Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Tebrik ederim cnm senin adına sevindim hayırlı olsun darîsi benimde başıma bende beklemedeyim
Rabbim gönlümüzden geçeni hayr eylesin
Bizlere ve isteyen diğer arkadaşlara hayırlı sağlıklı salih erkek evlat versin inşaallah

Amin canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar bunlar da benim testler hala bişey yok bende birde siz bakın dün ki test bir tuhaftı kuruyunca da böyle olmuş zaten..
@Ceymiceyn @3 cicek annesi L Laladunya
Canım sabah uyandığında ilk idrar yap sonra 2 saat bişey yeme içme ikinci idrarla yap yoksa gün içinde idrar incelticek şeyler tüketince test yanlış çıkıyor bide öyle dene derim ben

Kızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Canım jayırlı olsun testte belliydi zaten allah gönlümüzden geçeni hayırlı ve nasip etsin inşallah bu arada memleket neresi canım urfamı şiveden dolayı

Canım bende suyunu içtikten sonra posasınıda yerim inciri bende çok severim çerez niyetine yediklerin farklı kaynatmadığimiz için. Bende gün içinde özellikle akşamları yerim canım çektikçe

Pik devam ederse bi deneme daha olsun evet cnm

Erkek anneleri yardım lütfen bu haftalar cinsiyet için erken ama doktor erkeğe benzetti. Benim de ilk bebişim kız, tabiki önce sağlıklı olsunlar ama Rabbim ikisini de tattırırsa ne ala erkek anne adayları ve erkek anneleri bir bakabilirmi ultrason resmine acaba

Hayırlı olsunGönlündeki tutunmuştur inşallah. Bende yumurtlama dönemindeyim ama cesaretimi kaybettiğim için denemicem bu ay da inşallah burdan sizlerden güzel haberler aldıkça umut olacaksınız hepimize

kızlar hiç ümidinizi kaybetmeyin Allah hayırlı zamanda vericektir.Yumurtalama günümde korunmasız tek cinsel ilişki oldu .12 saat içinde ertesi gün hapı aldım biliyosunuz ki koruma %90 ama Allah ol dedi ve oldu yani. sakın ümidinizi kaybetmeyin.

Canım sabah uyandığında ilk idrar yap sonra 2 saat bişey yeme içme ikinci idrarla yap yoksa gün içinde idrar incelticek şeyler tüketince test yanlış çıkıyor bide öyle dene derim ben
Canım sabah ilk idrar önerilmiyor ki ama herkes ilk idrarla yapma diyor
Ben sabah kalkıyorum ilk idrarı yapıp kahvaltı yapıyorum saat 16.00 ya kadar en az iki kez idrara çıkmış oluyorum onun üstüne de 2 3 saat bişey yemiyorum zaten

Ben hiç anlamam canım tahminden ama inşallah bebeğin erkektir, sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba incir ne işe yarıyor acaba bir de nasıl hazırlıyosunuz
Canım İncir yumu kaliteli yapıyor ve geliştiriyor. Benim adet döngüm uzun olduğu için yumu hızlandırıp adeti düzene sokar diye kür yaptım. Adetin bittiği gün 2 3 tane inciri 1 su bardağı suda 5 dkk kaynatıp dibe çökene kadar bekledim sonra suyunu süzüp ılıyınca içtim sabah aç karnına 5 gün boyunca bu şekilde tükettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…