Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Hayırlı olsunGönlündeki tutunmuştur inşallah. Bende yumurtlama dönemindeyim ama cesaretimi kaybettiğim için denemicem bu ay da inşallah burdan sizlerden güzel haberler aldıkça umut olacaksınız hepimize

Hayırlı olsunGönlündeki tutunmuştur inşallah. Bende yumurtlama dönemindeyim ama cesaretimi kaybettiğim için denemicem bu ay da inşallah burdan sizlerden güzel haberler aldıkça umut olacaksınız hepimize
Nikinde ne demişsin umudum var. Ümit hiçbir zaman bitmez. Düşünüyorsan ve zamanıysa asla peşini bırakma ben bir anda düşündüm ve yaptım tek denememdi oysa ki sonuç karnımda. Eşim hala inanmıyordu. Ama Rabbim verisğine göre başım gözüm üstüne. Unutma ya ÜMİTSİZSİNİZ ya da ÜMİT SİZSİNİZ!

Canım senin dediğin şekilde adet bitimi 5 gün boyunca İncir kaynatıp suyunu içtim inşallah şifa olur da düzene girer artık deneme için kalbini ferah tut Rabbime emanet et

Düşünüyorum evet. Bu ara
biraz boşlukta gibiyim birazda cesaretsiz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Canım senin dediğin şekilde adet bitimi 5 gün boyunca İncir kaynatıp suyunu içtim inşallah şifa olur da düzene girer artık deneme için kalbini ferah tut Rabbime emanet et
Rabbim e inancım sonsuz sadece milletin laflarına dayanacak pek gücum yok inan ki.
Şifa olsun inşallah. İncir kürü bende tam 14. Yada 15. Günü yumurtayı olgunlaştırıp çatlatıyor. Bakalım sende nasıl etki yapıcak. Sabah aç karınla içtin değil mi. Etkisini sende görürsün umarım.

Çok iyi anlıyorum seni canım inan ki sürekli o baskı içinde yaşıyoruz ama ben kimseyi takmıyorum taa en başından beri ben kendim için eşim için kızlarım için bi erkek evlat istiyorum Rabbim isteyen herkesle birlikte bizr da nasip etsin inşallah
Canım sabahları aç karnına içtim kahvaltıdan yarım saat önce sonra kahvaltı yaptım 5 gün boyunca kalan posalarını da yedim hatta çok severim inciri sürekli de havuç yiyorum sence günde bir iki tane de akşamları çerez niyetine yesem mi inciri yoksa bırakıyım mı?

Merhaba incir ne işe yarıyor acaba bir de nasıl hazırlıyosunuz

Siviya dikkat ederek takibini duzenli yap ve uyuma. 3 saatte bi yap, bi tik silinmede iliski olsun, rastgelsin insallah
Çok teşekkür ederim valla eşim beklemedi oldu ilişki pikken tam oldu yani diğer silinince öle denedik tutmadı böyle deneyelim dedi inşallah olur yaaaa tuvalette uzayan bi akıntı geldi ilişki öncesi bende galiba çatladı dedim Allah’a kalmış Artık canım Pİk yarın da sürerse deneyeyim mi birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…