- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.421
Iyi oğlunda gay olur deseydin madem kız doğurmak onlara göre iyi bir şey değilse. Geri kalmış kafalıların düşündüğü şey kiz cocukların ilerde kötü yola düşeceği sacmalığıdır.
giz bu deli boşver durup durup yazarMune rica ediyorum ilgilenin kavga çıkarmaya çalışıyor
Birşey olmaz Allahın izniyleİyi geceler kızlar mersba dün saçımı boyadm bugün bat idi ama olmadı hamile olabilirmiyim tedirgin olmaya başladm keşke bıgün daha bekşeseydm
İnşallah canım ya düşündükçe kızıyorum kendimeBirşey olmaz Allahın izniyle
Ben nasıl olsa hamile kalamıyorum diye deneme yaptığım ay termal sıcak sulara gittim. Bir hafta boyunca sonra eve geldik saçlarımı boyadım. Bir sürü alış veriş yaptım ağır ağır taşıdım. Sonra hamile Olduğumu öğrendim. Eğer bebek sağlıklı ise hiçbir şey olmaz. Kalbinizİ ferah tutun. Bilmeden yapılan bir şey zarar vermez.İyi geceler kızlar mersba dün saçımı boyadm bugün bat idi ama olmadı hamile olabilirmiyim tedirgin olmaya başladm keşke bıgün daha bekşeseydm
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olurBen nasıl olsa hamile kalamıyorum diye deneme yaptığım ay termal sıcak sulara gittim. Bir hafta boyunca sonra eve geldik saçlarımı boyadım. Bir sürü alış veriş yaptım ağır ağır taşıdım. Sonra hamile Olduğumu öğrendim. Eğer bebek sağlıklı ise hiçbir şey olmaz. Kalbinizİ ferah tutun. Bilmeden yapılan bir şey zarar vermez.
Tamam canım biraz daha bekleyeyim emin olamıyorum ki en yakınlarım çizginin olmadığını o çizginin daha koyu olması gerektiğini iddia ediyorlar. Günüm gelmedi desem de ne çare yok anlamıyorlarTestin pozitifse bosuna hastneye gidip kan verme tatlim hastaneler su an virüs kayniyo kendini tehlikeye koyma
İnşAllah canımHayırlısı olsun gözün Aydın paşan yoldadır inşallah
Yanlış anlamayın ama bir şey soracağım madem bizi bu kadar basit ve cahil görüyorsunuz ve bir cinsiyeti istemeye tamamen karşısınız.Erkek bebek isteyenler konusunda ne işiniz var? Yani sırf trollemek için mi konu başlıklarina bakıp bu konulara giriyorsunuz kavga çıkartmaya çalışmıyorum diyorsunuz ama geriye tek bu ihtimal kalıyor.Kavga çıkarmaya çalışmıyorum.
Canım onu tam bilemeyiz bence herkesin vücüdü farklı sen bundan sonra bol bol dua edilen hayırlısı olsun diye saflıkla gelir inşallah test yaptın mıKızlar tekrardan bakar mısınız 03.00da olan testte çatlama var değil mi son testi de 03.00da yaptığım testten 6-7 saat sonra yani sabahı yapmıştım. Yumurtlama anı tamamen çizginin silikleşmesi değil dimi. Ben gece 03.30da değerlendirmiltim. Sanırım hamişim bakalım artık.
Tabiki öyle tatlım. Ben fotoğrafa göre sormuştum. İnşAllah canım benim. Kaset testlerden sonra tekrar yapmadım balım. Günüme hala 2gün var. Kan vermeye o zaman gideyim diyorumCanım onu tam bilemeyiz bence herkesin vücüdü farklı sen bundan sonra bol bol dua edilen hayırlısı olsun diye saflıkla gelir inşallah test yaptın mı
Şimdide versen çıkar kanda zamanlaman güzel inşallah nasip olurTabiki öyle tatlım. Ben fotoğrafa göre sormuştum. İnşAllah canım benim. Kaset testlerden sonra tekrar yapmadım balım. Günüme hala 2gün var. Kan vermeye o zaman gideyim diyorum
İnşAllah canım Rabbim hayırlı evlat versinŞimdide versen çıkar kanda zamanlaman güzel inşallah nasip olur
Hoşgeldiniz tekrar inşallah bundan sonraki süreçte herşey güzel olacakKızlar merhaba nasılsınız. Kötü şeyler yaşadıktan sonra biraz toparlandım ve aranıza tekrar döndüm. 2 düşük yaptım malum. Araştırma yaptıracak ve tekrar hamilelik düşünüyorum. Ben de şimdilik durum bu. Var mı cinsiyet öğrenen falan. Sizler ne durumdasınız.herkesi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?