Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
23.gün dedign testten sonra kaç saat aralıklarla test yaptın belki sönmemistir hemen bi kaç saatte pik olup silinmiştir
Canım 23.günde koyu gördüğüm için 3 saatte bir yaptım günlerce ama yakalayamadım yada dediğim gibi çat olmadan söndü pik ile çat arası da 35.günde 1 gün sürdü
Kızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Ayy canım hadi hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğin nescafe de engel olamadı kızzz

Tebrikler canim ayni gun pik olmustu bizim acilma bile ayniydi nerdeyse allah gonlune gore versin saglikla salih bi evlat nasip etsin sana❤
Sağol canım ben de ilk demeneyle olacağına pek ihtimal vermiyordum. Ama Rabbim kün de yekün dedi. Ol dedi ve oldu. İnşallah bir oğlum olur dua et benim için. Darısı bu aya senin başına inşallah

Valla kzuum engelleri aştı geldi benim küçük bebişim. Rabbim kün de yekün dedi oldu. Ben ilk denemede olacağına pek ihtimal vermiyordum açıkçası. Du et y'ciğim tutunmuş olsun. Zamanlamam da inşallah doğrudur

Sağol canım ben de ilk demeneyle olacağına pek ihtimal vermiyordum. Ama Rabbim kün de yekün dedi. Ol dedi ve oldu. İnşallah bir oğlum olur dua et benim için. Darısı bu aya senin başına inşallah
Insallah canim senin zamanlamada cok guzeldi bence bende bu ay bakalim umarim bende tutturum zamanlamayi

Insallah canim senin zamanlamada cok guzeldi bence bende bu ay bakalim umarim bende tutturum zamanlamayi
İnşAllah canım hadi dört gözle bekliyoruz. Yıllar sonra ilk ve tek denememdi. Eşim kaset testlere inanmıyordu açıkçası. Şimdi gelsin kan sonucunu sokacağım gözüne.

Aynen öyle canım Rabbim ol dedikten sonra inşallah oğluş geliyordur senin zamanlama çok iyiydi bence

İnşAllah canım Rabbim hayırlı evlat versin sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli azada noksansız bir evlat. (Tabi inşallah bu kriterlerin yanında en önemsizi oğluşum olsun)dua et benim için
Hadi gözün aydın inşallah gönlündeki tutunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…