- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.481
18 haftalık nettir canım kız dediyse doktor değişeceğini sanmıyorum inşallah gönlündeki nasip olurKizlar bakin siz burda ne goruyorsunuz? Boyle resim verip te kiz dedi doktor anlamadim ki... butun hisslerim erkekten yana... lutfen herkesten dua istiyorumbu arada 18+0 gunluk.
Güzelim bu bebek kız bebek görünüyor doktor değiliz ama anlaşılıyorKizlar bakin siz burda ne goruyorsunuz? Boyle resim verip te kiz dedi doktor anlamadim ki... butun hisslerim erkekten yana... lutfen herkesten dua istiyorumbu arada 18+0 gunluk.
Aktif canımBu forum hâlâ aktifmi arkadaşlar.
Evet canim oyle yapmistim. Yumurtalama takible pikken ve silindikten sonra denedim 4. gebeligim ama cok cok istiyorum erkek olmasini... ne dusunuyorsun. Doktor israrla kiz dio
Tsk ederim canım. Bütün mesajları okudum genel olarak deneyen arkadaşlar diyet ve ovu gününe değiniyor beN diyet değil ama ovu gününü denicemAktif canım
Evet var period uzun herhalde 16 veya 17 gün yumurtlarsın28 temmuzda adet olmuştum kızlar bugun dedm hazır bişiy yememiş içmemişim bi test yapayım dahalık birşey yok gibi dimi var daha yumurtlamaya
Evet uzun canım, geçen ay 36.pik olmuştu 1 buçuk 2 gün sürdü sonra çatladı, bugun kolaj yapar atarım buraya geçen ayıEvet var period uzun herhalde 16 veya 17 gün yumurtlarsın
Bende az maz anliyorum ama kizlarda 3 cizgi oluyor yada gamburger tarzi ama burda hic goreniyorum.Güzelim bu bebek kız bebek görünüyor doktor değiliz ama anlaşılıyor
Gönlüne göre olsun inşallah canımTsk ederim canım. Bütün mesajları okudum genel olarak deneyen arkadaşlar diyet ve ovu gününe değiniyor beN diyet değil ama ovu gününü denicem
28 temmuzda adet olmuştum kızlar bugun dedm hazır bişiy yememiş içmemişim bi test yapayım dahalık birşey yok gibi dimi var daha yumurtlamaya
Canım bana da kız gibi geldi. Erkeklerde o bölgede top gibi bi yuvarlak oluyor ama bunda iki dudak var gibi.Evet canim oyle yapmistim. Yumurtalama takible pikken ve silindikten sonra denedim 4. gebeligim ama cok cok istiyorum erkek olmasini... ne dusunuyorsun. Doktor israrla kiz dio
Aa çok sağol tamam öyle yaparım bidahakineCanım biraz bekle öyle at resmi daha net belli olur testi yaptıktan 10 dkk sonra çek at
Şuan ki halini bi atar mısın canımAa çok sağol tamam öyle yaparım bidahakine
Şuan böyle azönce attığım gibiŞuan ki halini bi atar mısın canım
Bence 2 güne pik olur gayet netlesmis cizgi benim boyle olunca ertesi gün pik oluyo
Öylemi dersinBence 2 güne pik olur gayet netlesmis cizgi benim boyle olunca ertesi gün pik oluyo
Canım baya koyu çıkmış sanki bence hergün aynı saatte yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?