- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.501
Amın inşallah canım hepimizinGönlüne göre olsun inşallah canım
Evet doktor kontrol de yaptirmisti. Doktor bu ay yumurtalama olmamis demisti ama olusmus sonraki ultrasonlardan bebek tam yumurtalama gunume denk geliyordu. Inshallah artik hayirlisi demek kismetimde 4. kizi varmis. Inshallah duanizi eksik etmeyin O isterse hersey mumkin olurCanım bana da kız gibi geldi. Erkeklerde o bölgede top gibi bi yuvarlak oluyor ama bunda iki dudak var gibi.
inşaAllah hayırlısıyla gönlündekini duyarsın. 3 kızın vardı sanırım çok isterim yanılma olsun. Senin testlerin de karışıklık olmuştu doktora gitmiştin sanki doktorda çatlamış diyemem demişti diye hatırlıyorum ben
Ben oyle yapiyodum hep 11 de uyandim idrarimi yaptim yarm bardak su ictim 2 de test yaptim bazen degisik olsa da genelde böyle yaptimÖylemi dersinşimden sonra her sabah yapayım o zaman test bari, bide bişey sorcam ya ille niye sabah ilk idrarı yapıp 3 saat sonra test yapıyoruz erken kalkmak zorunda kalıyoruz 10de kalksam ilk idrarımı yapsam bişiy yiyip içmesem 3 saat sonra test yapsam 1 2 gibi olmazmı
Bende öle yapayım ya çok erken kalkamıyorum o yüzden hep saatlerim tutmuyodu testlerdeBen oyle yapiyodum hep 11 de uyandim idrarimi yaptim yarm bardak su ictim 2 de test yaptim bazen degisik olsa da genelde böyle yaptim
Bende bu şekilde yapıyorum kızlar sorun olmuyordur herhaldeBen oyle yapiyodum hep 11 de uyandim idrarimi yaptim yarm bardak su ictim 2 de test yaptim bazen degisik olsa da genelde böyle yaptim
Ederim canım tabiki deEvet doktor kontrol de yaptirmisti. Doktor bu ay yumurtalama olmamis demisti ama olusmus sonraki ultrasonlardan bebek tam yumurtalama gunume denk geliyordu. Inshallah artik hayirlisi demek kismetimde 4. kizi varmis. Inshallah duanizi eksik etmeyin O isterse hersey mumkin olur
Daha bi kaç gün var canimKızlar bunlar da benim testler hala bişey yok bende birde siz bakındün ki test bir tuhaftı kuruyunca da böyle olmuş zaten..
iwashereonce 3 cicek annesi L Laladunya
Canım yavaş yavaş koyulaşıyorKızlar bunlar da benim testler hala bişey yok bende birde siz bakındün ki test bir tuhaftı kuruyunca da böyle olmuş zaten..
Benimde döngüm uzun canım geçen bende 35.günde pik gördüm bu ay adet bitimi incir kürü yaptım 5 günlük o yüzden ne olur ne olmaz diye erken başladım kaçırmamak için şuan için ağrı sızı yok dahaDaha bi kaç gün var canim
Daha cok canimKızlar bunlar da benim testler hala bişey yok bende birde siz bakındün ki test bir tuhaftı kuruyunca da böyle olmuş zaten..
Acaba 2 defa mi yumurtluyosun çünkü 11.gün boyleyse 35.günde pik olmasi cok uzun bi süre degil miBenimde döngüm uzun canım geçen bende 35.günde pik gördüm bu ay adet bitimi incir kürü yaptım 5 günlük o yüzden ne olur ne olmaz diye erken başladım kaçırmamak için şuan için ağrı sızı yok daha
Acaba 2 defa mi yumurtluyosun çünkü 11.gün boyleyse 35.günde pik olmasi cok uzun bi süre degil miBenimde döngüm uzun canım geçen bende 35.günde pik gördüm bu ay adet bitimi incir kürü yaptım 5 günlük o yüzden ne olur ne olmaz diye erken başladım kaçırmamak için şuan için ağrı sızı yok daha
Canım bunlar geçen ay ki testlerim ilk testlerim de giderek koyulaşma olmuştu daha sonra böyle açıldı hiç pik görmemiştim tam kaçırdım derken bu 34.testteki halinden ertesi gün pik oldu benimdeCanım yavaş yavaş koyulaşıyor
Benim mesela birgün senin 11. Gün testin gibi oluyordu testim ertesi gün ikisi aynı koyuluk oluyordu bi anda
Yapıyla alakalı böyle koyulaşana kadar hergün bir testle takip gerek
Bende öyle düşünüyorum canımDaha cok canim
Baya yavas gidiyor
Geçen ay tam olarak öyle oldu bence ama ilk yum çat olmadan söndü ikincide çat oldu çünkü adetin 23.günü yaptığım test sanki ertesi gün pik olacak kadar koyuydu ama bi süre koyu devam edip sonra açılmaya başladı ve 35.gün birden pik olduAcaba 2 defa mi yumurtluyosun çünkü 11.gün boyleyse 35.günde pik olmasi cok uzun bi süre degil mi
Zaten en garantisi Dr kontrolü ile aynı anda test yapmakBilmiyorum sizi bilemiyorum ama ben ovulasyon testlerine daha doğrusu Lh hormonum değeri azalınca illa yumurtamın çatlamış olması ilkesine pek inanamıyorum yani her zaman olmayabilir diye düşünüyorum sonuçta makine değiliz belli bir prosedüre göre işlesin üreme sistememimizen güzeli ultrasonda görmek çatladığını
Testin garantisi yok ki zaten ama %90 dogru bence testlerBilmiyorum sizi bilemiyorum ama ben ovulasyon testlerine daha doğrusu Lh hormonum değeri azalınca illa yumurtamın çatlamış olması ilkesine pek inanamıyorum yani her zaman olmayabilir diye düşünüyorum sonuçta makine değiliz belli bir prosedüre göre işlesin üreme sistememimizen güzeli ultrasonda görmek çatladığını
23.gün dedign testten sonra kaç saat aralıklarla test yaptın belki sönmemistir hemen bi kaç saatte pik olup silinmiştirBende öyle düşünüyorum canım
İncir etkilemedi mi acaba
Geçen ay tam olarak öyle oldu bence ama ilk yum çat olmadan söndü ikincide çat oldu çünkü adetin 23.günü yaptığım test sanki ertesi gün pik olacak kadar koyuydu ama bi süre koyu devam edip sonra açılmaya başladı ve 35.gün birden pik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?