- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.521
Hayırlı olsun. Gönlünden geçen olsun inşallahKızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Sağol cnm Allah razı olsun. İnşallah hayırlısıyla ve hayırlısıysa bir tanecik de oğlum olsun.Hayırlı olsun. Gönlünden geçen olsun inşallah
Masallah, Rabbim gonlundekini nasip etsin insAllahKızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Gozunaydin cnm saglikla gelsin insallah bebeginKızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Canım 23.günde koyu gördüğüm için 3 saatte bir yaptım günlerce ama yakalayamadım yada dediğim gibi çat olmadan söndü pik ile çat arası da 35.günde 1 gün sürdü23.gün dedign testten sonra kaç saat aralıklarla test yaptın belki sönmemistir hemen bi kaç saatte pik olup silinmiştir
Ayy canım hadi hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğinKızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Tebrikler canim ayni gun pik olmustu bizim acilma bile ayniydi nerdeyse allah gonlune gore versin saglikla salih bi evlat nasip etsin sana❤Kızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Sağol canım ben de ilk demeneyle olacağına pek ihtimal vermiyordum. Ama Rabbim kün de yekün dedi. Ol dedi ve oldu. İnşallah bir oğlum olur dua et benim için. Darısı bu aya senin başına inşallahTebrikler canim ayni gun pik olmustu bizim acilma bile ayniydi nerdeyse allah gonlune gore versin saglikla salih bi evlat nasip etsin sana❤
Valla kzuum engelleri aştı geldi benim küçük bebişim. Rabbim kün de yekün dedi oldu. Ben ilk denemede olacağına pek ihtimal vermiyordum açıkçası. Du et y'ciğim tutunmuş olsun. Zamanlamam da inşallah doğrudurCanım 23.günde koyu gördüğüm için 3 saatte bir yaptım günlerce ama yakalayamadım yada dediğim gibi çat olmadan söndü pik ile çat arası da 35.günde 1 gün sürdü
Ayy canım hadi hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğinnescafe de engel olamadı kızzz
Insallah canim senin zamanlamada cok guzeldi bence bende bu ay bakalim umarim bende tutturum zamanlamayiSağol canım ben de ilk demeneyle olacağına pek ihtimal vermiyordum. Ama Rabbim kün de yekün dedi. Ol dedi ve oldu. İnşallah bir oğlum olur dua et benim için. Darısı bu aya senin başına inşallah
İnşAllah canım hadi dört gözle bekliyoruz. Yıllar sonra ilk ve tek denememdi. Eşim kaset testlere inanmıyordu açıkçası. Şimdi gelsin kan sonucunu sokacağım gözüne.Insallah canim senin zamanlamada cok guzeldi bence bende bu ay bakalim umarim bende tutturum zamanlamayi
Sağol canım seninki de inşallah. Sen tekrar gittin mi doktoraGozunaydin cnm saglikla gelsin insallah bebegin
İnşAllah canım Rabbim hayırlı evlat versin sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli azada noksansız bir evlat. (Tabi inşallah bu kriterlerin yanında en önemsizi oğluşum olsun)dua et benim içinHayırlı olsun. Gönlünden geçen olsun inşallah
İnşAllah canım Allah razı olsunMasallah, Rabbim gonlundekini nasip etsin insAllah
Aynen öyle canım Rabbim ol dedikten sonraValla kzuum engelleri aştı geldi benim küçük bebişim. Rabbim kün de yekün dedi oldu. Ben ilk denemede olacağına pek ihtimal vermiyordum açıkçası. Du et y'ciğim tutunmuş olsun. Zamanlamam da inşallah doğrudur
Hadi gözün aydın inşallah gönlündeki tutunmuşturİnşAllah canım Rabbim hayırlı evlat versin sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli azada noksansız bir evlat. (Tabi inşallah bu kriterlerin yanında en önemsizi oğluşum olsun)dua et benim için
Bende heyecanla testlerimi yapip sizden yardim alcam burasi varya benim kafam cok rahatİnşAllah canım hadi dört gözle bekliyoruz. Yıllar sonra ilk ve tek denememdi. Eşim kaset testlere inanmıyordu açıkçası. Şimdi gelsin kan sonucunu sokacağım gözüne.
Aynen anlayan arkadaşlardan Allah razı olsunBende heyecanla testlerimi yapip sizden yardim alcam burasi varya benim kafam cok rahat
İnşAllah canım Rabbim hayırlı evlat versin hepimize. Tabi gönlümüzden geçeni de versin inşallahHadi gözün aydın inşallah gönlündeki tutunmuştur
İnşAllah öyledir canım. Allah razı olsunAynen öyle canım Rabbim ol dedikten sonrainşallah oğluş geliyordur senin zamanlama çok iyiydi bence
Hayir gitmedim cnmSağol canım seninki de inşallah. Sen tekrar gittin mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?