz bı hamilelikti şimdi düşünmüyorum ama yine de yaşasın istedim Allah biliyor hatta bayağı zor bir dönem oldu şu son 2 hafta özellikle.Neyse daha iyiyim şimdi.Bayramda köye ziyarete gittim dede babanne mezarını orda iki tane de hala gelmiş hala kızım falan orda kalıyorlar ben de günü birlik bir aile ziyareti yaparım dedim ben 7 sene oldu evleneli ve 6 ve 2 yaşında iki tane kızım var.Bizim kuzen daha iki sene oldu evleneli bir oğlu var bir yaşında.ben orda oturuyorum bir anda kizim merdivenlere gitti orda babası var görüyorum ben de ondan telaş yapmadım baksan çocuğa dediler bakıyorum ben görüyorum merak etmeyin dedim ters ters bana Sen de anne misin dedi bir tanesi.Ben de çok şükür iki tane çocuğumu büyüttüm büyüğü ,6 yaşında ve şimdiye kadar bir sıkıntı yastamadi rabbim elimden geldiğince baktım dedim.Sonra hala kızı bir anda belki Allah ilerde bir tane erkek evlat nasip eder de o zaman anlarsın dedi.Ben çok üzüldüm açıkçası daha iki sene önce evlenen dünün çocuğu bir yaşındaki oğluyla anneliğin kitabını yazmış gibi havalarda ben bedvadan anne olmuşum gibi kız annesi olan anne değilmiş ya da yarım anneymis gibi haller tavırlar çok gücüme gitti.Hayir ben belki memnunum hayatımdan belki olmayacak bir daha ya da iki kizim bana yeter diyeceğim inanın o kadar kırıldı ki kalbim annem de oradaydı o da evet erkek çocuk daha zor vs dedi benim neler çektiğimi en iyi bildiği halde iki kızımla kpss çalışıyorum ve inanın sabah akşam küçük kızım bir yaramazlik peşinde.Ama ben lafa gelince gene anneliği anlamamış oluyorum.Bu düşük yapmış halimle zaten hassasım böyle konuşmaları canımı çok yaktı yani diyeceğim beddua etme diyen arkadaş;insanlar gerçekten canı yanmadikca aynısını yaşa demez kimseye. Ben ne kimsenin evliliğine karıştım bu zamana kadar ne de anneliğine oğluna kızına.Ama insanlar gerçekten çok farklıymış.Rabbime havale ediyorum hepsini ve bu canımın yangınını...
Valla hic takma kafani, insanlar dengesiz cunku. Kinadigini yasamadan ölmez insan. Allah daha buyuk sinavlarla imtihan etmesin bizleri. Cok sukur akilli saglikli cocuklarimiz var. Rabbim olmayanlara nasip etsin. Olsa ne guzel olur evet ama olmazsa dunyanin sonu degil,uzulme hicKızlar ben de size bayramda yaşadığım bir olayı anlatayım biliyorsunuz yakın zamanda bebeğimin karnimda oluşmadığindan kalbi vs atmadığından zorunlu kürtaj oldum sürpriz bı hamilelikti şimdi düşünmüyorum ama yine de yaşasın istedim Allah biliyor hatta bayağı zor bir dönem oldu şu son 2 hafta özellikle.Neyse daha iyiyim şimdi.Bayramda köye ziyarete gittim dede babanne mezarını orda iki tane de hala gelmiş hala kızım falan orda kalıyorlar ben de günü birlik bir aile ziyareti yaparım dedim ben 7 sene oldu evleneli ve 6 ve 2 yaşında iki tane kızım var.Bizim kuzen daha iki sene oldu evleneli bir oğlu var bir yaşında.ben orda oturuyorum bir anda kizim merdivenlere gitti orda babası var görüyorum ben de ondan telaş yapmadım baksan çocuğa dediler bakıyorum ben görüyorum merak etmeyin dedim ters ters bana Sen de anne misin dedi bir tanesi.Ben de çok şükür iki tane çocuğumu büyüttüm büyüğü ,6 yaşında ve şimdiye kadar bir sıkıntı yastamadi rabbim elimden geldiğince baktım dedim.Sonra hala kızı bir anda belki Allah ilerde bir tane erkek evlat nasip eder de o zaman anlarsın dedi.Ben çok üzüldüm açıkçası daha iki sene önce evlenen dünün çocuğu bir yaşındaki oğluyla anneliğin kitabını yazmış gibi havalarda ben bedvadan anne olmuşum gibi kız annesi olan anne değilmiş ya da yarım anneymis gibi haller tavırlar çok gücüme gitti.Hayir ben belki memnunum hayatımdan belki olmayacak bir daha ya da iki kizim bana yeter diyeceğim inanın o kadar kırıldı ki kalbim annem de oradaydı o da evet erkek çocuk daha zor vs dedi benim neler çektiğimi en iyi bildiği halde iki kızımla kpss çalışıyorum ve inanın sabah akşam küçük kızım bir yaramazlik peşinde.Ama ben lafa gelince gene anneliği anlamamış oluyorum.Bu düşük yapmış halimle zaten hassasım böyle konuşmaları canımı çok yaktı yani diyeceğim beddua etme diyen arkadaş;insanlar gerçekten canı yanmadikca aynısını yaşa demez kimseye. Ben ne kimsenin evliliğine karıştım bu zamana kadar ne de anneliğine oğluna kızına.Ama insanlar gerçekten çok farklıymış.Rabbime havale ediyorum hepsini ve bu canımın yangınını...
