- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.401
Canım fotoya göre nubu paralel duruyor ama defalarca gördük burda paralel olup erkek bebek olanı da. Sana da öyle olur inşAllahInsallah kuzum ya belki bi umut iste
Bu da bebegin fotosu
Canım bende oğluma hamile kalmadan önce Amerikada meşhur bir kadın doğumcuya sordum ve y lerin hızlı gittiği fakat az yaşadığını, xlerin tam tersi olduğu bilgisini doğruladı. Kendisi sürekli seminerlere katılan, makaleler yayınlayan, çalışkan gerçekten çok iyi bir doktordur. Ama her zaman en güçlü sperm döller diye de ekledi. Bende yabancı makaleleri çok okudum yabancı bebek sitelerinde çok takıldım hala da takılıyorum ama hiç aksini okumadım. Bence teoride bi sıkıntı yok ama işte en iyi zamanlama herşey tam olsa da en güçlü sperm hangisi ise o oluyor.Güzel arkadaşlarım eskiden beri takip ediyorum burayı, ara ara gelip bakıyorum.Herşeyden önemlisi hepimizin evlatları hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ben de 2. çocuğum erkek olsun diye çok istiyorum napabilirim vs. diye de o yüzden çok araştırma yaptım. Sizle aynı gemideyim yani . Yabancı makaleleri okuyorum. Ben eskiden de yazmıştım aslında ama yeni arkadaşlar geldiği için onlara da söylemek istedim bi kez daha. X spermleri Y spermlerine göre daha yavaş hareket ediyor bilgisi yanlış bir bilgi ve eski bir bilgi . Güncel olarak yabancı bilimsel kaynaklarda bu tez çoktan çürütüldü. Biri diğerinden hızlı gitmiyor ve içeride yaşama ömürleri biri birinden fazla değil. (Ki bunun ispatı yumurtlama gününden önce deneyip erkek bebeği olan kişi de cok fazla duydum.)
Ayrıca daha yenilerde şunu öğrendim. biz vücudumuz alkali olsun diye uğraşıyoruz bir sürü şey yapmaya çalışıyoruz ya, aslında X de Y de ikisi de alkali ortamı seviyormuş. Ben bunları öğrendiğimde açıkcası moralim çok bozulmuştu çünkü insan elinden gelen bişeyleri yapmaya çalışıyor uğraşıyor fakat işte nafile sonuç olarak Rabbim ne yazdıysa o.o yüzden En güzel yapabileceğimiz şey bence dua, dua yine dua. Zaten insana ibret olacak bi şey şu ki her yıl nüfusdaki kız ve erkek bebek oranı %50 %50 dir. Hiç değişmez bu Rabbimin bi mucizesi.
Tabi araştırmaların bilimin sınırı yok. Ben hala okuyorum araştırıyorum. Belki bilmediğimiz bir şeyler vardır. X ile Y spermlerinin davranışları konusunda bir fark vs. yeni bişeyler cıkar öğreniriz olabilir. ama şuan için durum bu yani.
Benim kızımda oğlumda oynuyorsu 9 haftalık ultrasonlarında. Sanırım cinsiyetle alakası yok ve dediği doğru oynuyorlar. Bende videoları bile var.Kızlar iyi geceler misafirlikten geldim kadın hamile 9 haftalık ultrasonda bebeğinin hareketlerini görmüş dalga geçiyor galiba benimle ???? Böyle bişey mümkün mü ?? Babanem erkek cocuk cabuk canlanır ellerini ayakalarını oynatır hemen derdi bilemedim var mı bu durum yaşayan? Yoksa kadın dalga mı geçti
Yapar da doğru çıkar mı orası muamma10 haftalık bebeğe doktor cinsiyet yorumu yapabilir mi sizce
Canım üzülme boşverKızlar ben de size bayramda yaşadığım bir olayı anlatayım biliyorsunuz yakın zamanda bebeğimin karnimda oluşmadığindan kalbi vs atmadığından zorunlu kürtaj oldum sürpriz bı hamilelikti şimdi düşünmüyorum ama yine de yaşasın istedim Allah biliyor hatta bayağı zor bir dönem oldu şu son 2 hafta özellikle.Neyse daha iyiyim şimdi.Bayramda köye ziyarete gittim dede babanne mezarını orda iki tane de hala gelmiş hala kızım falan orda kalıyorlar ben de günü birlik bir aile ziyareti yaparım dedim ben 7 sene oldu evleneli ve 6 ve 2 yaşında iki tane kızım var.Bizim kuzen daha iki sene oldu evleneli bir oğlu var bir yaşında.ben orda oturuyorum bir anda kizim merdivenlere gitti orda babası var görüyorum ben de ondan telaş yapmadım baksan çocuğa dediler bakıyorum ben görüyorum merak etmeyin dedim ters ters bana Sen de anne misin dedi bir tanesi.Ben de çok şükür iki tane çocuğumu büyüttüm büyüğü ,6 yaşında ve şimdiye kadar bir sıkıntı yastamadi rabbim elimden geldiğince baktım dedim.Sonra hala kızı bir anda belki Allah ilerde bir tane erkek evlat nasip eder de o zaman anlarsın dedi.Ben çok üzüldüm açıkçası daha iki sene önce evlenen dünün çocuğu bir yaşındaki oğluyla anneliğin kitabını yazmış gibi havalarda ben bedvadan anne olmuşum gibi kız annesi olan anne değilmiş ya da yarım anneymis gibi haller tavırlar çok gücüme gitti.Hayir ben belki memnunum hayatımdan belki olmayacak bir daha ya da iki kizim bana yeter diyeceğim inanın o kadar kırıldı ki kalbim annem de oradaydı o da evet erkek çocuk daha zor vs dedi benim neler çektiğimi en iyi bildiği halde iki kızımla kpss çalışıyorum ve inanın sabah akşam küçük kızım bir yaramazlik peşinde.Ama ben lafa gelince gene anneliği anlamamış oluyorum.Bu düşük yapmış halimle zaten hassasım böyle konuşmaları canımı çok yaktı yani diyeceğim beddua etme diyen arkadaş;insanlar gerçekten canı yanmadikca aynısını yaşa demez kimseye. Ben ne kimsenin evliliğine karıştım bu zamana kadar ne de anneliğine oğluna kızına.Ama insanlar gerçekten çok farklıymış.Rabbime havale ediyorum hepsini ve bu canımın yangınını...
