- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.441
Canim henüz bisey yok.
Aynen canım henüz bişey yok zaten ağrı sızı da yok şimdilik İncir yaptığım için biraz erken başladım kaçırmamak içinCanim henüz bisey yok.
Aynı durumdayız Ekim ayı arkadaşımAynen canım henüz bişey yok zaten ağrı sızı da yok şimdilik İncir yaptığım için biraz erken başladım kaçırmamak için
Bişiyde kalmadı he eylül ekim 2 ayAynen canım henüz bişey yok zaten ağrı sızı da yok şimdilik İncir yaptığım için biraz erken başladım kaçırmamak için
Aynen canım benimde 35.gün pik olmuştuAynı durumdayız Ekim ayı arkadaşımben daha başlamafım teste ama rrken ya bi 5 gün sonra filan başlarım heçen ay 36.gün pik olmuştu
Aynen ya zaman hızlı geçiyor bazen bende korkuyorumBişiyde kalmadı he eylül ekim 2 ayinşallah beklediğimize değer benim hiç umudum yok hep kıza hazırlıyorum kendimi, erkek derse orda şoka girer yığılırım zaten büyük ihtimal
Canim BU vatandaş tanıdık biri bence bi derdi var bizimle sadece buraya girip buraya yazıyorYanlış anlamayın ama bir şey soracağım madem bizi bu kadar basit ve cahil görüyorsunuz ve bir cinsiyeti istemeye tamamen karşısınız.Erkek bebek isteyenler konusunda ne işiniz var? Yani sırf trollemek için mi konu başlıklarina bakıp bu konulara giriyorsunuz kavga çıkartmaya çalışmıyorum diyorsunuz ama geriye tek bu ihtimal kalıyor.
Canım teste devam yavaş yavaş olgunlaşıyor inşaAllah yumurtan
Bir şey soracağım izninle pikken mi değerlendirdin??Kızlar tekrardan bakar mısınız 03.00da olan testte çatlama var değil mi son testi de 03.00da yaptığım testten 6-7 saat sonra yani sabahı yapmıştım. Yumurtlama anı tamamen çizginin silikleşmesi değil dimi. Ben gece 03.30da değerlendirmiltim. Sanırım hamişim bakalım artık.
Cnm hamilemisin ben seni ekim de deneme yapacak sanıyorum Rize li arkadaş sen değilmisin?Bişiyde kalmadı he eylül ekim 2 ayinşallah beklediğimize değer benim hiç umudum yok hep kıza hazırlıyorum kendimi, erkek derse orda şoka girer yığılırım zaten büyük ihtimal
Şu tek yaptığın test en son ise o test dem sonra deneme yapsaydın mı acaba tam net çatlamış eşit koyuluktaKızlar tekrardan bakar mısınız 03.00da olan testte çatlama var değil mi son testi de 03.00da yaptığım testten 6-7 saat sonra yani sabahı yapmıştım. Yumurtlama anı tamamen çizginin silikleşmesi değil dimi. Ben gece 03.30da değerlendirmiltim. Sanırım hamişim bakalım artık.
Canım 3te yaptığım da eşit koyuluktaydı aslında. Saat olmayan sabah 10gibi yaptığım. Tek ilişki tavsiye ediyorlar diye tekrar denemedim. Gerisi Rabbime kalmış sunmuştur bize ne olacağını bu saatten sonra ne yapsam boş olan oldu. Resimlere tekrar baksana balım dikkatliceŞu tek yaptığın test en son ise o test dem sonra deneme yapsaydın mı acaba tam net çatlamış eşit koyulukta
Tatlım 15.00pikti, 18.00da ultra pik dedi arkadaşlar. 00.30da pikti ama çok pik değildi. 03.00da eşitti hatta c bir tık çok az farkla daha koyıydu. Sabahki çatlamış zaten ama ona da hala pik diyenler oldu zaman yazmayan fotoya. Ben pikliğe göre değerlendirdim. Eşit koyuluktayken diyebiliriz. Zamanlamam yanlış mı olmuş yoksaBir şey soracağım izninle pikken mi değerlendirdin??
Canim sana ozelden de soyledim senin testin catlamisKızlar benim zamanlama da sıkıntı mı var ya bir el atın ne olur. İlk zamanlarda sanırım oğluş tuttu diyordum ama şimdi çatlamamış falan diyenler olunca kız sanırım demeye başladım. Anlayanlar yorum yazarlarsa sevinirim. Allah herkesin gönlündekini versin inşallah canlar.
Tamam kuzum tevekkellalah.Canim sana ozelden de soyledim senin testin catlamis
Bosuna aklini karıştırma
Herkesin test acilma süresi farklıdır
Kiminin cattan sonra hemen açılır kiminin senin ki gibi daha gec
Sabah ki teste gore yapsan gec kalırdın
00.30 daki testinde yumurta salınmaya baslamis 3.00 da net catlamis
Sen Rabbime tevekkül et o en dogrusunu bilir kaderinde varsa zaten bunlar bahane
Niye bu kadar takiyosun ki artik. Hamilelik tuttuysa tuttu, zaten kismetten otesi olmayacak bu kadar takmaKızlar benim zamanlama da sıkıntı mı var ya bir el atın ne olur. İlk zamanlarda sanırım oğluş tuttu diyordum ama şimdi çatlamamış falan diyenler olunca kız sanırım demeye başladım. Anlayanlar yorum yazarlarsa sevinirim. Allah herkesin gönlündekini versin inşallah canlar.
Evet canım benimCnm hamilemisin ben seni ekim de deneme yapacak sanıyorum Rize li arkadaş sen değilmisin?
Adetin hemen arkasından erkek oluyo derlerdi inanmazdım gerçekten benimde öyle oldu adet bitiminden üç gün sora tutmuş bebeğim ve erkek çıktıbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?