Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bende oğluma hamile kalmadan önce Amerikada meşhur bir kadın doğumcuya sordum ve y lerin hızlı gittiği fakat az yaşadığını, xlerin tam tersi olduğu bilgisini doğruladı. Kendisi sürekli seminerlere katılan, makaleler yayınlayan, çalışkan gerçekten çok iyi bir doktordur. Ama her zaman en güçlü sperm döller diye de ekledi. Bende yabancı makaleleri çok okudum yabancı bebek sitelerinde çok takıldım hala da takılıyorum ama hiç aksini okumadım. Bence teoride bi sıkıntı yok ama işte en iyi zamanlama herşey tam olsa da en güçlü sperm hangisi ise o oluyor.

Benim kızımda oğlumda oynuyorsu 9 haftalık ultrasonlarında. Sanırım cinsiyetle alakası yok ve dediği doğru oynuyorlar. Bende videoları bile var.

Canım üzülme boşver
Gerçekten bazı insanları anlamak imkansız
Bana da geçen bir arkadaşım bebeğin kız olduğunu söyleyince teselli eder gibi “olsun” dedi şok oldum. Yani benim çok şükür ikisinden de var artık buna da laf demezler diye düşünüyordum diyorlarmış. Hatta ilerde bi de oğlan için yine denersin diyorlar. Anlamıyorum yani neden niye ve size ne...
Kısacası sen mükemmel de olsan, hayatın mükemmel de olsa diyecek birşey buluyorlar.
Ve benim kızım beni daha çok yoruyor oğlumdan. Bu işlerin cinsiyetle alakası yok umarım birgün onlar da anlar.
Son olarak bence kız annesi olmak muhteşem birşey

Senin için doğumum da özel dua edicem canım inşAllah. Rabbim sana sağlıklı, salih ikiz erkek evlat versin. Ne kadar ayıp söyledikleri şey. Sanki cinsiyet seçimi insanın elindeymiş gibi.

Senin için doğumum da özel dua edicem canım inşAllah. Rabbim sana sağlıklı, salih ikiz erkek evlat versin. Ne kadar ayıp söyledikleri şey. Sanki cinsiyet seçimi insanın elindeymiş gibi.
ALLAH razı olsun canım. Rabbim bir birimize ettiğimiz duaları kabul etsin inşaallah. Burdaki herkesi çok iyi anlıyorum. Kalbimizdekini Rabbim biliyor nasip etsin inşallah

Canlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.Bir el atın ballar. Yarın kan vereyim diyorum sizce ne yapayım bugün mü gitsem versem

Eklentiler

• IMG_20200809_073943.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20200809_073645.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 90
Bat geçince ver istersen cnm dün daha netti sanki bugün zor gördüm

Marka farkından olabilir mi ki tatlım. Veya yok mu sence. Günümü bekleyeyim mi yarına gidip versem mi.
Bence var bugün daha net Çıkar demişti bata üç gün kala böyleydi benim

Eklentiler

• 49992043-4730-4530-9376-7D35807A5E38.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 82
canım bat günü geçsin bencede öyle git dr var gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…