Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bakin siz burda ne goruyorsunuz? Boyle resim verip te kiz dedi doktor anlamadim ki... butun hisslerim erkekten yana... lutfen herkesten dua istiyorum bu arada 18+0 gunluk.
18 haftalık nettir canım kız dediyse doktor değişeceğini sanmıyorum inşallah gönlündeki nasip olur

Evet canim oyle yapmistim. Yumurtalama takible pikken ve silindikten sonra denedim 4. gebeligim ama cok cok istiyorum erkek olmasini... ne dusunuyorsun. Doktor israrla kiz dio

Genelde 10. ve 12. haftalarda yapılan tahminler yanlış çıkıyor bende de kordonla karıştırmıştı 10. haftada ama 18. hafta net belli olur diye düşünüyorum

28 temmuzda adet olmuştum kızlar bugun dedm hazır bişiy yememiş içmemişim bi test yapayım dahalık birşey yok gibi dimi var daha yumurtlamaya

Eklentiler

• IMG-20200811-WA0019.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 43
Evet canim oyle yapmistim. Yumurtalama takible pikken ve silindikten sonra denedim 4. gebeligim ama cok cok istiyorum erkek olmasini... ne dusunuyorsun. Doktor israrla kiz dio
Canım bana da kız gibi geldi. Erkeklerde o bölgede top gibi bi yuvarlak oluyor ama bunda iki dudak var gibi.
inşaAllah hayırlısıyla gönlündekini duyarsın. 3 kızın vardı sanırım çok isterim yanılma olsun. Senin testlerin de karışıklık olmuştu doktora gitmiştin sanki doktorda çatlamış diyemem demişti diye hatırlıyorum ben

Bence 2 güne pik olur gayet netlesmis cizgi benim boyle olunca ertesi gün pik oluyo
Öylemi dersin şimden sonra her sabah yapayım o zaman test bari, bide bişey sorcam ya ille niye sabah ilk idrarı yapıp 3 saat sonra test yapıyoruz erken kalkmak zorunda kalıyoruz 10de kalksam ilk idrarımı yapsam bişiy yiyip içmesem 3 saat sonra test yapsam 1 2 gibi olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…