Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet doktor kontrol de yaptirmisti. Doktor bu ay yumurtalama olmamis demisti ama olusmus sonraki ultrasonlardan bebek tam yumurtalama gunume denk geliyordu. Inshallah artik hayirlisi demek kismetimde 4. kizi varmis. Inshallah duanizi eksik etmeyin O isterse hersey mumkin olur

Ben oyle yapiyodum hep 11 de uyandim idrarimi yaptim yarm bardak su ictim 2 de test yaptim bazen degisik olsa da genelde böyle yaptim

Ederim canım tabiki de
Allah büyük gücü herşeye yeter

Kızlar bunlar da benim testler hala bişey yok bende birde siz bakın dün ki test bir tuhaftı kuruyunca da böyle olmuş zaten..
iwashereonce 3 cicek annesi L Laladunya
Canım yavaş yavaş koyulaşıyor
Benim mesela birgün senin 11. Gün testin gibi oluyordu testim ertesi gün ikisi aynı koyuluk oluyordu bi anda
Yapıyla alakalı böyle koyulaşana kadar hergün bir testle takip gerek

Acaba 2 defa mi yumurtluyosun çünkü 11.gün boyleyse 35.günde pik olmasi cok uzun bi süre degil mi

Acaba 2 defa mi yumurtluyosun çünkü 11.gün boyleyse 35.günde pik olmasi cok uzun bi süre degil mi

Canım yavaş yavaş koyulaşıyor
Benim mesela birgün senin 11. Gün testin gibi oluyordu testim ertesi gün ikisi aynı koyuluk oluyordu bi anda
Yapıyla alakalı böyle koyulaşana kadar hergün bir testle takip gerek
Canım bunlar geçen ay ki testlerim ilk testlerim de giderek koyulaşma olmuştu daha sonra böyle açıldı hiç pik görmemiştim tam kaçırdım derken bu 34.testteki halinden ertesi gün pik oldu benimde

Eklentiler

• IMG_20200717_152444.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20200718_151640.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 32
Bilmiyorum sizi bilemiyorum ama ben ovulasyon testlerine daha doğrusu Lh hormonum değeri azalınca illa yumurtamın çatlamış olması ilkesine pek inanamıyorum yani her zaman olmayabilir diye düşünüyorum sonuçta makine değiliz belli bir prosedüre göre işlesin üreme sistememimizen güzeli ultrasonda görmek çatladığını

Daha cok canim
Baya yavas gidiyor
Bende öyle düşünüyorum canım
İncir etkilemedi mi acaba
Geçen ay tam olarak öyle oldu bence ama ilk yum çat olmadan söndü ikincide çat oldu çünkü adetin 23.günü yaptığım test sanki ertesi gün pik olacak kadar koyuydu ama bi süre koyu devam edip sonra açılmaya başladı ve 35.gün birden pik oldu

Zaten en garantisi Dr kontrolü ile aynı anda test yapmak

Testin garantisi yok ki zaten ama %90 dogru bence testler

23.gün dedign testten sonra kaç saat aralıklarla test yaptın belki sönmemistir hemen bi kaç saatte pik olup silinmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…