- 3 Ağustos 2020
- 1.733
- 2.819
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.561
Tebrik ederim cnm senin adına sevindim hayırlı olsun darîsi benimde başıma bende beklemedeyimKızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Amin canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahTebrik ederim cnm senin adına sevindim hayırlı olsun darîsi benimde başıma bende beklemedeyim
Rabbim gönlümüzden geçeni hayr eylesin
Bizlere ve isteyen diğer arkadaşlara hayırlı sağlıklı salih erkek evlat versin inşaallah
Canım sabah uyandığında ilk idrar yap sonra 2 saat bişey yeme içme ikinci idrarla yap yoksa gün içinde idrar incelticek şeyler tüketince test yanlış çıkıyor bide öyle dene derim benKızlar bunlar da benim testler hala bişey yok bende birde siz bakındün ki test bir tuhaftı kuruyunca da böyle olmuş zaten..
@Ceymiceyn @3 cicek annesi L Laladunya
Kızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Canım jayırlı olsun testte belliydi zaten allah gönlümüzden geçeni hayırlı ve nasip etsin inşallah bu arada memleket neresi canım urfamı şiveden dolayıKızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Canım bende suyunu içtikten sonra posasınıda yerim inciri bende çok severimÇok iyi anlıyorum seni canım inan ki sürekli o baskı içinde yaşıyoruz ama ben kimseyi takmıyorum taa en başından beri ben kendim için eşim için kızlarım için bi erkek evlat istiyorum Rabbim isteyen herkesle birlikte bizr da nasip etsin inşallah
Canım sabahları aç karnına içtim kahvaltıdan yarım saat önce sonra kahvaltı yaptım 5 gün boyunca kalan posalarını da yedim hatta çok severim incirisürekli de havuç yiyorum sence günde bir iki tane de akşamları çerez niyetine yesem mi inciri yoksa bırakıyım mı?
Pik devam ederse bi deneme daha olsun evet cnmÇok teşekkür ederim valla eşim beklemedi oldu ilişki pikken tam oldu yani diğer silinince öle denedik tutmadı böyle deneyelim dedi inşallah olur yaaaatuvalette uzayan bi akıntı geldi ilişki öncesi bende galiba çatladı dedim Allah’a kalmış Artık canım Pİk yarın da sürerse deneyeyim mi birdaha
Hayır kız Isparta. Allah razı olsun balımCanım jayırlı olsun testte belliydi zaten allah gönlümüzden geçeni hayırlı ve nasip etsin inşallah bu arada memleket neresi canım urfamı şiveden dolayı
Başım gözüm üstüne onlar söyler o yüzdenHayır kız Isparta. Allah razı olsun balım
Hayırlı olsunGönlündeki tutunmuştur inşallah. Bende yumurtlama dönemindeyim ama cesaretimi kaybettiğim için denemicem bu ay da inşallah burdan sizlerden güzel haberler aldıkça umut olacaksınız hepimize
Canım sabah ilk idrar önerilmiyor ki ama herkes ilk idrarla yapma diyorCanım sabah uyandığında ilk idrar yap sonra 2 saat bişey yeme içme ikinci idrarla yap yoksa gün içinde idrar incelticek şeyler tüketince test yanlış çıkıyor bide öyle dene derim ben
O zaman yememiz de sıkıntı yok yum olana kadar yiyebiliriz dimiCanım bende suyunu içtikten sonra posasınıda yerim inciri bende çok severimçerez niyetine yediklerin farklı kaynatmadığimiz için. Bende gün içinde özellikle akşamları yerim canım çektikçe
Ben hiç anlamam canım tahminden ama inşallah bebeğin erkektir, sağlıkla gelsin inşallahErkek anneleri yardım lütfen bu haftalar cinsiyet için erken ama doktor erkeğe benzetti. Benim de ilk bebişim kız, tabiki önce sağlıklı olsunlar ama Rabbim ikisini de tattırırsa ne alaerkek anne adayları ve erkek anneleri bir bakabilirmi ultrason resmine acaba Eki Görüntüle 2674294
Canım İncir yumu kaliteli yapıyor ve geliştiriyor. Benim adet döngüm uzun olduğu için yumu hızlandırıp adeti düzene sokar diye kür yaptım. Adetin bittiği gün 2 3 tane inciri 1 su bardağı suda 5 dkk kaynatıp dibe çökene kadar bekledim sonra suyunu süzüp ılıyınca içtim sabah aç karnına 5 gün boyunca bu şekilde tükettim.Merhaba incir ne işe yarıyor acaba bir de nasıl hazırlıyosunuz
Amin inşaAllahAmin canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Ben hiç anlamam canım tahminden ama inşallah bebeğin erkektir, sağlıkla gelsin inşallah
Kalbine göre olsun inşallahteşekkür ederim canım bacak arası görünümdü oyuzden değişik gelmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?