Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bence pikten sonra tekrar eşit koyuluğu (eğer pikle arası kısa süre ise) yakalayınca tek ilişki olmalı çift olacakta aynı anda iki ilişki erkek ikinci boşalmada daha hareketli sperm yolluyormuş..

Eşitken değerlendirdiysen çok çok iyi hayırlı olsun.. testlerin arasına uyku sokamayın arkadaşlar dinlenmiş idrar oluyor sonra

Adetin hemen arkasından erkek oluyo derlerdi inanmazdım gerçekten benimde öyle oldu adet bitiminden üç gün sora tutmuş bebeğim ve erkek çıktı
Yumurtlamışsındır.. adetime 4 gün var ve bugünler de tekrar yumurtluyorum. Bazen benimde bir adet döngümde 2 hatta 3 kez yumurtladığım oluyor.adet sonrası yumurtlamıdığım olur. bu çevresel faktörlere göre değişiyor.. eşim uzaktayken adetim geçilir mesela herhalde diyorum dürtüler azalıyor ve yumurtlamam geçiyor. Yani değişken oluyor yani herkesin farklı

Bence pikten sonra tekrar eşit koyuluğu (eğer pikle arası kısa süre ise) yakalayınca tek ilişki olmalı çift olacakta aynı anda iki ilişki erkek ikinci boşalmada daha hareketli sperm yolluyormuş..
Valla tek oldu canım 5günlğk falan cinsel perhiz yaptık. Tek derin seyrek ilişki oldu bakalım gerisi Yaradana kalmış

Canım benim sen de öyle olma. Çok kötü birşey gerçekten. Maalesef . Şimdi de testin erkek bebek için doğru zaman olup olmamasına taktım. Elbetteki herşey Rabbimin elinde bundan kuşkum yok
Evet ne kadar soylesekte insanin elinde olmuyor, yapacagimizi yaptik, gerisi Allahin takdiri cnm

Ben 2.kızımın cinsiyetini öğrenince çok üzülmüştüm. Erkek istiyordum tabiki. Ama o günlerde bir rüya gördüm. Rüyama bir dede geldi. Elini karnıma koydu. Ben cinsiyetini bilmiyorum bu arada. Benim hamile olduğumu 3kızım olacağını sonra 1tane oğlum olacağını söyledi. Cinsiyeti öğrenince bu dede geldi geldi aklıma. 3.nün kız olacağını düşünüyordum bu rüya mukabilinde. 3.nün cinsiyetini öğrendik kız. Ama hiç üzülmedim. O esnada kardeşim aradı tabi sesim güzel mutlu geliyor. Kızım olacağını söyledim ee dedi sesin neden çok mutlu geliyor dedi. Napiyim ağlayayım mı dedim hülaasa şimdi de o rüyaya binaen bakalım ne olacak.

RüyAda mı yoksa gerçekte mi 3 kızın var cnm?

Kizlar bakin siz burda ne goruyorsunuz? Boyle resim verip te kiz dedi doktor anlamadim ki... butun hisslerim erkekten yana... lutfen herkesten dua istiyorum bu arada 18+0 gunluk.
Direkt bacak arasını çekip vermiş
Sen sanki yumurtlama takibi yapıp hamile kalmıştın iki ilişki denemiştin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…