Senin için doğumum da özel dua edicem canım inşAllah. Rabbim sana sağlıklı, salih ikiz erkek evlat versin. Ne kadar ayıp söyledikleri şey. Sanki cinsiyet seçimi insanın elindeymiş gibi.Bizi kimler kınıyorsa aynı durumu yaşamadan ölmesin. Zihniyeti bozuk insanlar kız çocuğunu değersiz görüp kendilerinde varsa oğlan böbürlenip duruyorlar. Benim eltilerde hep bir laf sokma derdinde. Bizim oğlumuz var hiç olmazsa senin yok. Yapıcanmı bir tane daha. ya kız olursa oda. bide peşine aman Allah korusun demezler mi. Ne kadar cevabımı versemde kalbimde yara açmayı hep başarıyorlar malesefki
Sizde mi testle takip yapıp hamile kaldınız?Benim yumurtlamadan sonra 10. Gün böyleydi testim. Ertesi gün kanda hcg 151 çıkmıştı. Tebrikler canım hamilesin
Teste devam et canım 8. Güne göre koyu bile çıkmışKızlar benim adetim bitti bugün 8.günüm dün test yaptım bi merak ettim böyle çıktı sizce ne zaman başlayım teste biliyorsunuz adet döngüm uzun oluyor genelde bu ay adet bitimi incir kürü yapıyorum bi fikir verir misiniz bana@3 cicek annesi L Laladunya iwashereonce
ALLAH razı olsun canım. Rabbim bir birimize ettiğimiz duaları kabul etsin inşaallah. Burdaki herkesi çok iyi anlıyorum. Kalbimizdekini Rabbim biliyor nasip etsin inşallahSenin için doğumum da özel dua edicem canım inşAllah. Rabbim sana sağlıklı, salih ikiz erkek evlat versin. Ne kadar ayıp söyledikleri şey. Sanki cinsiyet seçimi insanın elindeymiş gibi.
Bat geçince ver istersen cnm dün daha netti sanki bugün zor gördümCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.Bir el atın ballar. Yarın kan vereyim diyorum sizce ne yapayım bugün mü gitsem versem
Marka farkından olabilir mi ki tatlım. Veya yok mu sence. Günümü bekleyeyim mi yarına gidip versem mi.Bat geçince ver istersen cnm dün daha netti sanki bugün zor gördüm
Bence var bugün daha net Çıkar demişti bata üç gün kala böyleydi benimMarka farkından olabilir mi ki tatlım. Veya yok mu sence. Günümü bekleyeyim mi yarına gidip versem mi.
Var var insallah canm kandada cikar ama bekle biraz olmadi onun gecsin oyle gidersinMarka farkından olabilir mi ki tatlım. Veya yok mu sence. Günümü bekleyeyim mi yarına gidip versem mi.
canım bat günü geçsin bencede öyle git dr var gibi görünüyorCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.Bir el atın ballar. Yarın kan vereyim diyorum sizce ne yapayım bugün mü gitsem versem
Insallah cnm hayirlisi olsun❣❣Canım fotoya göre nubu paralel duruyor ama defalarca gördük burda paralel olup erkek bebek olanı da. Sana da öyle olur inşAllah
Tamam canım teşekkürlercanım bat günü geçsin bencede öyle git dr var gibi görünüyor
Tamam canım batım 3gün sonra 4.günde gideyimVar var insallah canm kandada cikar ama bekle biraz olmadi onun gecsin oyle gidersin
Canım 1 gün yapıp 1 gün yapmayım dedim t koyulaşıncaya kadar bu test 7.günündü 8 yapmadım bugün 9.gün akşam üzeri yapacağım yineTeste devam et canım 8. Güne göre koyu bile çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?