- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.381
İnşallah canım sen bol bol dua et gerisi Allahıma kalmışİnşAllah canım umarım sonucumu etkilememiştir
Aynen canım Rabbim hayırlı evlat versin sağlıklı sıhhatli hayırlı akıllı fikirliİnşallah canım sen bol bol dua et gerisi Allahıma kalmış
InsAllah gonlundeki olurBenim 11.günğmn canım. İlk idrarım değil üstelik zaten hissediyordum. Tek ve yum gününde ilişki oldu bakalım sonuç ne olacak
Testin çoksa hergun duzenli yap canimKızlar benim adetim bitti bugün 8.günüm dün test yaptım bi merak ettim böyle çıktı sizce ne zaman başlayım teste biliyorsunuz adet döngüm uzun oluyor genelde bu ay adet bitimi incir kürü yapıyorum bi fikir verir misiniz bana3 cicek annesi L Laladunya @Ceymiceyn
Sağol canım benim bakalım gerisi allahtan yıllar önce rüyamda gördüğüm bana erkek evladı müjdeleyen türbe vardı. O gün oraya gittim. Eşime ilişkiden 1saat önce kahve olmayınca kola içirdim.vajinal karbonatlı duş yaptım eşim de bölgesel soğuk duş aldı. Abdestlendik niyetlendik. İhlası mızı okuduk. Sonuç bu bakalımInsAllah gonlundeki olur
Senin ve isteyen herkesin.
Rabbim yeter ki ol desinSağol canım benim bakalım gerisi allahtan yıllar önce rüyamda gördüğüm bana erkek evladı müjdeleyen türbe vardı. O gün oraya gittim. Eşime ilişkiden 1saat önce kahve olmayınca kola içirdim.vajinal karbonatlı duş yaptım eşim de bölgesel soğuk duş aldı. Abdestlendik niyetlendik. İhlası mızı okuduk. Sonuç bu bakalım
Daha var canim siviya dikkat ederek takibe devam etKızlar benim adetim bitti bugün 8.günüm dün test yaptım bi merak ettim böyle çıktı sizce ne zaman başlayım teste biliyorsunuz adet döngüm uzun oluyor genelde bu ay adet bitimi incir kürü yapıyorum bi fikir verir misiniz bana3 cicek annesi L Laladunya @Ceymiceyn
Testim var canım şuan için sıkıntı yokTestin çoksa hergun duzenli yap canim
Yumurtlama gunu değişebiliyo bazı aylarda 2 defa yumurtlama oluyo
Aynen canım benim Rabbim yazmıştır onu ne yazarsa onu yaşıyoruzRabbim yeter ki ol desin
InsAllah yazmıştır isteyen herkesin kaderine
Hayırlı olsun cnm yarın kesin çıkar Allahın izniyleBenim 11.günğmn canım. İlk idrarım değil üstelik zaten hissediyordum. Tek ve yum gününde ilişki oldu bakalım sonuç ne olacak
Hayırlı olsun canım benimde bu şekilde çıktı ilk önce kan filan vermedim Bence test yap sonra kalp atışı için gidersin doktoraİnşallah canım yarın tekrar yapayım mı kan vermeye mi gideyim bilemedim
Bence yarın önce testi yap eğer için rahat olmazsa kan verİnşallah canım yarın tekrar yapayım mı kan vermeye mi gideyim bilemedim
Test bulamam ki kzuum yaBence yarın önce testi yap eğer için rahat olmazsa kan ver
Test pazartesiye kaldı canım ya. BulamadımHayırlı olsun canım benimde bu şekilde çıktı ilk önce kan filan vermedim Bence test yap sonra kalp atışı için gidersin doktora
Hangi türbeSağol canım benim bakalım gerisi allahtan yıllar önce rüyamda gördüğüm bana erkek evladı müjdeleyen türbe vardı. O gün oraya gittim. Eşime ilişkiden 1saat önce kahve olmayınca kola içirdim.vajinal karbonatlı duş yaptım eşim de bölgesel soğuk duş aldı. Abdestlendik niyetlendik. İhlası mızı okuduk. Sonuç bu bakalım
Test pazartesiye kaldı canım ya. Bulamadım
Canım var gibi yarın yine test yap kesin belli olurKızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Adetime 4gün var. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor. 20 dakika içinde çektim attım
Tamam kuzum sabah ilk idrarla yapacağım nöb. Eczaneden test aldımCanım var gibi yarın yine test yap kesin belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?