Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim 11.günğmn canım. İlk idrarım değil üstelik zaten hissediyordum. Tek ve yum gününde ilişki oldu bakalım sonuç ne olacak
İnşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip eder canım benim testin gayet iyi pik yapmıştı senin zamanlama iyi oldu bakalım hayırlısı olsun hakkınızda

İnşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip eder canım benim testin gayet iyi pik yapmıştı senin zamanlama iyi oldu bakalım hayırlısı olsun hakkınızda
Evet canım zamanlamam iyiydi o nrscarfeyi içmeseydim iyiydi de neyse bakalım. Tek seyrek yum günü ilişki oldu

Kızlar benim adetim bitti bugün 8.günüm dün test yaptım bi merak ettim böyle çıktı sizce ne zaman başlayım teste biliyorsunuz adet döngüm uzun oluyor genelde bu ay adet bitimi incir kürü yapıyorum bi fikir verir misiniz bana 3 cicek annesi L Laladunya iwashereonce

Eklentiler

• IMG_20200807_164025.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…