Gerçekten çok sinir bozucu erkek kız kıyaslaması yaptıklarında benim kızlarım kaç tane erkek çocuğunu cebinden çıkarır diyorum gerçekten de öyle hanım hanımcık uslu sakın değil ikiside babasına çekmiş aşırı hareketli kreşte öğretmeni gözümle bile takip edemiyorum diyo. Çok şükür ama başlarına kötü birsey gelmedi buzamana kadar oğlum da olsa aynı şekilde davranırım pimpirikli çocuğu düştü die ortalığı ayağa kaldıran annelerden değilim çok şükürKızlar ben de size bayramda yaşadığım bir olayı anlatayım biliyorsunuz yakın zamanda bebeğimin karnimda oluşmadığindan kalbi vs atmadığından zorunlu kürtaj oldum sürpriz bı hamilelikti şimdi düşünmüyorum ama yine de yaşasın istedim Allah biliyor hatta bayağı zor bir dönem oldu şu son 2 hafta özellikle.Neyse daha iyiyim şimdi.Bayramda köye ziyarete gittim dede babanne mezarını orda iki tane de hala gelmiş hala kızım falan orda kalıyorlar ben de günü birlik bir aile ziyareti yaparım dedim ben 7 sene oldu evleneli ve 6 ve 2 yaşında iki tane kızım var.Bizim kuzen daha iki sene oldu evleneli bir oğlu var bir yaşında.ben orda oturuyorum bir anda kizim merdivenlere gitti orda babası var görüyorum ben de ondan telaş yapmadım baksan çocuğa dediler bakıyorum ben görüyorum merak etmeyin dedim ters ters bana Sen de anne misin dedi bir tanesi.Ben de çok şükür iki tane çocuğumu büyüttüm büyüğü ,6 yaşında ve şimdiye kadar bir sıkıntı yastamadi rabbim elimden geldiğince baktım dedim.Sonra hala kızı bir anda belki Allah ilerde bir tane erkek evlat nasip eder de o zaman anlarsın dedi.Ben çok üzüldüm açıkçası daha iki sene önce evlenen dünün çocuğu bir yaşındaki oğluyla anneliğin kitabını yazmış gibi havalarda ben bedvadan anne olmuşum gibi kız annesi olan anne değilmiş ya da yarım anneymis gibi haller tavırlar çok gücüme gitti.Hayir ben belki memnunum hayatımdan belki olmayacak bir daha ya da iki kizim bana yeter diyeceğim inanın o kadar kırıldı ki kalbim annem de oradaydı o da evet erkek çocuk daha zor vs dedi benim neler çektiğimi en iyi bildiği halde iki kızımla kpss çalışıyorum ve inanın sabah akşam küçük kızım bir yaramazlik peşinde.Ama ben lafa gelince gene anneliği anlamamış oluyorum.Bu düşük yapmış halimle zaten hassasım böyle konuşmaları canımı çok yaktı yani diyeceğim beddua etme diyen arkadaş;insanlar gerçekten canı yanmadikca aynısını yaşa demez kimseye. Ben ne kimsenin evliliğine karıştım bu zamana kadar ne de anneliğine oğluna kızına.Ama insanlar gerçekten çok farklıymış.Rabbime havale ediyorum hepsini ve bu canımın yangınını...
Evet canım gerçekten var öyle birşey iltihap enfeksiyon varsa kadın hastalıklarıyla ilgili etkiliyormuş.Canım bunu hiç duymamıştım fitil kullananlar ondan mı kullaniyor acep?
Var gibi gorunuyorKızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Adetime 4gün var. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor. 20 dakika içinde çektim attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?