Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canım henüz bişey yok zaten ağrı sızı da yok şimdilik İncir yaptığım için biraz erken başladım kaçırmamak için
Aynı durumdayız Ekim ayı arkadaşım ben daha başlamafım teste ama rrken ya bi 5 gün sonra filan başlarım heçen ay 36.gün pik olmuştu

Aynen canım henüz bişey yok zaten ağrı sızı da yok şimdilik İncir yaptığım için biraz erken başladım kaçırmamak için
Bişiyde kalmadı he eylül ekim 2 ay inşallah beklediğimize değer benim hiç umudum yok hep kıza hazırlıyorum kendimi, erkek derse orda şoka girer yığılırım zaten büyük ihtimal

Aynı durumdayız Ekim ayı arkadaşım ben daha başlamafım teste ama rrken ya bi 5 gün sonra filan başlarım heçen ay 36.gün pik olmuştu
Aynen canım benimde 35.gün pik olmuştu bu ay İncir kürü yapıyorum o yüzden erken başladım birde geçen ay benim büyük ihtimalle 2 yum oldu ilkini kaçırdım ama tahminimce o çatlamadan söndü ikincide 35.gün oldu o yüzden daha erken başladım nasip artık
Bişiyde kalmadı he eylül ekim 2 ay inşallah beklediğimize değer benim hiç umudum yok hep kıza hazırlıyorum kendimi, erkek derse orda şoka girer yığılırım zaten büyük ihtimal
Aynen ya zaman hızlı geçiyor bazen bende korkuyorum bana sorsan benimde hep kız geçiyor hiç erkek olmaz diyorum Rabbim isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip eder inşallah bol dua edelim

Canim BU vatandaş tanıdık biri bence bi derdi var bizimle sadece buraya girip buraya yazıyor
muhtemelen 2 üyelik

Kızlar bugün doktora gittim Cinsiyet sormadım herşey yolunda dedi . Şişlik için bir ilaç önermedi diyetisyene gidebilirsin dedi hayırlısı artık

Bir şey soracağım izninle pikken mi değerlendirdin??

Şu tek yaptığın test en son ise o test dem sonra deneme yapsaydın mı acaba tam net çatlamış eşit koyulukta

Şu tek yaptığın test en son ise o test dem sonra deneme yapsaydın mı acaba tam net çatlamış eşit koyulukta
Canım 3te yaptığım da eşit koyuluktaydı aslında. Saat olmayan sabah 10gibi yaptığım. Tek ilişki tavsiye ediyorlar diye tekrar denemedim. Gerisi Rabbime kalmış sunmuştur bize ne olacağını bu saatten sonra ne yapsam boş olan oldu. Resimlere tekrar baksana balım dikkatlice

Eklentiler

• IMG_20200729_103716.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20200729_025810.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20200729_011326.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20200728_175257.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20200728_150225.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 63
Bir şey soracağım izninle pikken mi değerlendirdin??
Tatlım 15.00pikti, 18.00da ultra pik dedi arkadaşlar. 00.30da pikti ama çok pik değildi. 03.00da eşitti hatta c bir tık çok az farkla daha koyıydu. Sabahki çatlamış zaten ama ona da hala pik diyenler oldu zaman yazmayan fotoya. Ben pikliğe göre değerlendirdim. Eşit koyuluktayken diyebiliriz. Zamanlamam yanlış mı olmuş yoksa

Kızlar benim zamanlama da sıkıntı mı var ya bir el atın ne olur. İlk zamanlarda sanırım oğluş tuttu diyordum ama şimdi çatlamamış falan diyenler olunca kız sanırım demeye başladım. Anlayanlar yorum yazarlarsa sevinirim. Allah herkesin gönlündekini versin inşallah canlar.

Eklentiler

• CollageMaker_20200729_030828190.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 54
Canim sana ozelden de soyledim senin testin catlamis
Bosuna aklini karıştırma
Herkesin test acilma süresi farklıdır
Kiminin cattan sonra hemen açılır kiminin senin ki gibi daha gec
Sabah ki teste gore yapsan gec kalırdın
00.30 daki testinde yumurta salınmaya baslamis 3.00 da net catlamis
Sen Rabbime tevekkül et o en dogrusunu bilir kaderinde varsa zaten bunlar bahane

Tamam kuzum tevekkellalah.

Niye bu kadar takiyosun ki artik. Hamilelik tuttuysa tuttu, zaten kismetten otesi olmayacak bu kadar takma

Cnm hamilemisin ben seni ekim de deneme yapacak sanıyorum Rize li arkadaş sen değilmisin?
Evet canım benim Ekimde deneme yapacapım evet şimdi adetim bitti 15 gün filan oldu takip yapmayı bekliyorum 4 5 hüne her sabah test yapmaya başlicam bakalım bu ay pik görünce doktora gidicem bakim testte pik görünüyo ama yumurta büyümüşmü bi atak varmı çatlamaya hazırmı gerçekten, haber ederim sizede

benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Adetin hemen arkasından erkek oluyo derlerdi inanmazdım gerçekten benimde öyle oldu adet bitiminden üç gün sora tutmuş bebeğim ve erkek çıktı

Kizlar bakin siz burda ne goruyorsunuz? Boyle resim verip te kiz dedi doktor anlamadim ki... butun hisslerim erkekten yana... lutfen herkesten dua istiyorum bu arada 18+0 gunluk.

Eklentiler

• CF1D6999-1212-4CB4-B955-BF427A2F8911.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…